icon_arrow@2xicon_blank@2xicon_flexible@2xicon_genereous@2xicon_go@2xicon_home@2xicon_play@2xicon_protection@2xicon_quote@2xicon pinch copy 5@2xicon pinch copy 4@2xshield@2xicon pinch copy 3@2x
Loader Gif Animation
Let op, geld lenen kost ook geld
Video Fallback
Extra
 • world
 • gul
 • veilig
 • flexibel
Beste shopping kredietkaart

Fantastische kaart! Ik krijg elke maand een korting op mijn aankopen.

N. Leroy, 3/02/2016
Online solliciteren

Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 3.000€Jaarlijks Kostenpercentage van 12,49%
(variabele actuariële debetrentevoet: 12,13%) met een jaarlijkse bijdrage van 5 euro.

Click to pop

Extra gul

De Beobank Extra World Mastercard verwent zijn gebruikers elke maand met gulle kortingen. Nieuwe kaarthouders krijgen zelfs 5€ cadeau en profiteren 3 maanden lang van 3% korting op hun aankopen.(1) Daarna krijgt u automatisch tot 1% korting op uw uitgaven in binnen- en buitenland.(2)

 • 3% welkomstkorting

  Geniet gedurende de 3 eerste maanden van 3% korting op uw aankopen met uw nieuwe Beobank Extra World Mastercard.

 • 5€ cadeau

  Krijg bovendien 5€ cadeau als u uw nieuwe kaart binnen de 3 maanden na de toekenning van uw kaart gebruikt.

 • Tot 1% korting daarna

  Na 3 maanden krijgt u 1% korting op al uw aankopen tot en met 100€ en 0,5% op al uw uitgaven hoger dan 100€. De korting wordt automatisch verrekend op uw volgende rekeninguittreksel.

Author

“Al enkele maanden intensieve gebruiker van deze kredietkaart. Fantastische formule waarbij je een deeltje van je eigen uitgaven terugverdient. 1% of 0,5% lijkt misschien niet veel, maar op een jaar loopt dat toch op.”

Cedric, 9/12/2015
Click to throw

Extra veilig

Met een Beobank Extra World Mastercard kredietkaart bent u meer op uw gemak. De 4 inbegrepen verzekeringen(3) dekken automatisch de meeste van uw aankopen van minstens 50€. Reken op onze Aankoopverzekering, Beste Prijs, Verlengde Garantie en Veilig Online verzekering voor een optimale beveiliging.

 • Aankoopverzekering

  Met de Aankoopverzekering geniet u 200 dagen bescherming tegen diefstal met inbraak of geweld of accidentele schade van uw aankopen van minimum 50€* die u met uw kaart betaalt, zowel in België als in het buitenland. Tot 1.250€ per schadegeval en tot 2.500€ per jaar.

 • Verzekering verlenging van garantie

  1 jaar extra oorspronkelijke garantie (bovenop de 2 jaar garantie van de fabrikant) op een hele reeks huishoudtoestellen (‘witgoed’) en elektronische audio- en videoapparaten (‘bruingoed’) aangekocht met uw kaart in een winkel in België. Tot 2.000€ per schadegeval en per jaar.

 • Verzekering Veilig online

  Veilig online shoppen. Bij niet-levering of schade aan goederen van een online winkel uit de EU of VS (maar geen veilingwebsite) contacteert de verzekeraar de verkoper en zoekt een oplossing. Indien geen bevredigende oplossing wordt gevonden, dekt de verzekering u tot 1.250€ per schadegeval per jaar.

Author

"Ik heb deze kaart nu al ruim een jaar. Het leuke cashback systeem compenseert ruimschoots de jaarlijkse bijdrage. Mooie verzekering voor online aankopen."

Judie, 27/11/2016
Drag anywhere

Extra flexibel

Met een Beobank Extra World Mastercard kredietkaart geniet u van een maximale vrijheid en flexibiliteit. Het is de perfecte partner, zowel voor uw dagelijkse boodschappen als voor onverwachte uitgaven. U kiest elke maand hoeveel u terugbetaalt.

 • Handige kredietopening

  Een kredietlijn op maat – van bijvoorbeeld 2.500€(4) - zorgt voor een comfortabele reserve voor uw dagelijkse én uw onverwachte aankopen.

 • Terugbetaling naar keuze

  Na ontvangst van uw maandelijkse uittreksel betaalt u het totale verschuldigde bedrag in 1 keer terug. Of een maandelijks bedrag naar keuze, met een minimum van 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve, met een minimum van 25 euro.(5)

   

 • Geen zichtrekening nodig

  Vraag uw kredietkaart aan zonder zichtrekening. Of open een zichtrekening bij Beobank, zoals het u het best past.

Author

“De kaart is super interessant en het team van Kunst-Wet is heel professioneel. Tof!”

Christian, 26/10/2015

Vraag nu de Beobank Extra World Mastercard aan

Online aanvragen