Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Beobank Home Secure, 24/24 beschermd met de nieuwe all-in abonnementsformule

Beobank Home Secure

Een alarmsysteem dat je echt gemoedsrust geeft, dat je niet zelf hoeft te installeren of te onderhouden en dat 24/24u verbonden is met een professionele bewakingsfirma? Beobank Home Secure bundelt al deze services in een handige all-in-one formule – verkrijgbaar vanaf 22 euro per maand1.

Een all-in beveiliging met abonnementsformule

Beobank lanceert met Beobank Home Secure het eerste abonnement op een verbonden alarmsysteem met bewakingsapparatuur, 24-uurs telebewaking en onderhoud. Dat betekent dus ook dat je zelf geen alarmsysteem hoeft aan te kopen: neem je een abonnement, dan komt een beveiligingsprofessional kosteloos het alarmsysteem installeren en activeren.

Samen met EPS, een belangrijke Europese speler met meer dan 30 jaar ervaring in de bescherming van mensen en goederen, biedt het abonnement een bescherming tegen alle huiselijke risico’s: tegen brand2, inbraken en geweld.

Zo werkt de beveiliging precies

  • Zodra je een abonnement hebt afgesloten, komt een technisch adviseur langs die een veiligheidsdiagnose maakt van je woning. Daarbij houdt hij rekening met de specifieke kenmerken van je woonst en jouw behoeften – voor als je bijvoorbeeld huisdieren hebt die het alarm wel eens ongevraagd zouden kunnen activeren. Vervolgens neemt hij de installatie van het verbonden, draadloos alarmsysteem voor zijn rekening, zonder ingrijpende werkzaamheden. Zodra de installatie voltooid is, activeert hij het systeem, zorgt hij voor de aansluiting met het controlecentrum van EPS en legt hij je uit hoe je het systeem kan gebruiken.
  • Vanaf dat moment is je woning 24/24u bewaakt door het controlecentrum van EPS. Dat alarm kun je makkelijk zelf beheren via je smartphone. Je kan het alarmsysteem inschakelen via de app – handig als je dat vergeten bent , bij een alarm de foto’s bekijken die via de detectoren werden gemaakt (naargelang de gekozen formule) en verwittigd worden van het vertrek of de terugkeer van een huisgenoot via de Signô-functie. Zo kun je bijvoorbeeld op de hoogte gebracht worden wanneer je kind van school thuiskomt.
  • Als er een inbraak wordt vastgesteld, maken de bewegingsdetectoren foto’s, gaat het alarm af en wordt het controlecentrum van EPS verwittigd. Vervolgens word je zelf gecontacteerd om na te gaan of het geen vals alarm was. Je kunt de foto’s ook zelf meteen bekijken op je smartphone3. Indien er effectief een inbraak wordt vastgesteld, gaat een bewakingsagent naar je woning om de goede staat van de ingangen te controleren. Indien nodig, worden de ordediensten verwittigd.

En wat bij brand?

De telebewaakte rookdetector (inbegrepen in de Serenity formule) biedt je bescherming tegen brandgevaar, zelfs in jouw afwezigheid. Het controlecentrum verwittigt indien nodig de hulpdiensten. Optioneel kan je jezelf ook beschermen tegen koolstofmonoxidevergiftiging.

Ontdek hier onze verschillende formules vanaf 22 euro per maand voor een appartement en vanaf 27 euro per maand voor een huis. Indien de dienst binnen de 30 dagen na installatie niet aan je verwachtingen voldoet, kan je ons het alarmsysteem terugsturen. De door jou gemaakte kosten krijg je terugbetaald.

(1) All-in basistarief “vanaf” 01/12/2018 voor de basisuitrusting van een appartement via de “Comfort “ formule, zonder opties en eventuele communicatiekosten (cf.Tarieven).

(2) Bescherming tegen brand via rookdetectie.

(3) Uw smartphone/tablet moet de app ondersteunen en u moet beschikken over een snelle internetverbinding.

Hoe kunnen we u helpen?