Word nu klant & open een gratis zichtrekening

Ontdek onze unieke troeven en open een gratis Go zichtrekening.

Word klant

Waarom Beobank?

Beobank is een Belgische bank met ruim 620.000 particuliere klanten. Die kiezen resoluut voor producten op maat met een meerwaarde. Zoals een gratis zichtrekening!


Producten op maat

Bij ons beheert u uw dagelijkse uitgaven zoals het u past. U vindt er de ideale oplossingen om uw projecten te financieren en om uw geld beter te beleggen.


Ervaren adviseurs staan voor u klaar

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om het dagelijkse beheer van uw geld te vergemakkelijken. In onze 250 agentschappen of telefonisch via 02/626.50.50.


Een solide bank op mensenmaat

Beobank maakt deel uit van Crédit Mutuel Nord Europe, een solide en bekende groep die dicht bij haar klanten staat. Meer dan 620.000 klanten schenken ons hun vertrouwen. Waarom ook u niet?


Ons aanbod in de kijker

Go zichtrekening

De gratis zichtrekening voor wie zijn dagelijkse geldzaken volledig online, via zijn smartphone of via Beobank SelfBanking wil regelen. Overal en op elk moment.
  • Gratis
  • Onbeperkt aantal elektronische verrichtingen

Fidelity Plus spaarrekening

Ontdek de gereglementeerde spaarrekening1 die uw trouw beloont.
  • Uw geld blijft beschikbaar
  • Fiscaal voordelig

Alle spaarrekeningen >

Beobank Extra World MasterCard

Houdt u van shoppen, muziek of reizen? Dan is deze kredietkaart zeker iets voor u! U ontvangt automatisch korting op al uw aankopen.
  • 1% korting op al uw aankopen
  • 3% korting gedurende de eerste 3 maanden

Alle bankkaarten >

Klant worden?
Maak een afspraak

Vul even
het formulier in


* Verplicht in te vullen

Wettelijke bepalingen

1 Jaarlijks zijn de interesten vrijgesteld van roerende voorheffing van 15% op een eerste interestschijf, die elk jaar geïndexeerd wordt (1.880€ in 2016). Dubbele vrijstelling voor gehuwde personen of wettelijk samenwonenden.
Basisrentevoeten en getrouwheidspremie kunnen op elk moment gewijzigd worden en wijzigingen worden meegedeeld via onze maandelijkse rekeninguittreksels. Beobank NV/SA is een onderneming naar Belgisch recht.
Alvorens een spaarrekening te openen, gelieve het document ‘Essentiële spaardersinformatie’ te lezen, dat op eenvoudig verzoek verkrijgbaar is in onze agentschappen of op onze website www.beobank.be.