Beobank World Travel MasterCard


Read Reviews (0)
(
/5
) based on
0
reviews.


 • 1 mile voor elke uitgegeven euro
 • Exclusieve verzekeringen
Online aanvragen

Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 5.500€. Jaarlijks Kostenpercentage van 11,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 9,59%) met een jaarlijkse bijdrage van 50€.

Uw voordelen

 • Verzamel miles voor vlieg- en treintickets

  Elke euro die u met uw kaart uitgeeft, levert u één mile op. Koopt u treintickets bij NMBS Europe, dan krijgt u zelfs dubbele miles. U kunt de miles omzetten in vliegtickets naar de bestemming van uw keuze en ook in Eurostar, ICE, TGV® of Thalys treintickets.

 • Flexibel

  U hebt een kredietopening van minimum 3.000€ die u op eigen tempo weer aanvult.
  Via Cash Transfer kunt u geld overschrijven naar een zichtrekening.

 • Zonder van bank te veranderen

  U hoeft geen zicht- of andere rekening bij Beobank te openen.

 • Wereldwijd aanvaard

  U kunt betalen in 22 miljoen handelszaken en geld afhalen aan 1 miljoen automaten1.

 • Veilig

  U geniet een exclusief verzekeringspakket: Reisannulatieverzekering, Internationale Reisbijstand, Verzekering reisongevallen, Verzekering vertraging en verlies van bagage, Verzekering vlucht- of internationale treinvertraging en gemiste aansluiting, Aankoopverzekering en Verlengde garantie.
  En u kunt kiezen voor de optionele verzekering Kredietbeschermingsplan.

 • Controle

  U beheert uw kredietkaartrekening 24/24 via Beobank Online en Beobank Mobile. En met Beobank Alert weet u via e-mail en/of sms wat er met uw kaart gebeurt.

Wat vinden anderen ervan?

Meer reviews

Details

Jaarlijkse bijdrage 50€
Voordeel Miles cadeau bij elke aankoop2
Bonus 5.000 miles cadeau3
Kredietopening Minimum 3.000€
Gespreid terugbetalen 11,49% JKP4
Maandelijks minimum 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve, met een minimum van 25€.5
Kost geldafhaling Zie tarieven
Cashlimiet
in België
1.000€ per 24u
Cashlimiet
in het buitenland
1.100€ per 24u
Verzekeringen Exclusief Verzekeringspakket (inbegrepen) + Kredietbeschermingsplan (optioneel)
Bijkomende kaart 20€ per kaart, per jaar
Vervangkaart in geval van verlies of diefstal 5€ (bijkomende kost van 15€ indien geleverd op een ander adres dan het gewoonlijke adres)
Beobank Service Center Een vraag of opmerking? Bel +32(0)2 774 57 74,
maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30

Van miles naar tickets

Hoe uw World Travel miles omzetten in een reis?

U kunt terecht bij het reisbureau om uw miles om te zetten in vliegtuig- of treintickets. Vul dit formulier in*. Uw gegevens worden dan meteen naar het reisbureau doorgestuurd en zij nemen dan binnen een termijn van ongeveer 1 week contact met u op. En dan kunt u met hen uw reservatie afronden.

Voor vragen over uw Beobank World Travel MasterCard, uw miles en het World Travel programma (maar niet voor reserveringen!) kunt u telefonisch contact opnemen met Beobank Service Center op het nummer 02/774.5.774 (van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 12.30 uur).

De bestemmingen waar u in het kader van het programma naartoe kunt reizen, en het benodigde aantal World Travel miles voor deze bestemmingen, worden weergegeven in de volgende programmatabel:


Bestemming met het vliegtuig ** Miles
Europa 1 15.000 / 20.000 ***
Europa 2 20.000
Noord-Afrika (Maghreb), de Azoren, de Canarische Eilanden en de eilanden in de Middellandse Zee 30.000
Noord-Amerika (Verenigde Staten, Canada) en de eilanden in het noorden van de Atlantische Oceaan 55.000
  Centraal-Amerika, Mexico en de Caraiben 75.000
  Zuid-Amerika, Hawaii en Alaska 85.000
  Centraal- en Zuid-Afrika 70.000
  Nabije Oosten (Israël, Jordanië, Syrië, Libanon) 60.000
  Midden Oosten (Bahrein, Iran, Jemen, Koeweit, Oman, Palestina, Qatar, Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Irak)
Armenië, Georgië, Azerbeidzjan
70.000
  Azië 80.000
  Oceanië, Australië en Nieuw-Zeeland 100.000
Bestemmingen met de trein **** Thalys Eurostar TGV® ICE 2de klas Miles
  Rijsel, Aken, Keulen 7500
  Parijs, Marne la Vallée, Düsseldorf 14.000
  Amsterdam 12.000
  Frankfurt 15.000
  Londen, Ashford 15.000
  Lyon, Marseille, Avignon, Grenoble, Chambéry, Moutiers, Bourg-St-Maurice 25.000
Bestemmingen met de trein **** Thalys Eurostar TGV® ICE 1ste klas Miles
  Rijsel, Aken, Keulen 15.000
  Parijs, Marne la Vallée, Düsseldorf 28.000
  Amsterdam 24.000
  Frankfurt 30.000
  Londen, Ashford 40.000
  Lyon, Marseille, Avignon, Grenoble, Chambéry, Moutiers, Bourg-St-Maurice 50.000

* Indien u geen toegang hebt tot internet, dan kunt u telefonisch contact opnemen met het reisbureau op het nummer 02 626 59 95 (van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 17u30). U kiest optie 2 voor Nederlands en dan optie 5 om te reserveren.

** Met vertrek vanuit de 5 luchthavens in België (Luik, Charleroi, Zaventem, Antwerpen, Oostende), Parijs (Orly, Charles de Gaulle) of Amsterdam (Schiphol) en met als bestemming een internationale luchthaven. Ticket heen en terug, voor een vlucht in economy. Alle taksen (luchthaventaks, brandstoftaks, taksen op de dienstverlening aan passagiers, veiligheidstaksen of andere) vallen ten laste van de kaarthouder en worden op het moment van de reservatie in rekening gebracht via de Beobank World Travel MasterCard. De luchthaventaksen worden niet bepaald door Beobank en zijn uiteraard ook niet ten gunste van Beobank. Deze taksen zijn afhankelijk van de kosten die worden aangerekend door onder andere de luchthavens en de luchtvaartmaatschappij, in functie van het type vlucht, het type vliegtuig en de regelgeving ter plaatse. De luchtvaartmaatschappij kan (per passagier) een toeslag aanrekenen bij de betaling met een kredietkaart. U kiest uw bestemming en data, maar niet de vliegtuigmaatschappij en de vluchturen.

*** 15.000 miles tijdens het laagseizoen, 20.000 miles tijdens het hoogseizoen (schoolvakanties).

**** Ticket heen en terug.

Een exclusief verzekeringspakket

Met uw Beobank World Travel MasterCard kredietkaart beschikt u automatisch over exclusieve verzekeringen1.

Reisannulatieverzekering2

De annulatieverzekering betaalt u een vergoeding bij annulatie van uw reis door ernstige ziekte, ongeval of overlijden van u of uw directe familie, bij schade aan uw woon- of werkplaats waardoor uw aanwezigheid vereist is en in geval van verlies of diefstal van identiteitsbewijzen (paspoort of identiteitskaart) binnen de 30 dagen voor vertrek van de reis en dat de annulatie van de reis vereist. U bent gedekt voor een bedrag tot en met 6.000€, op voorwaarde dat uw reis voor 100% met uw kredietkaart werd betaald en na aftrek van een vrijstelling van 50€ per schadegeval (of 5.000 miles als u uw reis met miles betaald hebt).

Download hier het Schadeaangifteformulier Reisannulatie (pdf)

Internationale reisbijstand2

Uw Beobank World Travel MasterCard biedt u: reisbijstand in het buitenland (24 uur op 24), medische diensten (raadpleging, evacuatie, voorschot op ziekenhuisopname, enz.), juridische diensten (juridisch advies en borgstelling) en persoonlijke diensten (vertaaldienst, dringende boodschap voor naasten, enz.).

Verzekering reisongevallen2

Regel uw tickets voor uw vliegtuig, trein of boot met uw Beobank World Travel MasterCard. Dan bent u bij een overlijden of blijvende totale invaliditeit ten gevolge van een ongeval tijdens het vervoer automatisch gedekt voor een bedrag tot en met 500.000€. Een bijkomende garantie voor uw gemoedrust. Deze verzekering dekt ook uw partner en uw kinderen jonger dan 23 jaar die samen met u of afzonderlijk reizen.

Download hier het Schadeaangifteformulier Reisongevallen (pdf)

Verzekering vertraging en verlies van bagage

U vertrekt op reis2 en komt aan op uw bestemming zonder uw bagage? Heel vervelend. Maar geen nood, dankzij uw Beobank World Travel MasterCard. Indien uw bagage langer dan 4 uur vertraging oploopt, betaalt u de noodzakelijke aankopen met uw Beobank World Travel MasterCard, en later worden ze terugbetaald3 tot 350€ voor aankopen gedaan binnen de 48 uur na uw aankomst en tot 650€ in de daaropvolgende 48 uur (als uw bagage als definitief verloren wordt beschouwd).

Download hier het Schadeaangifteformulier Vertraging en verlies van bagage (pdf)

Verzekering vlucht- of internationale treinvertraging en gemiste aansluiting

Dankzij uw Beobank World Travel MasterCard wordt u tot een bedrag van 250€ (maaltijden, drank en hotel) gecompenseerd bij vertraging (4 uur of meer) of annulering van uw vlucht of uw internationale trein, 'denied boarding' of als u uw aansluiting mist3 tijdens uw reis2.

Download hier het Schadeaangifteformulier Vluchtvertraging en gemiste aansluiting (pdf)

Aankoopverzekering

U doet er goed aan om al uw aankopen met uw Beobank World Travel MasterCard kredietkaart te regelen, zowel in België als in het buitenland. Want uw aankopen4 van minimum 50€ die u met uw kaart betaalt, worden automatisch verzekerd gedurende 200 dagen vanaf de aankoopdatum. Deze verzekering dekt u in geval van gekwalificeerde diefstal5 of accidentele schade, tot 3.000€ per schadegeval en per jaar. Alweer een hele geruststelling!

Download hier het Schadeaangifteformulier Aankoopverzekering (pdf)

Verlengde garantie

U geniet één jaar extra garantie (bovenop de 2 jaar garantie van de fabrikant) op een hele reeks huishoudapparaten ('witgoed') en elektronische audio- en videoapparaten ('bruingoed') van min. 50€. Op voorwaarde dat u ze in een winkel in België aankoopt en met uw kredietkaart betaalt. De dekking bedraagt maximaal 2.000€ per schadegeval en per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Verlengde garantie (pdf)Download hier de algemene voorwaarden van de verzekeringen die bij de Beobank World Travel MasterCard horen (pdf)

1 Beobank heeft deze verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van de Beobank World Travel MasterCard. Deze dekkingen worden onderschreven door de verzekeringsmaatschappij Chubb Insurance Company of Europe SE, Registered office: 106 Fenchurch Street, London EC3M 5NB (n° FSMA 2642). Raadpleeg de algemene voorwaarden voor de definities, de waarborgen en de vergoedingen, de uitsluitingen en de procedures ingeval van schadeaangifte. Ingeval van geschil, primeren de algemene voorwaarden van de verzekering op deze webpagina.

2 Elke verplaatsing van de kaarthouder, zijn partner en kinderen jonger dan 23 jaar naar een bestemming in het buitenland van maximum 90 opeenvolgende dagen waarvan de totale transportkosten met de kaart worden betaald.

3 Op vertoon van een bewijs van betaling met uw Beobank World Travel MasterCard. De originele kastickets gelden als aankoopbewijs.

4 Draagbare telefoons uitgesloten. Voor de andere uitsluitingen, zie de algemene voorwaarden (pdf).

5 Diefstal met inbraak of geweld.

Comfortabele kredietopening

U geniet van een kredietopening waarover u in alle vrijheid beschikt. Dit bedrag dat we samen bepalen van minimum 3.000€, staat op al uw rekeninguittreksels. Uw beschikbare financiële reserve varieert in functie van de uitgaven en de terugbetalingen die u in de loop van de maanden uitvoert.

Een voorbeeld...
U hebt een kredietopening van 3.000€. Deze maand geeft u 550€ uit. De volgende maand en tot uw volgende rekeninguittreksel beschikt u over 2.450€ (dit voorbeeld houdt geen rekening met eventuele verschuldigde debetintresten).

Flexibel terugbetalen

U hoeft niet alles ineens terug te betalen. Het totale door u te betalen bedrag is afhankelijk van het gebruik dat u maakt van uw kredietopening

U wilt de betalingen spreiden?
U lost maandelijks minimum 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000€) of 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000€) van de gebruikte financiële reserve af (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) en met een minimum van 25€ (behave als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25€ in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

U wilt het volledige bedrag aflossen?
Geen probleem. Achteraf kunt u nog altijd terugkeren naar gespreide betalingen.

Vergelijk

Meer lezen

Reviews

Read Reviews (0)
(
/5
) based on
0
reviews.

1 Voor de enkele landen waar u de Beobank kredietkaart niet kunt gebruiken, klik hier.

2 Geven geen recht op miles: afhalingen in contanten, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten en overschrijvingen van de kredietkaartrekening. U kunt per kalenderjaar maximaal 45.000 miles sparen (de teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet) en de miles blijven 4 jaar geldig.

Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het getrouwheidsprogramma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimum 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.

3 Voorstel geldig t.e.m. 31/05/2017 voor elke aanvraag van een nieuwe Beobank World Travel MasterCard. Na de eerste aankoop met uw kaart (mits binnen de 3 maanden na de toekenning van uw kaart), krijgt u 5.000 miles op de rekening van uw kaart. U vindt deze terug op het rekeninguittreksel waarop uw eerste transactie staat vermeld.

4 Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 5.500€. Jaarlijks Kostenpercentage van 11,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 9,59%) met een jaarlijkse bijdrage van 50€.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 02/05/2016, kunnen gewijzigd worden.

5 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000€) en 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000€) (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) van de opgebruikte financiële reserve en met een minimum van 25€ (tenzij het openstaande saldo kleiner is dan 25€ in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.