Beobank Neckermann World MasterCard


Read Reviews (0)
(
/5
) based on
0
reviews.

 • Tot 250€ korting/jaar op
  uw volgende Neckermann vakantie
 • Exclusieve verzekeringen
Online aanvragen

Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 3.000€. Jaarlijks Kostenpercentage van 12,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 12,13%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Uw voordelen

 • Krijg korting bij Neckermann

  Elke euro die u met uw kaart uitgeeft bij Neckermann in België, levert u 1 Neckermann punt op.
  Op al uw andere aankopen (in de supermarkt, parkeertickets, op restaurant, aankopen op internet,…) die u elders betaalt met uw kaart – zowel in België als in het buitenland – krijgt u per 2€ uitgegeven 1 Neckermann punt.
  2.500 Neckermann punten geven recht op 25€ korting op uw volgende Neckermann vakantie.1

 • Flexibel

  U hebt een kredietopening van bijvoorbeeld 3.000€ die u op eigen tempo weer aanvult.
  Via Cash Transfer kunt u geld overschrijven naar een zichtrekening.
  En uw kaart heeft een innovatieve chip zodat u op een snelle en eenvoudige manier kleine uitgaven "contactloos" kunt betalen.

 • Zonder van bank te veranderen

  U hoeft geen zicht- of andere rekening bij Beobank te openen.

 • Wereldwijd aanvaard

  U kunt betalen in 22 miljoen handelszaken en geld afhalen aan 1 miljoen automaten2.

 • Veilig

  U geniet een exclusief verzekeringspakket: Aankoopverzekering, Beste prijs, Verlengde garantie, Bescherming van geldafhalingen.
  En u kunt kiezen voor de optionele verzekering Kredietbeschermingsplan.

 • Controle

  U beheert uw kredietkaartrekening 24/24 via Beobank Online en Beobank Mobile. En met Beobank Alert weet u via e-mail en/of sms wat er met uw kaart gebeurt.

Wat vinden anderen ervan?

Meer reviews

Details

Jaarlijkse bijdrage 5€
Voordeel Spaar punten voor korting op uw volgende vakantie1
Bonus Elk jaar 5€ cadeau3
Kredietopening Bijvoorbeeld 3.000€
Gespreid terugbetalen 12,49% JKP4
Maandelijks minimum 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve, met een minimum van 25€. 5
Kost geldafhaling Zie tarieven
Cashlimiet
in België
1.000€ per 24u
Cashlimiet
in het buitenland
1.100€ per 24u
Verzekeringen Exclusief Verzekeringspakket (inbegrepen) + Kredietbeschermingsplan (optioneel)
Bijkomende kaart 5€ per kaart, per jaar
Vervangkaart in geval van verlies of diefstal 5€ (bijkomende kost van 15€ indien geleverd op een ander adres dan het gewoonlijke adres)
Beobank Service Center Een vraag of opmerking? Bel +32(0)2 774 55 55,
maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30

Zo spaart u snel Neckermann punten

Dit voorbeeld illustreert hoe snel u Neckermann punten - en dus uiteindelijk ook korting - bijeenspaart. We nemen een gezin met twee kinderen en een gemiddeld inkomen.

  U betaalt U bespaart
Vakanties bij Neckermann 3.000€ 30,00€
Kleding 1.200€ 6,00€
Restaurant 800€ 4,00€
Tanken 3.000€ 15,00€
LED TV 1.000€ 5,00€
Digitale camera 400€ 2,00€
Huishoudelijke aankopen 1.800€ 9,00€
Kleine aankopen (krant,brood,parking,...) 1.250€ 6,25€
Totaal   77,25€

U verzamelt in totaal 77,25€ korting waarvan u onmiddellijk 75€ kunt opnemen voor uw volgende Neckermann vakantie1. Vergeet niet dat u uw Beobank Neckermann World MasterCard kunt gebruiken voor uw dagelijkse aankopen.

Een exclusief verzekeringspakket

Met uw Beobank Neckermann World MasterCard beschikt u automatisch over deze exclusieve verzekeringen voor meer veiligheid*. En daar betaalt u geen extra kosten voor!

Aankoopverzekering

Uw aankopen gedekt bij diefstal of beschadiging
U doet er goed aan om al uw aankopen met uw kredietkaart te regelen, zowel in België als in het buitenland. Want uw aankopen** van minimum 50€ die u met uw kaart betaalt, worden automatisch verzekerd gedurende 200 dagen vanaf de aankoopdatum. Deze verzekering dekt u in geval van gekwalificeerde diefstal*** of accidentele schade,
tot 1.250€ per schadegeval en tot 2.500€ per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Aankoopverzekering (pdf)

Beste prijs

Prijsverschil voor hetzelfde product terugbetaald
U betaalt een product van min. 50€ met uw kredietkaart en ziet het binnen de 15 dagen goedkoper in een andere Belgische winkel (prijsverschil van meer dan 50€), uitgezonderd artikels aangeboden tijdens koopjes of uitverkoop? Dan betaalt uw verzekering u het prijsverschil terug. De dekking gaat tot maximaal 1.250€ per schadegeval en per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Beste prijs (pdf)

Verlengde garantie

Eén jaar extra garantie op elektronische en elektrische apparaten
U geniet één jaar extra oorspronkelijke garantie (bovenop de 2 jaar garantie van de fabrikant) op een hele reeks huishoudapparaten (‘witgoed’) en elektronische audio- en videoapparaten (‘bruingoed’) van min. 50€. Op voorwaarde dat u ze in een winkel in België aankoopt en met uw kredietkaart betaalt. De dekking bedraagt maximaal 2.000€ per schadegeval en per jaar.

Voor de lijst (niet exhaustief) met producten zie de algemene voorwaarden (pdf)

Download hier het Schadeaangifteformulier Verlengde garantie (pdf)

Bescherming van geldafhalingen

Terugbetaling van cash bij diefstal met geweld
U haalt ergens ter wereld met uw kredietkaart geld af aan een geldautomaat en wordt overvallen binnen de 6 uur na uw afhaling ? Dan krijgt u het gestolen afgehaalde geld terugbetaald. Vergeet niet binnen de 48 uur aangifte te doen bij de politie. De dekking bedraagt maximaal 500€ per schadegeval en per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Bescherming van geldafhalingen (pdf)

Download hier de Algemene voorwaarden van de verzekeringen die bij de Beobank Neckermann World MasterCard horen (pdf)

* Beobank heeft deze verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van de Beobank Neckermann World MasterCard. Deze dekkingen worden onderschreven door de verzekeringsmaatschappij Chubb Insurance Company of Europe SE, Registered office: 106 Fenchurch Street, London EC3M 5NB (n° FSMA 2642). Raadpleeg de algemene voorwaarden voor de definities, de waarborgen en de vergoedingen, de uitsluitingen en de procedures ingeval van schadeaangifte. Ingeval van geschil, primeren de algemene voorwaarden van de verzekering op deze wepagina.

** Draagbare telefoons uitgesloten. Voor de andere uitsluitingen, zie de algemene voorwaarden (pdf).

*** Diefstal met inbraak of geweld.


Comfortabele kredietopening

U geniet van een kredietopening waarover u in alle vrijheid beschikt. Dit bedrag dat we samen bepalen (bijv. 3.000€), staat op al uw rekeninguittreksels. Uw beschikbare financiële reserve varieert in functie van de uitgaven en de terugbetalingen die u in de loop van de maanden uitvoert.

Een voorbeeld...
U hebt een kredietopening van 3.000€. Deze maand geeft u 550€ uit. De volgende maand en tot uw volgende rekeninguittreksel beschikt u over 2.450€ (dit voorbeeld houdt geen rekening met eventuele verschuldigde debetintresten).

Flexibel terugbetalen

U hoeft niet alles ineens terug te betalen. Het totale door u te betalen bedrag is afhankelijk van het gebruik dat u maakt van uw kredietopening

U wilt de betalingen spreiden?
U lost maandelijks minimum 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000€) of 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000€) van de gebruikte financiële reserve af (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) en met een minimum van 25€ (behave als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25€ in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

U wilt het volledige bedrag aflossen?
Geen probleem. Achteraf kunt u nog altijd terugkeren naar gespreide betalingen.

Vergelijk

Meer lezen

Reviews

Read Reviews (7)
(
2.29/5
) based on
7
reviews.

by CHV on May 26 2016 13:52

De kaart is niet meer interessant, bij boeking van een reis per schijkf van 25 euro en dan sta je met een saldo waar je niets meer kan doen. Bij boeking in een agentschap betaal je dan nog eens 20 euro voor dossierkosten. Besloten om de kaart op te zeggen en met onmiddellijke ingang
 
 
 
 
 

by PhilippeR on Apr 17 2016 21:31

door de op te sparen punten te 'halveren' is de kaart idd een stuk minder interessant; het duurt nu immers 2x zo lang om een bedrag bijeen te krijgen. De logica is overduidelijk: de mensen aansporen om nog meer uitgaven/aankopen met de kaart te betalen om een gelijkaardig bedrag te sparen; ook door slechts per tranche van 25€ (of dus een veelvoud ervan) te kunnen inruilen, beperkt dit de omruiling; het was gemakkelijker het volledig aantal opgespaarde punten te kunnen opgebruiken; nu blijft steeds een saldo/tegoed op de rekening, wat sommige klanten mss zou kunnen binden om hun reizen te blijven boeken bij Neckermann - ondanks het feit dat Neckermann ook tal van toeslagen aanrekent tegenover 'vroeger' (o.a. beperking gewicht (hand)bagage, afzwakking van de maaltijden aan boord van de vliegtuigen, afwimpeling van tegemoetkomingen bij overmatige vluchtvertragingen (bv. 10u vertraging op vlucht die slechts 2,5 uren duurt), ...) Enig voordeel nog is dat de kaart 'levenslang' gratis is, allez voor het ogenblik nog ...
 
 
 
 
 

by Kris on Mar 12 2016 14:08

Voel mij inderdaad bedrogen, heb nog 250+ punten staan. Weggegooid geld!
 
 
 
 
 

by Vercam on Jan 29 2016 17:31

Deze gele Beobank Neckermann heeft al zijn pluimen verloren met de halvering van het aantal punten dat men krijgt. Deze kaart is zeker niet meer interessant.
 
 
 
 
 

by Danielle on Jan 24 2016 15:02

Ik ben het helemaal eens met sixfeetunder. Voelt als bedrogen uitkomen als achteraf gewoonweg eenzijdig de regels worden veranderd. jammer
 
 
 
 
 

by Reisje on Oct 29 2015 17:34

Inderdaad, vroeger was het interessant , vanaf 1 november is het echt de moeite niet meer. Weg die kaart!
 
 
 
 
 

by Sixfeetunder on Oct 25 2015 05:51

Ik was heel happy met deze kaart maar men heeft de regels veranderd. Het is niet meer interessant nu, ze hebben het aantal kortingspunten verlaagd met de helft, vroeger als je iets kocht van 100 Euro kreeg je 1 Euro terug, nu slechts 0,5 Euro. Ook moet je nu de korting gespaard opnemen per 25 Euro dus eigenlijk kan je nekel nog de dossierkosten er mee betalen. Vroeger kon ik er een vlucht mee kopen of een paar dagen een citytrip. Overstappen naar een andere kaart dus.
 
 
 
 
 

1 Uitgezonderd Center Parcs en cadeaubonnen. U kunt per kalenderjaar tot 250€ korting (per rekening) verzamelen. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet. De gespaarde punten blijven 2 jaar geldig en kunnen niet omgezet worden in cash. De punten kunnen omgeruild worden per schijf van 2.500 punten. Geven geen recht op punten: afhalingen in contanten, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten en overschrijvingen van de kredietkaartrekening.
Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het getrouwheidsprogramma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimum 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.

2 Voor de enkele landen waar u de Beobank kredietkaart niet kunt gebruiken, klik hier.

3 Voorstel geldig voor aanvragen ingediend tot en met 31/05/2017. Na de eerste aankoop met uw kaart (mits binnen de 3 maanden na de toekenning van uw kaart) stort Beobank 5€ op uw kaart, en dit elk jaar opnieuw, zolang u uw kaart blijft gebruiken.

4 Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 3.000€. Jaarlijks Kostenpercentage van 12,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 12,13%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 02/05/2016, kunnen gewijzigd worden.

5 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000€) en 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000€) (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) van de opgebruikte financiële reserve en met een minimum van 25€ (tenzij het openstaande saldo kleiner is dan 25€ in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.