Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

beo

Neckermann World Mastercard

 •  

  Tot 250€ korting per jaar op uw volgende Neckermann vakantie

   

   

Representatief voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 3.000€. Jaarlijks Kostenpercentage van 13,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 12,06%) met een jaarlijkse bijdrage van 20€.

Heeft u een Beobank kredietkaart? Ontdek dan hoe u er het meeste voordeel uit kunt halen.

Elke euro die u met uw kaart uitgeeft bij Neckermann in België, levert u 1 Neckermann punt op. Op al uw andere aankopen (in de supermarkt, parkeertickets, op restaurant, aankopen op internet,…) die u elders betaalt met uw kaart – zowel in België als in het buitenland – krijgt u per 2 euro uitgegeven 1 Neckermann punt. 2.500 Neckermann punten geven recht op 25 euro korting op uw volgende Neckermann vakantie.

Uw Neckermann World Mastercard kaart wordt overal aanvaard

Miljoenen handelszaken ter wereld aanvaarden uw Beobank Neckermann World Mastercard. U kunt ook makkelijk en snel betalen dankzij de contactloze technologie.

Reist u buiten Europe? Uit veiligheidsoverwegingen is het aangeraden ons op de hoogte te brengen. Bel ten laatste 1 week voor u vertrekt naar Beobank Service Center op 02-622 20 00. Reist u door meerdere landen? Geef dan alle data en bestemmingen door.

Een exclusief verzekeringspakket

Met uw Beobank Neckermann World Mastercard geniet u automatisch van exclusieve verzekeringen zonder bijkomende kosten. Ontdek uw exclusief verzekeringspakket1:

 

Aankoopverzekering

Aankopen die u met uw Beobank Neckermann World Mastercard betaalt, zijn verzekerd tegen gekwalificeerde diefstal en accidentele schade.

De Aankoopverzekering dekt uw aankopen2:

- ter waarde van minimaal 50 euro die u met uw kaart betaalt, zowel in België als in het buitenland;
- bij diefstal na inbraak of agressie, of accidentele schade;
- gedurende 200 dagen na de aankoopdatum;
- tot 3.000 euro per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Aankoopverzekering.

Verlengde garantie

Een extra jaar garantie voor elektrische en elektronische toestellen en informatica-apparatuur.

De oorspronkelijke garantie wordt met een jaar uitgebreid (bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie) voor heel wat huishoudtoestellen (‘witte’ producten), elektronische audio- en videoapparatuur (‘bruine’ producten) en informaticaproducten voor privégebruik (‘grijze’ producten’) 2.

De verzekering Verlengde Garantie dekt:

- toestellen met een waarde van minimaal 50 euro, gekocht in een winkel in België en betaald met uw Beobank kredietkaart ;
- tot 2.000 euro per schadedossier en per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Verlengde Garantie.

Download hier de Algemene Voorwaarden voor de verzekeringen gekoppeld aan uw Beobank Neckermann World Mastercard.

 

1 Beobank heeft deze verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van een Beobank Neckermann World Travel Mastercard. Deze dekkingen worden onderschreven bij de onderneming Europ Assistance Belgium, BTW BE 0738.431.009 RPR Brussel, Kantersteen 47, 1000 Brussel, Belgisch filiaal van Europ Assistance SA, verzekeraar naar Frans recht met maatschappelijke zetel te 2, rue Pillet-Will te 75009 Parijs, Frankrijk (451 366 405 RCS Parijs), erkend onder code 0888 voor de takken 1, 9, 13, 16 en 18, onder toezicht van de Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel. Europ Assistance verwerkt uw persoonsgegevens in overeenstemming met de GDPR-voorschriften. U vindt de privacyverklaring op: www.europ-assistance.be/nl/privacy. Elke klacht kan worden gericht aan de Complaints Officer, complaints@europ-assistance.be, tel.: 02/ 541 90 48 of aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor meer info rond de definities, dekkingen, waarborgen, vergoedingen, uitsluitingen en aangifteprocedures na schade. Bij geschillen hebben de Algemene Voorwaarden van de verzekeringen voorrang op deze website.

2 Met uitsluiting van mobiele telefoons. Een volledige lijst van uitzonderingen en beperkingen vindt u in de Algemene Voorwaarden.

Comfortabele kredietopening

U beschikt over kredietopening die u gebruikt zoals u het wilt. Dat bedrag dat we samen bepalen (bijv. 3.000 euro) wordt vermeld op al uw rekeninguittreksels. Uw beschikbare financiële reserve varieert naargelang uw uitgaven en terugbetalingen.

Voorbeeld:

U beschikt over een kredietopening van 3.000 euro. De eerste maand geeft u 720 euro uit. Gedurende de volgende maand beschikt u over 2.280 euro (dit voorbeeld houdt geen rekening met eventueel verschuldigde debetinteresten).

 • Oorspronkelijke kredietopening: 3.000 euro
 • Uw geregistreerde uitgaven van de voorbije maand: 720 euro
 • Bedrag waarover u beschikt: 2.280 euro

Wenst u achteraf een wijziging van uw kredietopening te vragen (onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier)? Bel dan 02-622 20 00 voor inlichtingen. Van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30.

 

Terugbetalen op uw ritme

U kunt uw uitgaven terugbetalen zoals u wilt. Elke maand krijgt u een gedetailleerd rekeninguittreksel waarop het volgende wordt vermeld: uw verrichtingen, het opgebruikte krediet, het minimum te betalen bedrag in geval van gespreide afbetaling.

Het totale door u te betalen bedrag is afhankelijk van het gebruik van uw kredietopening. Bij ontvangst van uw rekeninguittreksel hebt u steeds de keuze:

 • U wilt het volledige bedrag terugbetalen

Als u dat wenst, kunt u elke maand het volledige bedrag van uw uitgaven terugbetalen.

 • U wilt de betalingen spreiden1
  • Of u betaalt elke maand het minimum van 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve terug, met een minimum van 25 euro2. In dat geval opteert u best voor een domiciliëring.
  • Of u betaalt meer terug, bijvoorbeeld 10% of 20%. In dat geval gebruikt u het overschrijvingsformulier dat u bij uw uittreksel vindt.

Om uw terugbetalingen te doen:

 • Ofwel per overschrijving: gebruik het unieke rekeningnummer dat aan uw kredietkaart gelinkt is. En vermeld steeds de gestructureerde mededeling.
 • Kiest u voor een domiciliëring, bel dan Beobank Service Center op 02-622 20 00, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30.

 

1 De actuariële debetrentevoet die van toepassing is op uw kredietkaart, vindt u terug op uw rekeninguittreksel.

2 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000 euro) of 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000 euro) van de gebruikte financiële reserve (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) en met een minimum van 25 euro (behalve als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25 euro; in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

Onze diensten

Via Beobank Online en Beobank Mobile beheert u uw kredietkaartrekening dag en nacht. 

Beobank Alert houdt u, als u dat wenst, gratis via sms en/of e-mail op de hoogte van wat er met uw kaart gebeurt. 

Via Cash Transfer kunt u geld overschrijven naar een zichtrekening.

De innovatieve chip op uw kaart laat toe om kleine uitgaven snel, eenvoudig en contactloos te betalen.

U kunt ook kiezen voor de verzekering Kredietbeschermingsplan.

Beobank_Pictos_Purple_RVB

Mastercard® voordelen

Beleef met Priceless® onvergetelijke ervaringen in de steden waar u woont en heen reist.

Reserveer met Mastercard Airport Security Fast Track® prioritaire toegang tot de veiligheidscontroles van de deelnemende luchthavens*. 

Met Mastercard Travel Rewards® profiteert u tijdens uw reizen in het buitenland van cashback bij deelnemende winkeliers.

Meer weten

Vraag je Neckermann World Mastercard online!

Neckermann
Online aanvragen

Vragen & Antwoorden

Moet ik al Beobank klant zijn om een Beobank kredietkaart te krijgen?

Nee, dat hoeft niet. U hebt geen Beobank-rekening nodig om een Beobank kredietkaart te kunnen aanvragen.

Hoe kan ik punten sparen?

Telkens u een aankoop betaalt met uw kaart, krijgt u Neckermann punten. Wat u ook koopt en waar u ook bent: een etentje, concerttickets, uw Neckermann vakantie, enz.

 • 1 Neckermann punt voor elke uitgegeven euro bij Neckermann in België
 • 1 Neckermann punt per 2 euro uitgegeven voor al uw andere aankopen (in de supermarkt, parkeertickets, op restaurant, aankopen op internet,...) zowel in België als in het buitenland.

2.500 Neckermann punten = 25 euro korting op uw volgende Neckermann vakantie.

U kunt op jaarbasis tot 250 euro korting (per rekening en per kalenderjaar) verzamelen. De gespaarde punten blijven 2 jaar geldig en kunnen omgeruild worden per schijf van 2.500 punten. De punten kunnen niet worden omgezet in cash1.

Geven geen recht op punten: geldafhalingen, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten en overschrijvingen van de kredietkaartrekening. De gespaarde punten blijven 2 jaar geldig en kunnen niet omgezet worden in cash. De punten kunnen omgeruild worden per schijf van 2.500 punten. U kunt per kalenderjaar tot 250 euro korting (per rekening) verzamelen. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het getrouwheidsprogramma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimum 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.

Na de eerste aankoop met uw kaart (op voorwaarde dat u die doet binnen de 3 maanden na de toekenning van de kaart). 

3 Het bedrag van de kosten die aangerekend worden voor geldopvragingen wordt vermeld in de tarieven van de Bank. Er zijn enkele landen waar u de Beobank-kredietkaart niet kunt gebruiken.
 

 Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 01/12/2022, kunnen gewijzigd worden.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX – FSMA 19688