Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Beobank Visa Gold, de beste kredietkaart voor op reis

Beobank Visa Gold

Beobank Visa Gold

TopCompare.be is een vergelijkingssite voor bankproducten die mensen wil helpen om de juiste financiële keuzes te maken. Daarom reikt TopCompare.be ieder jaar de Credit Card Awards uit voor de beste kredietkaarten. Ze beloont de kaarten die uitmuntend scoren in de volgende categorieën, die het meest relevant blijken voor de Belgen: Budget, All-round, Travel, Premium Travel en Flexible Credit.

De beste kaart voor op reis

De Visa Gold-kaart van Beobank behaalde de hoogste score in de categorie Travel. Voor kaarten in deze categorie heeft TopCompare.be onder meer onderzocht welke kredietkaarten de beste reisverzekeringen bieden. Daarbij was er onder meer aandacht voor de reisongevallenverzekering, annuleringsverzekering, bagageverzekering en bijstand aan voertuigen en personen. 

Wat maakt de Visa Gold uniek?

De Visa Gold-kaart van Beobank kreeg de Award omwille van de volgende interessante karakteristieken:

·         Jaarlijkse bijdrage: 5 euro  

·         Zeer uitgebreid verzekeringspakket binnen deze prijscategorie, zoals reisongevallenverzekering, vertraging en verlies van bagage, en internationale reisbijstand

·         Kredietlijn tussen 3.000 en 10.000 euro

·         Extra verzekeringen voor shoppers, zoals een aankoopverzekering en verlengde garantie

·         Keuze tussen onmiddellijke en gespreide terugbetaling

Voor wie is deze kaart bedoeld?

De kredietkaarten in de categorie Travel zijn geschikt voor mensen die regelmatig reizen, of dit nu werkgerelateerd of privé is. Ze beschikken bijvoorbeeld over reisverzekeringen die afhankelijk van het aanbod bepaalde onvoorziene kosten in het buitenland dekken. Hiernaast hebben deze kredietkaarten vaak een hoge kaartlimiet, lage betalings- en afhalingskosten en de mogelijkheid om airmiles te verzamelen. Al deze eigenschappen maken dit de beste kredietkaarten voor ervaren en onervaren reizigers.

Overal aanvaard

Een Visa Gold-kaart wordt aanvaard in miljoenen handelszaken ter wereld. Je kunt ook gemakkelijk en snel betalen dankzij de contactloze technologie. Op internet verlopen je aankopen veilig met Verified by Visa. Je kunt tot 1.000 euro afhalen in België en het equivalent van 1.100 euro in het buitenland (per 24 uur) aan de geldautomaten met het Visa-logo (er zijn er meer dan 1 miljoen in de wereld!). Reis je buiten Europa? Uit veiligheidsoverwegingen is het aangeraden Beobank op de hoogte te brengen. Bel ten laatste een week voor je vertrek naar Beobank Service Center op 02/ 626 50 50.

Hoe kunnen we u helpen?