Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

header

Premium Flying Blue World Mastercard

  • Spaar Flying Blue Miles

  • bij elke aankoop

Representatief voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 5.600€. Jaarlijks Kostenpercentage van 14,99% (variabele actuariële debetrentevoet: 9,26%) met een jaarlijkse bijdrage van 150€.

Heeft u een Beobank kredietkaart? Ontdek dan hoe u er het meeste voordeel uit kunt halen.

Onze diensten

Via Beobank Online en Beobank Mobile beheert u uw kredietkaartrekening dag en nacht. 

Beobank Alert houdt u, als u dat wenst, gratis via sms en/of e-mail op de hoogte van wat er met uw kaart gebeurt. 

Via Cash Transfer kunt u geld overschrijven naar een zichtrekening. 

De innovatieve chip op uw kaart laat toe om kleine uitgaven snel, eenvoudig en contactloos te betalen.

U kunt ook kiezen voor de verzekering Kredietbeschermingsplan.

Vraag uw Premium Flying Blue World Mastercard online aan!

Premium Flying Blue Mastercard
Online aanvragen

Vragen & Antwoorden

Hoe lang blijven mijn Flying Blue Miles geldig?

In het Flying Blue-programma blijven uw Miles geldig als u eens binnen de 2 jaar een vlucht met AIR FRANCE, KLM of SkyTeam-partners boekt. Goed nieuws: bij elke aankoop die u doet met uw Beobank Flying Blue World MasterCard wordt de geldigheid van uw totale Miles-saldo met 2 jaar verlengd. Als u uw kaart regelmatig gebruikt, is uw Miles-saldo dus veilig. Ook als u een tijdje niet vliegt.

Hoe kan ik mijn miles omzetten in voordelen?

U kunt uw Miles op vele manieren besteden: natuurlijk aan vluchten en upgrades, maar ook aan hotelovernachtingen, autohuur, tickets voor evenementen en nog veel meer producten en diensten. Neem snel een kijkje op www.flyingblue.com

Waar kan ik het saldo van mijn Miles raadplegen?

Het aantal verzamelde Miles dankzij de uitgaven met uw Beobank kredietkaart wordt vermeld op het maandelijkse rekeninguittreksel van uw kredietkaart. Die Miles worden elke maand automatisch bijgeschreven op uw Flying Blue account.

Waar kan ik terecht met mijn vragen over Flying Blue?

Op de Flying Blue website www.flyingblue.com of Customer Support op het nummer +32 (0)2 620 00 76, van maandag tot vrijdag van 8u tot 21u, op zaterdag van 8u tot 20u en op zondag van 9u tot 17u.

1 Geven geen recht op miles: afhalingen in contanten, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten en overschrijvingen van de kredietkaartrekening.
Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het getrouwheidsprogramma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimum 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.
2 Voorstel geldig voor aanvragen tot en met 31/12/2024. Na de eerste aankoop met uw kaart (op voorwaarde dat u die doet binnen de 3 maanden na de toekenning van de kaart) krijgt u 5.000 Miles op de rekening van uw kaart. U vindt deze terug op het rekeninguittreksel waarop uw eerste transactie staat vermeld.
3 Het bedrag van de kosten die aangerekend worden voor geldopvragingen wordt vermeld in de tarieven van de Bank. Er zijn enkele landen waar u de Beobank-kredietkaart niet kunt gebruiken.
Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 01/12/2023, kunnen gewijzigd worden.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX