Beobank Visa


Read Reviews (0)
(
/5
) based on
0
reviews.

 • 1% korting op online aankopen, en de eerste 3 maanden zelfs 3%
 • Exclusieve aankoopverzekering
 • Wereldwijd aanvaard
Online aanvragen

Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 2.500€. Jaarlijks Kostenpercentage van 12,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 12,06%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Uw voordelen

 • Korting op uw online aankopen

  U krijgt 1% korting op al uw internetaankopen, betaald met uw kaart. En de eerste 3 maanden zelfs 3%1.

 • Flexibel

  U hebt een kredietopening van bijvoorbeeld 3.000€ die u op eigen tempo weer aanvult.
  Via Cash Transfer kunt u geld overschrijven naar een zichtrekening.
  En uw kaart heeft een innovatieve chip zodat u op een snelle en eenvoudige manier kleine uitgaven "contactloos" kunt betalen.

 • Zonder van bank te veranderen

  U hoeft geen zicht- of andere rekening bij Beobank te openen.

 • Wereldwijd aanvaard

  U kunt betalen in 22 miljoen handelszaken en geld afhalen aan 1 miljoen automaten2.

 • Veilig

  U geniet een exclusieve Aankoopverzekering.
  En u kunt kiezen voor de optionele verzekering Kredietbeschermingsplan.

 • Controle

  U beheert uw kredietkaartrekening 24/24 via Beobank Online en Beobank Mobile. En met Beobank Alert weet u via sms en/of e-mail wat er met uw kaart gebeurt.

Wat vinden anderen ervan?

Meer reviews

Details

Jaarlijkse bijdrage 5€
Voordeel Tot 3% korting op elke online aankoop
Bonus 5€ cadeau3
Kredietopening Bijvoorbeeld 2.500€
Gespreid terugbetalen 12,49% JKP4
Maandelijks minimum 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve, met een minimum van 25€.5
Kost geldafhaling Zie tarieven
Cashlimiet 1.000€ per 24u
Verzekeringen Aankoopverzekering + Kredietbeschermingsplan (optioneel)
Bijkomende kaart Gratis
Vervangkaart in geval van verlies of diefstal 5€ (bijkomende kost van 15€ indien geleverd op een ander adres dan het gewoonlijke adres)
Beobank Service Center Een vraag of opmerking? Bel +32(0)2 774 55 55,
maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30

Een exclusieve Aankoopverzekering voor meer veiligheid

Uw aankopen gedekt bij diefstal of beschadiging

U doet er goed aan uw aankopen met de Beobank Visa kaart te betalen. De Aankoopverzekering* dekt:

 • uw aankopen** van minstens 50€ die u met de kaart betaalt, zowel in België als in het buitenland
 • bij gekwalificeerde diefstal*** of accidentele schade
 • gedurende 200 dagen vanaf de aankoopdatum
 • tot 1.000€ per schadegeval en tot 2.000€ per jaar

U hoeft zelf niets te ondernemen om van de Aankoopverzekering te genieten. Bovendien wordt u daar geen meerkost voor aangerekend.

Download hier het Schadeaangifteformulier Aankoopverzekering (pdf).

Download hier de algemene voorwaarden die bij de Beobank Visa horen (pdf).

*Beobank heeft deze verzekering afgesloten ten voordele van de Beobank kredietkaarthouders. De dekking wordt onderschreven door de verzekeringsmaatschappij Chubb Insurance Company of Europe SE, Registered office: 106 Fenchurch Street, London EC3M 5NB (FSMA-nummer 2642). Raadpleeg de algemene voorwaarden voor de definities, de waarborgen en de vergoedingen, de uitsluitingen en de procedures ingeval van schadeaangifte. Ingeval van geschil, primeren de algemene voorwaarden van de verzekering op deze webpagina.

** Draagbare telefoons uitgesloten. Voor de andere uitsluitingen, zie de algemene voorwaarden (pdf)

*** Diefstal met inbraak of geweld.

Comfortabele kredietopening

U geniet van een kredietopening waarover u in alle vrijheid beschikt. Dit bedrag dat we samen bepalen (bijv. 2.500€), staat op al uw rekeninguittreksels. Uw beschikbare financiële reserve varieert in functie van de uitgaven en de terugbetalingen die u in de loop van de maanden uitvoert.

Een voorbeeld...
U hebt een kredietopening van 2.500€. Deze maand geeft u 550€ uit. De volgende maand en tot uw volgende rekeninguittreksel beschikt u over 1.950€ (dit voorbeeld houdt geen rekening met eventuele verschuldigde debetintresten).

Flexibel terugbetalen

U hoeft niet alles ineens terug te betalen. Het totale door u te betalen bedrag is afhankelijk van het gebruik dat u maakt van uw kredietopening.

U wilt de betalingen spreiden?
U lost maandelijks minimum 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000€) of 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000€) van de gebruikte financiële reserve af (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) en met een minimum van 25€ (behave als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25€ in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

U wilt het volledige bedrag aflossen?
Geen probleem. Achteraf kunt u nog altijd terugkeren naar gespreide betalingen.

Vergelijk

Meer lezen

Reviews

Read Reviews (2)
(
3.00/5
) based on
2
reviews.

by Jonas D. on Jan 26 2017 16:45

Zeer tevreden (alleen jammer dat ik nog een versie zonder NFC heb)
 
 
 
 
 

by Musti on Mar 13 2016 05:22

I have this card more than 2 years , and I don't understand how is possible that you change my cash back from 3% to 1% ???? When i signed for this credit card was no option and the 3% was permanent ...
 
 
 
 
 

1 Voorstel geldig t.e.m. 31/05/2017 voor elke aanvraag van een nieuwe Beobank Visa. Gedurende de eerste 3 maanden na de toekenning van uw nieuwe kredietkaart krijgt u 3% korting op alle internetaankopen betaald met uw kaart. Na 3 maanden krijgt u 1% korting. De terugbetaling is beperkt tot 200€ per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet. Alleen geldig voor uw aankopen (niet voor geldafhalingen, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, automatische betalingen en overschrijvingen van de kredietkaartrekening). De korting wordt telkens in mindering gebracht op het uittreksel dat volgt op het uittreksel waarop uw aankoop verschijnt.

Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het Cash Back programma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimum 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.

2 Voor de enkele landen waar u de Beobank kredietkaart niet kunt gebruiken, klik hier.

3 Voorstel geldig voor aanvragen ingediend tot en met 31/05/2017. Na de eerste aankoop met uw kaart (mits binnen de 3 maanden na de toekenning van de kaart) stort Beobank 5€ op de rekening van uw kredietkaart.

4 Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 2.500€. Jaarlijks Kostenpercentage van 12,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 12,06%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 02/05/2016, kunnen gewijzigd worden.

5 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000€) en 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000€) (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) van de opgebruikte financiële reserve en met een minimum van 25€ (tenzij het openstaande saldo kleiner is dan 25€ in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.