Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

We verlengen opnieuw ons hoofdpartnership met KRC Genk en vieren straks 10-jarig jubileum

Verlenging van het contract

Officieel persbericht KRC Genk – 28/06/2022


KRC Genk en Beobank gaan ook de komende drie seizoenen met elkaar door. Het partnership ging van start in 2013 en dankzij deze nieuwe overeenkomst blijft de Belgische bank alvast tot 2025 op de shirts prijken. In het aankomende seizoen wordt meteen het 10-jarig jubileum van het partnership gevierd.

“Bij Beobank zijn we zeer tevreden over de verlenging van de overeenkomst met KRC Genk, die in 2023 haar tiende jaar ingaat. We hebben al die tijd zeer goed samengewerkt met de club. Het verderzetten van onze sponsoring was voor ons dan ook een logische keuze. KRC Genk is een echte familieclub met een sterke lokale verbondenheid, waarden waar wij ons bij de bank heel sterk in herkennen. Bij Beobank staan wij heel dicht bij onze klanten, en daarom kiezen wij er dan ook bewust voor een sport te ondersteunen die mensen bij elkaar brengt.”, zegt Cyril Guilloret, Data, Digital en Growth Marketing Director van Beobank.

“We zijn zeer verheugd met het verlengde engagement en vertrouwen van Beobank. Een hoofdpartner met een tienjarig jubileum, dat is een fantastische uiting van onze sterke relatie en vruchtbare samenwerking. We hebben samen al een mooie weg afgelegd en deelden reeds sportief succes in het landskampioenschap, de bekerwinst én onze Europese campagnes. Maar we delen vooral dezelfde waarden alsook aandacht voor het maatschappelijke. De merkbekendheid blijft in de nieuwe overeenkomst een belangrijk aspect, maar we gaan ons samen nog meer focussen op relevante initiatieven met het doel om mensen te verbinden.”, sluit Commercieel Directeur KRC Genk Davy Vanhaen aan.

Beobank neemt als hoofdpartner opnieuw de meest prominente partnerposities in, met de centrale borstpositie op de uitrusting van de teams in 1A, 1B én alle jeugdreeksen als meest voorname uithangbord. Verder zal het partnership vorm krijgen in talrijke content- & activatiecampagnes welke zullen bewijzen waar Beobank voor staat: u bent goed omringd.

Hoe kunnen we u helpen?