Beobank Q8 World MasterCard


Read Reviews (0)
(
/5
) based on
0
reviews.

 • 10% korting op tankbeurten bij Q8 gedurende 3 maanden, daarna 2%
 • 2% korting bij Q8Mazout
 • 0,5% korting op uw andere aankopen waar ook ter wereld
 • Exclusief verzekeringspakket
Online aanvragen

Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 3.000€. Jaarlijks Kostenpercentage van 12,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 12,13%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en met wederzijds akkoord.

Uw voordelen

 • Korting

  U krijgt 10% korting1 op uw tankbeurten bij Q8 gedurende de 3 eerste maanden, en daarna 2%. En u krijgt 2% korting bij Q8Mazout op de aankoop van stookolie. Op al uw andere aankopen wereldwijd betaald met de kaart krijgt u 0,5% korting2.

 • Flexibel

  U hebt een kredietopening van bijvoorbeeld 3.000€ die u op eigen tempo weer aanvult.
  Via Cash Transfer kunt u geld overschrijven naar een zichtrekening.
  En uw kaart heeft een innovatieve chip zodat u op een snelle en eenvoudige manier kleine uitgaven "contactloos" kunt betalen.

 • Zonder van bank te veranderen

  U hoeft geen zicht- of andere rekening bij Beobank te openen.

 • Wereldwijd aanvaard

  U kunt betalen in 22 miljoen handelszaken en geld afhalen aan 1 miljoen automaten3

 • Veilig

  U geniet een exclusief verzekeringspakket: Aankoopverzekering, Verlengde garantie, Veilig online, Auto-agressie en Diefstal van autosleutels en/of -papieren.

 • Controle

  U beheert uw kredietkaartrekening 24/24 via Beobank Online en Beobank Mobile. En met Beobank Alert weet u via sms en/of e-mail wat er met uw kaart gebeurt.

Wat vinden anderen ervan?

Meer reviews

Details

Jaarlijkse bijdrage 5€
Voordeel
 • 10% korting op tankbeurten bij Q8 gedurende 3 maanden, daarna 2%
 • 2% korting bij Q8Mazout
 • 0,5% korting op alle andere aankopen in België en in het buitenland2
Bonus 10% korting op tankbeurten bij Q8 tijdens de eerste 3 maanden
Kredietopening Bijvoorbeeld 3.000€
Gespreid terugbetalen 12,49% JKP4
Maandelijks minimum 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve, met een minimum van 25€5
Kost geldafhaling Zie tarieven
Cashlimiet 1.000€ per 24u
Verzekeringen Exclusief Verzekeringspakket (inbegrepen) + Kredietbeschermingsplan (optioneel)
Bijkomende kaart Gratis
Vervangkaart in geval van verlies of diefstal 5€ (bijkomende kost van 15€ indien geleverd op een ander adres dan het gewoonlijke adres)
Beobank Service Center Een vraag of opmerking? Bel 02 774 55 55
maandag tot vrijdag van 8 tot 20u en op zaterdag van 9 tot 12u3

Korting

 • U krijgt 10% korting1 op uw tankbeurten bij Q8 gedurende de 3 eerste maanden, en daarna 2%. En u krijgt 2% korting bij Q8Mazout op de aankoop van stookolie.
 • Op al uw andere aankopen wereldwijd betaald met de kaart krijgt u 0,5% korting2.

Een exclusief verzekeringspakket

Met uw Beobank Q8 World MasterCard beschikt u automatisch over deze exclusieve verzekeringen voor meer veiligheid1. En daar betaalt u geen extra kosten voor!

Aankoopverzekering

De verzekering dekt:

 • uw aankopen2 van minimum 50€ die u met uw kaart betaalt, zowel in België als in het buitenland
 • gedurende 200 dagen vanaf de aankoopdatum
 • in geval van gekwalificeerde diefstal3 of accidentele schade
 • tot 1.000€ per artikel en tot 3.000€ per schadegeval en per jaar.

Download het Schadeaangifteformulier Aankoopverzekering (pdf)

Verlengde garantie

U geniet één jaar extra oorspronkelijke garantie bovenop de 2 jaar garantie van de fabrikant op een hele reeks huishoudapparaten (‘witgoed’) en elektronische audio- en videoapparaten (‘bruingoed’). De verzekering dekt:

 • apparaten van minimum 50€ die u in een winkel in België koopt en met uw kredietkaart betaalt,
 • tot 1.500€ per schadegeval en per jaar.

Download het Schadeaangifteformulier Verlengde garantie (pdf)

Veilig online

Bij niet-levering van of schade aan een via een online winkel (maar niet via een veilingwebsite) uit de EU of de VS met uw kredietkaart nieuw aangekocht goed ter waarde van minimum 50€, neemt de verzekeraar contact op met de verkoper om een bevredigende oplossing te vinden.

Deze verzekering dekt u:

 • als er geen oplossing wordt gevonden,
 • tot 1.250€ per schadegeval en per jaar.

Download het Schadeaangifteformulier Veilig online (pdf)

Auto-agressie

Deze verzekering dekt:

 • diefstal of beschadiging (voor minstens 50€) van kledij en persoonlijke bezittingen die u met uw kaart gekocht hebt, ten gevolge van een gekwalificeerde3 diefstal aan boord van een voertuig
 • tot 500€ per schadegeval.

Download het Schadeaangifteformulier Auto-agressie (pdf)

Diefstal van autosleutels en/of -papieren

Deze verzekering dekt:

 • administratieve kosten van minstens 50€ voor de vervanging van rijbewijs, inschrijvingsdocumenten en/of sleutels van een privatief voertuig in geval van gekwalificeerde3 diefstal van deze documenten en/of sleutels samen met de kredietkaart
 • tot 300€ per schadegeval.

Download het Schadeaangifteformulier Diefstal van autosleutels en/of -papieren (pdf)

Download hier de algemene voorwaarden van de verzekeringen die bij de Beobank Q8 World MasterCard horen (pdf)

1 Beobank heeft deze verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van de Beobank Q8 World MasterCard. Deze dekkingen worden onderschreven door de verzekeringsmaatschappij Chubb Insurance Company of Europe SE, Registered office: 46 Fenchurch Street, London EC3M 5NB (FSMA-nummer 2642). Raadpleeg de algemene voorwaarden voor de definities, de waarborgen en de vergoedingen, de uitsluitingen en de procedures ingeval van schadeaangifte. Ingeval van geschil, primeren de algemene voorwaarden van de verzekering op deze webpagina.

2 Draagbare telefoons uitgesloten. Voor de andere uitsluitingen, zie de algemene voorwaarden (pdf).

3 Diefstal met inbraak of geweld.

Comfortabele kredietopening

U geniet van een kredietopening waarover u in alle vrijheid beschikt. Dit bedrag dat we samen bepalen (bijv. 3.000€), staat op al uw rekeninguittreksels. Uw beschikbare financiële reserve varieert in functie van de uitgaven en de terugbetalingen die u in de loop van de maanden uitvoert.

Een voorbeeld...
U hebt een kredietopening van 3.000€. Deze maand geeft u 550€ uit. De volgende maand en tot uw volgende rekeninguittreksel beschikt u over 2.450€ (dit voorbeeld houdt geen rekening met eventuele verschuldigde debetintresten).

Flexibel terugbetalen

U hoeft niet alles ineens terug te betalen. Het totale door u te betalen bedrag is afhankelijk van het gebruik dat u maakt van uw kredietopening.

U wilt de betalingen spreiden?
U lost maandelijks minimum 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000€) of 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000€) van de gebruikte financiële reserve af (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) en met een minimum van 25€ (behave als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25€; in dat geval, betaalt u dit lagere bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

U wilt het volledige bedrag aflossen?
Geen probleem. Achteraf kunt u nog altijd terugkeren naar gespreide betalingen.

Vergelijk

Meer lezen

Reviews

Read Reviews (0)
(
/5
) based on
0
reviews.

1 Voorstel geldig voor elke aanvraag van een Beobank Q8 World MasterCard kredietkaart van 09/01/2017 tem 31/03/2017.

2 Tijdens de 3 eerste maanden na de toekenning van uw nieuwe kredietkaart krijgt u 10% korting op uw Q8 tankbeurten in België die u met uw kredietkaart betaalt. Na die 3 maanden krijgt u 2% korting. En u krijgt 2% korting op uw stookolie bij Q8Mazout. Op al uw andere aankopen (behalve bij andere tankstations) krijgt u in België en in het buitenland 0,5% korting. Deze korting wordt telkens automatisch in mindering gebracht op het rekeninguittreksel dat volgt op het uittreksel waarop uw aankoop verschijnt. Alleen geldig voor aankopen (niet voor geldafhalingen, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten en overschrijvingen van de kredietkaartrekening). Maximaal 250€ terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet.

Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het Cash Back programma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimum 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.

3 Voor de enkele landen waar u de Beobank kredietkaart niet kunt gebruiken, klik hier.

4 Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 3.000€. Jaarlijks Kostenpercentage van 12,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 12,13%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 02/05/2016, kunnen gewijzigd worden.

5 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000€) en 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000€) (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) van de opgebruikte financiële reserve en met een minimum van 25€ (tenzij het openstaande saldo kleiner is dan 25€; in dat geval, betaalt u dit lagere bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.