Beobank Extra World MasterCard


Read Reviews (0)
(
/5
) based on
0
reviews.

 • Tot 3% korting op al uw aankopen
 • Gespreid terugbetalen
 • 4 exclusieve verzekeringen
Online aanvragen

Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 3.000€. Jaarlijks Kostenpercentage van 12,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 12,13%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Uw voordelen

 • Korting op uw aankopen

  U krijgt 1% korting op al uw aankopen tot en met 100€ en 0,5% op aankopen voor een bedrag groter dan 100€. En de eerste 3 maanden zelfs 3%.1

 • Flexibel

  U hebt een kredietopening van bijvoorbeeld 3.000€ die u op eigen tempo weer aanvult.
  Via Cash Transfer kunt u geld overschrijven naar een zichtrekening.
  En uw kaart heeft een innovatieve chip zodat u op een snelle en eenvoudige manier kleine uitgaven "contactloos" kunt betalen.

 • Zonder van bank te veranderen

  U hoeft geen zicht- of andere rekening bij Beobank te openen.

 • Wereldwijd aanvaard

  U kunt betalen in 22 miljoen handelszaken en geld afhalen aan 1 miljoen automaten2.

 • Veilig

  U geniet een exclusief verzekeringspakket: Aankoopverzekering, Beste prijs, Verlengde garantie en Veilig online.
  En u kunt kiezen voor de optionele verzekering Kredietbeschermingsplan.

 • Controle

  U beheert uw kredietkaartrekening 24/24 via Beobank Online en Beobank Mobile. En met Beobank Alert weet u via sms en/of e-mail wat er met uw kaart gebeurt.

Wat vinden anderen ervan?

Meer reviews

Details

Jaarlijkse bijdrage 5€
Voordeel Korting op al uw aankopen
Bonus 5€ cadeau3
Kredietopening Bijvoorbeeld 3.000€
Gespreid terugbetalen 12,49% JKP4
Maandelijks minimum 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve, met een minimum van 25€5
Kost geldafhaling Zie tarieven
Cashlimiet 1.000€ per 24u
Verzekeringen Exclusief Verzekeringspakket (inbegrepen) + Kredietbeschermingsplan (optioneel)
Bijkomende kaart 5€ per kaart, per jaar
Vervangkaart in geval van verlies of diefstal 5€ (bijkomende kost van 15€ indien geleverd op een ander adres dan het gewoonlijke adres)
Beobank Service Center Een vraag of opmerking? Bel 02 774 55 55 maandag tot vrijdag van 8 tot 20u en op zaterdag van 9 tot 12u30

Een exclusief verzekeringspakket

Met uw Beobank Extra World MasterCard beschikt u automatisch over deze exclusieve verzekeringen voor meer veiligheid*. En daar betaalt u geen extra kosten voor!

Aankoopverzekering

Uw aankopen gedekt bij diefstal of beschadiging
U doet er goed aan om al uw aankopen met uw kredietkaart te regelen, zowel in België als in het buitenland. Want uw aankopen** van minimum 50€ die u met uw kaart betaalt, worden automatisch verzekerd gedurende 200 dagen vanaf de aankoopdatum. Deze verzekering dekt u in geval van gekwalificeerde diefstal*** of accidentele schade,
tot 1.250€ per schadegeval en tot 2.500€ per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Aankoopverzekering (pdf)

Beste prijs

Ergens anders goedkoper? Wij betalen u het verschil terug
U betaalt een product van min. 50€ met uw kredietkaart en ziet het binnen de 15 dagen goedkoper in een andere Belgische winkel (prijsverschil van meer dan 50€), uitgezonderd artikels aangeboden tijdens koopjes of uitverkoop? Dan betaalt uw verzekering u het prijsverschil terug. De dekking gaat tot maximaal 1.500€ per schadegeval en per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Beste prijs (pdf)

Verlengde garantie

Eén jaar extra garantie op elektronische en elektrische apparaten
U geniet één jaar extra oorspronkelijke garantie (bovenop de 2 jaar garantie van de fabrikant) op een hele reeks huishoudapparaten (‘witgoed’) en elektronische audio- en videoapparaten (‘bruingoed’) van min. 50€. Op voorwaarde dat u ze in een winkel in België aankoopt en met uw kredietkaart betaalt. De dekking bedraagt maximaal 2.000€ per schadegeval en per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Verlengde garantie (pdf)

Veilig online

Met uw Beobank kaart shopt u veilig van achter uw pc, zowel in België als in het buitenland
Bij niet-levering van of schade aan een nieuw aangekocht goed ter waarde van meer dan 50€ via een online winkel (maar niet via een veilingwebsite) uit de EU of de VS, neemt de verzekeraar contact op met de verkoper om een bevredigende oplossing te vinden. Indien geen oplossing wordt gevonden, krijgt u een vergoeding tot 1.250€ per schadegeval en per jaar. Een grote troef in een groeiende digitale wereld. En een reden te meer om al uw online aankopen met uw Beobank Extra World MasterCard te regelen.

Download hier het Schadeaangifteformulier Veilig online (pdf)

Download hier de Algemene voorwaarden van de verzekeringen die bij de Beobank Extra World MasterCard horen (pdf)

* Beobank heeft deze verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van de Beobank Extra World MasterCard. Deze dekkingen worden onderschreven door de verzekeringsmaatschappij Chubb Insurance Company of Europe SE, Registered office: 106 Fenchurch Street, London EC3M 5NB (n° FSMA 2642) . Raadpleeg de algemene voorwaarden voor de definities, de waarborgen en de vergoedingen, de uitsluitingen en de procedures ingeval van schadeaangifte. Ingeval van geschil, primeren de algemene voorwaarden van de verzekering op deze wepagina.

** Draagbare telefoons uitgesloten. Voor de andere uitsluitingen, zie de algemene voorwaarden (pdf).

*** Diefstal met inbraak of geweld.


Comfortabele kredietopening

U geniet van een kredietopening waarover u in alle vrijheid beschikt. Dit bedrag dat we samen bepalen (bijv. 3.000€), staat op al uw rekeninguittreksels. Uw beschikbare financiële reserve varieert in functie van de uitgaven en de terugbetalingen die u in de loop van de maanden uitvoert.

Een voorbeeld...
U hebt een kredietopening van 3.000€. Deze maand geeft u 550€ uit. De volgende maand en tot uw volgende rekeninguittreksel beschikt u over 2.450€ (dit voorbeeld houdt geen rekening met eventuele verschuldigde debetintresten).

Flexibel terugbetalen

U hoeft niet alles ineens terug te betalen. Het totale door u te betalen bedrag is afhankelijk van het gebruik dat u maakt van uw kredietopening.

U wilt de betalingen spreiden?
U lost maandelijks minimum 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000€) of 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000€) van de gebruikte financiële reserve af (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) en met een minimum van 25€ (behave als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25€ in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

U wilt het volledige bedrag aflossen?
Geen probleem. Achteraf kunt u nog altijd terugkeren naar gespreide betalingen.

Vergelijk

Meer lezen

Reviews

Read Reviews (7)
(
4.71/5
) based on
7
reviews.

by Judje on Nov 27 2016 11:12

Ik heb deze kaart nu al ruim een jaar. Leuk spaar systeem en echt een kaart voor als je veel online aankopen doet! De jaarlijkse bijdrage verdien je ruim schoots terug met je spaar systeem. Mooie verzekering voor online aankopen.
 
 
 
 
 

by Jens on Apr 17 2016 22:26

Jammer dat je maar 100 euro kan terugverdienen...
 
 
 
 
 

by Nicky Leroy on Feb 3 2016 11:21

Fantastische kaart! Ik spaar jaarlijks op z'n minst 75 euro uit ermee! Super!
 
 
 
 
 

by Nick on Jan 7 2016 16:46

Ideale kaart, verdient zichzelf snel terug. Duidelijk overzicht op de website(wel even zoeken waar ik dit kon vinden). Jammer dat er op deze kaart geen reisverzekering is, maar voor de rest super.
 
 
 
 
 

by Cedric on Dec 9 2015 20:24

Al enkele maanden intensieve gebruiker van deze kredietkaart. Fantastische formule waarbij men zelf een klein centje terugverdient van zijn eigen uitgaven...
 
 
 
 
 

by Jos on Aug 18 2015 14:18

TOP product
 
 
 
 
 

by Toen on Jun 26 2015 09:22

Zeer tevreden van dit product een echte aanrader.
 
 
 
 
 

1 Voorstel geldig voor elke nieuwe aanvraag van een Beobank Extra World MasterCard tot en met 31/05/2017. Gedurende de eerste 3 maanden na de toekenning van uw nieuwe kredietkaart krijgt u 3% korting op alle aankopen betaald met uw kaart. Na 3 maanden krijgt u 1% korting op uw aankopen tot en met 100€ en 0,5% op aankopen voor een bedrag groter dan 100€. Alleen geldig voor uw aankopen (niet voor geldafhalingen, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten en overschrijvingen van de kredietkaartrekening). De korting wordt telkens in mindering gebracht op het uittreksel dat volgt op het uittreksel waarop uw aankoop verschijnt. Maximum 100€ terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet.

Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het Cash Back programma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimum 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.

2 Voor de enkele landen waar u de Beobank kredietkaart niet kunt gebruiken, klik hier.

3 Voorstel geldig voor aanvragen tot en met 31/05/2017. Na de eerste aankoop met uw kaart (mits binnen de 3 maanden na de toekenning van de kaart) stort Beobank 5€ op de rekening van uw kredietkaart.

4 Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 3.000€. Jaarlijks Kostenpercentage van 12,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 12,13%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 02/05/2016, kunnen gewijzigd worden.

5 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000€) en 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000€) (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) van de opgebruikte financiële reserve en met een minimum van 25€ (tenzij het openstaande saldo kleiner is dan 25€ in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

Beobank Alert stuurt een SMS en/of e-mail om u het volgende te melden:

 • Er is een transactie gebeurd met uw kaart voor een bedrag boven de 150€.
 • Er is een transactie gebeurd met één van uw bijkomende kaarten voor een bedrag boven de 150€.
 • U hebt 90% van uw kredietopening bereikt.
 • Uw nieuwe online uittreksel is beschikbaar.
 • Een herinnering van het minimum te betalen bedrag.
 • Een wekelijks overzicht van uw rekening.