Veiligheid

Belangrijk bericht voor Windows XP gebruikers

Vanaf 8 april 2014 stopt Microsoft met de ondersteuning van Windows XP. Dit betekent o.a. dat de firewall niet langer zal worden geüpdatet en dat Microsoft ook geen andere updates meer zal doen voor dit besturingssysteem. Computers met Windows XP als besturingssysteem zullen na deze datum dan ook kwetsbaarder zijn voor virussen, spywares en andere schadelijke software. Wij raden u daarom aan om niet langer online te gaan met een Windows XP computer of om over te stappen op een moderner besturingssysteem. Om te weten of u Windows XP gebruikt en welke acties u kan ondernemen om deze situatie te verhelpen en opnieuw in alle veiligheid te surfen, gelieve de website van Microsoft te raadplegen.
Lees ook onze tips om veilig te surfen.

Internet is een schitterend medium. En dat willen we bij Beobank graag zo houden.

Met enkele eenvoudige veiligheidsmaatregelen bent u al een flink stuk op de goede weg. Zo worden bankieren en online winkelen veilig en makkelijk.

Veilig internetbankieren, een zaak van iedereen.

De meeste mensen communiceren via het internet en delen er, onder meer via sociale netwerken zoals Facebook, soms veel informatie over zichzelf. Dit is nochtans niet zonder gevaar.

Ook internetfraudeurs kunnen namelijk meelezen en hier misbruik van maken. Om u bewust te maken van het gevaar en u aan te zetten tot waakzaamheid en voorzichtigheid bij het doorgeven van persoonlijk informatie via het internet, heeft Febelfin opnieuw een ludieke campagne opgezet. Dit is al de tweede You Tube-video over veilig internetbankieren die Febelfin lanceert.

Lees hieronder de verschillende ‘surf veilig’ tips van Beobank en ontdek de campagnefilm.

Deel nooit bancaire gegevens, ook niet via de telefoon. Wees altijd waakzaam wanneer u persoonlijke gegevens doorgeeft.Febelfin
Safeonweb