Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Visa

Visa Student

 • Voor studenten aan een Belgische hogeschool of universiteit

 • Aangepaste kredietopening van 750 euro

 • Eerste jaar 5 euro cadeau

Wij danken u voor uw interesse. Sinds 1 februari 2021 is de Visa Student kaart niet meer beschikbaar. Ontdek onze Mastercard Student kaart die u dezelfde voordelen biedt of ontdek onze andere kredietkaarten.

information

Gezien sociale afstandsmaatregelen kan de verwerking van uw aanvraag volledig op afstand verwerkt worden, ook wanneer deze verzonden worden naar onze verkooppunten.

Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 750€. Jaarlijks Kostenpercentage van 13,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 12,06%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Speciaal voor studenten

Speciaal voor studenten

Op vertoon van je studentenkaart voor het lopende academiejaar. De Beobank Visa Student kredietkaart laat je toe zelf je uitgaven te regelen.

Flexibel

Flexibel

Je beschikt over een kredietlijn van 750 euro die je kunt gebruiken voor al je aankopen.

De ideale oplossing voor de student die graag reist en af en toe online inkopen doet. Zeer overzichtelijke uittreksels zodat je altijd goed weet wat je toestand is.

Joeri, 14/04/2016

Jouw voordelen

 • Speciaal voor studenten

  Je kan een Beobank Student kredietkaart aanvragen als je 18 jaar of ouder bent, studeert aan een Belgische hogeschool of universiteit én houder bent van een zichtrekening bij een Belgische bank (op vertoon van je studentenkaart voor het lopende academiejaar).

 • Flexibel

  Je hebt een kredietopening van 750 euro1 die je op eigen tempo gebruikt en terugbetaalt. Verwacht je hogere uitgaven – bijvoorbeeld, als Erasmus-student in het buitenland – dan kan je in functie van je behoeften geld op de rekening van je kaart storten.

  De innovatieve chip op je kaart laat toe om kleine uitgaven snel, eenvoudig en contactloos te betalen.

 • Wereldwijd aanvaard

  Je kunt betalen in 22 miljoen handelszaken en geld afhalen aan 1 miljoen automaten².

  Reis je buiten Europe? Uit veiligheidsoverwegingen is het aangeraden ons op de hoogte te brengen. Bel ten laatste 1 week voor je vertrekt naar Beobank Service Center op 02 626 50 50. Reis je door meerdere landen? Geef dan alle data en bestemmingen door.

 • 5 euro cadeau

  Je krijgt het 1ste jaar 5 euro cadeau na de 1ste aankoop met je kaart³.

 • Zonder van bank te veranderen

  Je hoeft geen zicht- of andere rekening bij Beobank te openen. Maar dat kan natuurlijk wel. De Jump zichtrekening is gratis tot 26 jaar.  

 • Veiligheid

  Je geniet een exclusieve Aankoopverzekering.

  Meer over veiligheid

 • Controle

  Je beheert je kredietkaartrekening 24u/24 via Beobank Online en Beobank Mobile.

  Voor 0,50 euro per maand houdt  Beobank Alert je, als je dat wenst, via sms en/of e-mail op de hoogte van wat er met je kaart gebeurt.

Een exclusieve Aankoopverzekering voor meer veiligheid

Je aankopen gedekt bij gekwalificeerde diefstal of beschadiging1

De aankoopverzekering dekt je aankopen2

 • van minimum 50 euro die je met je kaart betaalt, zowel in België als in het buitenland
 • in geval van diefstal met inbraak of geweld of accidentele schade
 • gedurende 200 dagen vanaf de aankoopdatum
 • tot 1.000 euro per schadegeval en tot 2.000 euro per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Aankoopverzekering 

Download hier de Algemene voorwaarden van de verzekeringen die bij de Beobank Visa Student horen

 

1 Beobank heeft deze verzekering afgesloten ten voordele van de houders van de Beobank Visa Student. Deze dekking wordt onderschreven door de verzekeringsmaatschappij Millstream Underwriting Limited (namens bepaalde verzekeraars bij Lloyds), Registered office: 52-56 Leadenhall Street London EC3A 2EB (referentienummer 308584). Raadpleeg de algemene voorwaarden voor de definities, de waarborgen en de vergoedingen, de uitsluitingen en de procedures ingeval van schadeaangifte. Ingeval van geschil, primeren de algemene voorwaarden van de verzekering op deze webpagina.

2 Draagbare telefoons uitgesloten. De volledige lijst met uitsluitingen en beperkingen vindt u terug in de algemene voorwaarden.

Comfortabele kredietopening

Op Erasmus vertrekken, profiteren van een tijdelijk aanbod online, autorijlessen volgen, boeken kopen, online tickets voor een concert of een treinreis boeken,… Met de Beobank Visa Student beschik je over een kredietlijn van 750 euro die je kunt gebruiken voor je aankopen en terugbetaalt op je ritme. Daarnaast kan je ook bijkomend geld storten op de rekening van je kaart in functie van je behoefte.

Je beschikbare financiële reserve varieert in functie van de uitgaven en de terugbetalingen die je in de loop van de maanden uitvoert.

Een voorbeeld...

Deze maand geef je 340 euro uit. De volgende maand beschik je over 410 euro (dit voorbeeld houdt geen rekening met eventuele verschuldigde debetintresten).

Terugbetalen op jouw ritme

Je kunt je uitgaven terugbetalen zoals je wilt.

Elke maand krijg je een gedetailleerd rekeninguittreksel waarop het volgende wordt vermeld: jouw verrichtingen, het opgebruikte krediet, het minimum te betalen bedrag in geval van gespreide afbetaling.

Het totale door jou te betalen bedrag is afhankelijk van het gebruik van je kredietopening.

Bij ontvangst van je rekeninguittreksel heb je steeds de keuze:

Je wilt het volledige bedrag terugbetalen

 • Als je dat wenst, kan je elke maand het volledige bedrag van je uitgaven terugbetalen.

Je wilt de betalingen spreiden

 • Of je betaalt elke maand het minimum van 1/18de van de gebruikte financiële reserve terug (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage), met een minimum van 25 euro (behalve als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25 euro; in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage. In dat geval opteer je best voor een domiciliëring.
 • Of je betaalt meer terug, bijvoorbeeld 10% of 20%. In dat geval gebruik je het overschrijvingsformulier dat je bij je uittreksel vindt.

Om je terugbetalingen te doen

 • Ofwel per overschrijving: gebruik het unieke rekeningnummer dat aan je kredietkaart gelinkt is. En vermeld steeds de gestructureerde mededeling.
 • Kies je voor een domiciliëring, bel dan Beobank Service Center op 02 626 50 50, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30.

Vraag & Antwoord

Wie kan een Young Mastercard kredietkaart aanvragen?

Studenten. Op voorwaarde dat je 18 jaar of ouder bent, studeert aan een hogeschool of universiteit én houder bent van een zichtrekening bij een Belgische bank (op vertoon van je studentenkaart voor het lopende academiejaar). Heb je geen zichtrekening? Dan kan je kiezen voor de gratis Beobank Jump rekening voor jongeren. Je ouders hoeven niet aanwezig te zijn.

Hoe kan ik mijn kaart online beheren?

Via de applicaties Beobank Online (online bankieren) en Beobank Mobile (onze app).

Wat is het verschil tussen Visa en Mastercard?

Visa en Mastercard werken op een heel gelijkaardige manier. Hun kaarten worden wijdverbreid aanvaard, in meer dan 150 landen. En het is heel zeldzaam een zaak te vinden die wel de ene en niet de andere kaart aanvaardt. Aan u als consument om de kaart te nemen die u het beste past. Beobank biedt u de keuze uit een ruim aanbod Visa- en Mastercard-producten, aangevuld met Beobank voordelen.

Kan ik veilig online betalen?

Ja, dankzij Verified by Visa en Mastercard SecureCode kunt u op de websites van de deelnemende winkels veilig online betalen met uw kredietkaart van Beobank. Wanneer u een betaling doet op het internet, zal u vaak gevraagd worden om uzelf te identificeren. Hiervoor hebt u een abonnement 'bankieren op afstand' nodig.


Concreet betekent dit dat als u wordt gevraagd om uw aankoop te bevestigen, u dit op één van de volgende manieren kunt doen:
- met uw app en pincode van Beobank Mobile, of
- met uw wachtwoord van Beobank Online, samen met de unieke bevestigingscode die u per sms ontvangt, of
- u kunt ook een code aanmaken met uw Digipass, als u die hebt, en uw aankoop met deze code bevestigen.

Hebt u nog geen toegang tot bankieren op afstand om verbinding te maken met uw bank en uw online aankopen te bevestigen?
Maak dan hier een afspraak om de toegang aan te vragen, of neem contact op met uw Beobank-kantoor, of telefoneer naar 02 626 50 50 van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur en zaterdag van 9 tot 12.30 uur.

1 Kredietopening, onder voorbehoud van aanvaarding van je dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 10/05/2021, kunnen gewijzigd worden.

2 Het bedrag van de kosten die aangerekend worden voor geldopvragingen wordt vermeld in de tarieven van de Bank. Er zijn enkele landen waar je de Beobank-kredietkaart niet kunt gebruiken.

Voorstel geldig voor aanvragen tot en met 31/03/2021. Na de eerste aankoop met je kaart (op voorwaarde dat je die doet binnen de 3 maanden na de toekenning van de kaart) stort Beobank 5 euro op de rekening van je kredietkaart.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX