De Plus zichtrekening

De Plus zichtrekening

De full service zichtrekening om al uw dagelijkse geldzaken op een efficiënte manier te regelen.

Online aanvragen

Uw voordelen

 • Vaste bijdrage per maand, geen verrassingen.

 • Full service rekening: u krijgt 2 bankkaarten met onder andere de diensten Bancontact en Maestro om overal ter wereld1 te betalen en geld af te halen, een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro in de Europese eengemaakte betaalruimte SEPA, een maandelijks rekeninguittreksel in elektronisch of papieren formaat,…

 • Een onbeperkt aantal verrichtingen in euro in onze agentschappen: papieren overschrijvingen, geldafhalingen aan het loket, betaling en inning van cheques.

 • Gratis vervanging van uw bankkaart bij diefstal, verlies of beschadiging.

 • Uitgebreid verzekeringspakket.

 • Altijd en overal toegang tot u rekening via uw computer, uw smartphone, per telefoon, of in een Beobank SelfBanking.

 • ‘Contactloos’ betalen met uw bankkaart, een snelle, eenvoudige en veilige manier om uw kleine uitgaven te regelen zonder uw bankkaart in de betaalterminal te steken.

 • Krijg tot 40€ bonus per jaar.

Details

Full option zichtrekening aan een maandelijks forfait van 3€, die u volgende diensten biedt:

 • Opening en beheer van de rekening.
 • Bankkaart met de diensten Bancontact en Maestro voor de rekeninghouder.
 • Bankkaart met de diensten Bancontact en Maestro voor de mede-rekeninghouder.
 • Een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro in de SEPA-zone (de Europese eengemaakte betaalruimte): overschrijvingen, betalingen, geldafhalingen, domiciliëringen, permanente opdrachten.
 • Een onbeperkt aantal verrichtingen in euro in onze agentschappen: papieren overschrijvingen, geldafhalingen aan het loket, betaling en inning van cheques.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Online, voor het beheer van uw rekeningen vanaf uw computer. Zeer eenvoudig en in alle veiligheid, dankzij een systeem van identificatie en validatie door middel van een ‘Digipass’2.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Mobile, waarmee u in alle veiligheid, altijd en overal toegang hebt tot uw rekeningen en kredietkaarten via uw smartphone2.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Service Center, de bank via telefoon op het nummer +32 (0)2 626 50 502.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank SelfBanking, automaten in de beveiligde toegangszones van bepaalde Beobank agentschappen om het merendeel van uw courante banktransacties uit te voeren.
 • Uitgifte van bankcheques.
 • Maandelijks rekeninguittreksel in elektronisch of papieren formaat.
 • Gratis vervanging van uw bankkaart bij diefstal, verlies of beschadiging.
 • Een verzekeringspakket.

Wenst u meer betaalflexibiliteit op uw zichtrekening? We hebben de oplossing voor u. Contacteer uw agentschap voor meer informatie3.

Een verzekeringspakket dat inbegrepen is4

Om u extra comfort te bieden bij het gebruik van uw rekening, hebben we voor u een aantal exclusieve verzekeringen geselecteerd, zonder enige meerprijs.

 • Aankoopverzekering: uw nieuwe aankopen van minimum 50€ die u zowel in België als in het buitenland betaalt met uw bankkaart zijn automatisch verzekerd gedurende 90 dagen na de aankoopdatum. Deze verzekering dekt u in geval van diefstal door inbraak of agressie, of in geval van toevallige schade ten belope van 1.000€ per schadegeval en 2.000€ per jaar.

  Download hier het Schadeaangifteformulier Aankoopverzekering (pdf)
 • Veilig online verzekering: beschermt u tegen niet-levering of niet-correcte levering van een nieuw goed van minimum 50€ dat u met uw bankkaart aangekocht hebt op een website die gehost wordt in de Europese Unie of de Verenigde Staten (niet via veiling-websites). Bij een schadegeval, krijgt u een terugbetaling ten belope van 500€ per schadegeval en per jaar.

  Download hier het Schadeaangifteformulier Veilig online verzekering (pdf)
 • Bescherming van geldafhalingen: u wordt vergoed in geval van diefstal door agressie van geld dat u met uw bankkaart afhaalt aan een bankautomaat waar ook ter wereld, indien het geval van agressie plaatsvindt binnen de 8 uur na de geldafhaling. En indien uw portefeuille en/of GSM op hetzelfde moment gestolen worden, dan zijn ook deze gedekt! Vergeet echter niet om aangifte te doen bij de politie binnen de 48 uur. De dekking is beperkt tot 400€ per schadegeval en per jaar.

  Download hier het Schadeaangifteformulier verzekering ‘Bescherming van geldafhalingen’ (pdf)
Download hier de Algemene voorwaarden van de verzekeringen die verbonden aan uw Plus zichtrekening (pdf).

‘Contactloos’ betalen met uw bankkaart

Voor uw kleine uitgaven hoeft u uw bankkaart niet meer in de betaalterminal te steken. U houdt gewoon uw kaart vlakbij de betaalterminal, en uw betaling is geregeld. Dat is een snelle, eenvoudige en veilige manier om uw kleine uitgaven te regelen, zonder extra kosten!

Veilig betalen op internet via de Bancontact en Maestro functies van uw bankkaart

De veiligheid van het betalen is bij aankopen via internet van het grootste belang. Dankzij de 3D Secure technologie gekoppeld aan uw bankkaart, kan dit voortaan nog veiliger. Hier vindt u meer info.

Krijg tot 40€ bonus per jaar

Aan het begin van elk jaar kunt u tot 40€ bonus op uw Plus rekening ontvangen, indien:
- u in december van het jaar ervoor een totaal gemiddeld creditsaldo had van minimum 100.000€ op alle depositoproducten (met inbegrip van effectenrekening) bij Beobank samen;
of
- u tijdens het jaar daarvoor aan twee voorwaarden voldeed: maandelijks werd er minstens 1.250€ op uw rekening gecrediteerd5 en deed u minstens 5 debet transacties5. En omdat er wel eens een maand kan zijn waarin u om de één of andere reden niet aan deze voorwaarden kunt voldoen, geven we u twee ‘joker’ maanden. Zo kunt u toch uw bonus in de wacht slepen ook al voldeed u niet elke maand aan de voorwaarden.

Het bedrag van de bonus is afhankelijk van het moment waarop u de rekening geopend hebt en wordt pro rata temporis berekend. Een voorbeeld: hebt u uw rekening in juli geopend, dan zal het bedrag van de bonus dat u bij het begin van het volgende jaar kunt ontvangen, 20€ bedragen.

Let op, geld lenen
kost ook geld

Documenten

1 Met uitzondering van Cuba, Iran, Soedan, Birma (Myanmar), Syrië, Noord-Korea.

2 Excl. telefoonkosten en internetabonnement.

3 Kredietopening onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier.

4 Beobank heeft deze verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van de Plus zichtrekening. Deze dekkingen worden voorgesteld door de verzekeringstussenpersoon: Beobank NV/SA, verzekeringsagent, FSMA 19688 A, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel en de verzekeraar: N.V. Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht die erkend is voor het uitoefenen van de activiteiten ‘Niet-Leven’ (K.B. van 20.03.1986 - B.S. van 10.04.1986 en K.B. van 14.01.1988 - B.S. van 23.01.1988) onder NBB nummer 0964, met maatschappelijke zetel te Gustave Demeylaan, 66 in 1160 BRUSSEL, RPR 0428.438.211 Brussel. Ingeval van geschil, primeren de algemene voorwaarden van de verzekering op deze webpagina.

5 Gelieve de tarieven van Beobank te raadplegen om te weten welke transacties in rekening genomen worden.