Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Visa Club

Visa Club kredietkaart

 • Korting op online aankopen

 • Voordelen RTL TVI en BEL RTL

 • Een Beobank-zichtrekening is niet verplicht

Wij danken u voor uw belangstelling. Sinds 1 februari 2021 is de Visa Club kaart niet meer beschikbaar. Interesse in een kortingsprogramma? Ontdek onze Extra Mastercard of ontdek onze andere kredietkaarten.

information

Gezien sociale afstandsmaatregelen kan de verwerking van uw aanvraag volledig op afstand verwerkt worden, ook wanneer deze verzonden worden naar onze verkooppunten.

Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 2.200€. Jaarlijks Kostenpercentage van 11,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 11,01%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€

Visa Club kaart Beobank

Kortingen online

U krijgt 5% korting op al uw internetaankopen betaald met uw kaart de eerste 3 maanden.

Daarna krijgt u 1% korting.

U krijgt maximum 200 euro terugbetaald per kalenderjaar1.

Uw voordelen

 • Korting online

  De eerste 3 maanden krijgt u 5% korting op al uw online aankopen betaald met uw kaart. Nadien krijgt u nog steeds 1% korting.

 • 5 euro cadeau

  U krijgt het 1ste jaar ook nog 5 euro cadeau na de 1ste aankoop met uw kaart².

 • Van bank veranderen is niet nodig

  U hoeft geen zicht- of andere rekening bij Beobank te openen. Maar dat kan natuurlijk wel. Ontdek onze formules.

 • Veilig

  Bij de Beobank Visa Club kaart hoort een exclusieve Aankoopverzekering.

  U kunt ook kiezen voor de verzekering Kredietbeschermingsplan.

  Meer over veiligheid

 • Wereldwijd aanvaard

  Met de Beobank Visa Club kaart betaalt u in maar liefst 22 miljoen handelszaken en haalt u geld af aan 1 miljoen automaten³.

 • Voortdurend op de hoogte

  Via Beobank Online en Beobank Mobile beheert u uw kredietkaartrekening dag en nacht.

  Beobank Alert (gratis voor de houders van de Visa Club kaart) houdt u via sms en/of e-mail op de hoogte van wat er met uw kaart gebeurt.

 • Flexibel

  U hebt een kredietopening4 van bijvoorbeeld 3.000 euro die u gebruikt en terugbetaalt op eigen tempo.

  Via Cash Transfer kunt u geld overschrijven naar een zichtrekening.

  De innovatieve chip op uw kaart laat toe om kleine uitgaven snel, eenvoudig en contactloos te betalen.

 • Andere diensten

Comfortabele kredietopening

U beschikt over een kredietopening die u gebruikt zoals u het wilt. Het bedrag (bijvoorbeeld 3.000 euro) bepalen we samen en wordt vermeld op al uw rekeninguittreksels. Uw beschikbare financiële reserve varieert naargelang uw uitgaven en terugbetalingen.

Voorbeeld

U beschikt over een kredietopening van 3.000€. De eerste maand geeft u 720€ uit. Gedurende de volgende maand beschikt u over 2.280€ (dit voorbeeld houdt geen rekening met eventueel verschuldigde debetinteresten).

 • Oorspronkelijke kredietopening: 3.000€
 • Uw geregistreerde uitgaven van de voorbije maand: 720€
 • Bedrag waarover u beschikt: 2.280€

Wenst u achteraf een wijziging van uw kredietopening te vragen (onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier)? Bel dan 02 626 50 50 voor inlichtingen. Van maandag tot donderdag van 9u tot 19u en op vrijdag van 9u tot 15u30.

Terugbetalen volgens uw eigen ritme

U kunt uw uitgaven terugbetalen zoals u wilt. Elke maand krijgt u een gedetailleerd rekeninguittreksel waarop het volgende wordt vermeld: uw verrichtingen, het opgebruikte krediet, het minimum te betalen bedrag in geval van gespreide afbetaling.

Het totale door u te betalen bedrag is afhankelijk van het gebruik van uw kredietopening. Bij ontvangst van uw rekeninguittreksel hebt u steeds de keuze:

 • U wilt het volledige bedrag terugbetalen

Als u dat wenst, kunt u elke maand het volledige bedrag van uw uitgaven terugbetalen.

 • U wilt de betalingen spreiden1
  • Of u betaalt elke maand het minimum van 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve terug, met een minimum van 25€2. In dat geval opteert u best voor een domiciliëring.
  • Of u betaalt meer terug, bijvoorbeeld 10% of 20%. In dat geval gebruikt u het overschrijvingsformulier dat u bij uw uittreksel vindt.

Om uw terugbetalingen te doen

 • Ofwel per overschrijving: gebruik het unieke rekeningnummer dat aan uw kredietkaart gelinkt is. En vermeld steeds de gestructureerde mededeling.
 • Kiest u voor een domiciliëring, bel dan Beobank Service Center op 02 626 50 50, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30.

 

1 De actuariële debetrentevoet die van toepassing is op uw kredietkaart, vindt u terug op uw rekeninguittreksel.

2 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000 euro) of 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000 euro) van de gebruikte financiële reserve (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) en met een minimum van 25 euro (behalve als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25 euro; in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

Een exclusieve Aankoopverzekering voor meer veiligheid

Als u uw aankopen met uw Beobank kredietkaart regelt, zijn die verzekerd bij gekwalificeerde diefstal of accidentele schade1.

De aankoopverzekering dekt uw aankopen2

 • van minimum 50 euro die u met uw kaart betaalt, zowel in België als in het buitenland
 • in geval van diefstal met inbraak of geweld of accidentele schade
 • gedurende 200 dagen vanaf de aankoopdatum
 • tot 1.000 euro per schadegeval en tot 2.000 euro per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Aankoopverzekering

Download hier de Algemene voorwaarden van de verzekering die bij de Beobank Visa Club kredietkaart horen

 

1 Beobank heeft deze verzekering afgesloten ten voordele van de houders van de Beobank Visa Club kaart. Deze dekking wordt onderschreven door de verzekeringsmaatschappij Millstream Underwriting Limited (namens bepaalde verzekeraars bij Lloyds), Registered office: 52-56 Leadenhall Street London EC3A 2EB (referentienummer 308584). Raadpleeg de algemene voorwaarden voor de definities, de waarborgen en de vergoedingen, de uitsluitingen en de procedures ingeval van schadeaangifte. Ingeval van geschil, primeren de algemene voorwaarden van de verzekering op deze webpagina.

2 Draagbare telefoons uitgesloten. De volledige lijst van uitsluitingen en beperkingen vindt u terug in de algemene voorwaarden.

Vragen & Antwoorden

Hoe krijg ik die cashback op mijn online aankopen?

De korting wordt telkens automatisch in mindering gebracht op het rekeninguittreksel dat volgt op het uittreksel waarop uw aankoop verschijnt. U hoeft zelf niets te doen.

Kan ik overal betalen met mijn kaart?

Miljoenen handelszaken aanvaarden uw Beobank kredietkaart. En dat zowel in België als in de rest van de wereld.

Echter, in deze landen kunt u uw Beobank kredietkaart niet gebruiken: Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië, Zuid-Soedan.

Hoe moet ik mijn uitgaven terugbetalen?

U krijgt elke maand een uittreksel waarop het totale verschuldigde bedrag en het minimum terug te betalen bedrag wordt vermeld. U kiest. De uiterste datum van betaling wordt ook vermeld. U kunt betalen per overschrijving of domiciliëring.

1 Voorstel geldig voor elke nieuwe aanvraag van een Beobank Visa Internet Cash Back kredietkaart tot en met 31/03/2021. Gedurende de eerste 3 maanden na de toekenning van uw nieuwe kredietkaart krijgt u 5% korting op alle online aankopen die u met uw kaart betaalt. Na 3 maanden krijgt u 1% korting. Alleen geldig voor uw online aankopen (niet voor aankopen in de winkel, geldafhalingen, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, automatische betalingen en overschrijvingen van de kredietkaartrekening). De korting wordt telkens automatisch in mindering gebracht op het uittreksel dat volgt op het uittreksel waarop uw aankoop verschijnt. Er wordt maximum 200 euro terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet.

Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het Cash Back programma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimum 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.

2 Voorstel geldig voor aanvragen tot en met 31/03/2021. Na de eerste aankoop met uw kaart (op voorwaarde dat u die doet binnen de 3 maanden na de toekenning van de kaart) stort Beobank 5 euro op de rekening van uw kredietkaart.

3 Het bedrag van de kosten die aangerekend worden voor geldopvragingen wordt vermeld in de tarieven van de Bank.  Er zijn enkele landen waar u de Beobank kredietkaart niet kunt gebruiken.

4 Kredietopening, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 10/05/2021, kunnen gewijzigd worden.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX