Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

De voordelen van een bijzondere kredietkaart

Voordelen, privileges, verzekeringen, kortingen, … je kredietkaart heeft je zoveel te bieden.

Koop je vaak op krediet of online? Dat kan met alle kredietkaarten. Maar eentje die je extra voordelen, kortingen, bescherming en verzekeringen biedt? Die vind je niet zo snel!

Een kredietkaart dient alleen maar om op krediet te kopen, eenvoudig online te betalen … en aan het einde van elke maand het opgenomen bedrag terug te betalen. Toch biedt ze nog veel meer mogelijkheden!

Je online aankopen beschermd tegen risico’s

Ben je soms ongerust als je online koopt? Je Beobank Extra World Mastercard* is een kredietkaart die je beschermt tegen fraude en oplichting op het web, je schadeloos stelt als je bestelling beschadigd of helemaal niet wordt geleverd en zelfs je oorspronkelijke waarborg met een jaar verlengt. Nog straffer: ze betaalt je het prijsverschil terug als je een product van minimum 50 euro betaalt met je kaart en als je hetzelfde product binnen 15 dagen na je aankoop ergens anders goedkoper vindt. Check de voorwaarden van de verzekeringen hier.

Privileges voor wie graag shopt

Is online bestellen je lust en je leven? Dan is dit jouw ideale kaart! Je krijgt talrijke kortingen in de meest diverse e-shops (van sneakers en schoenen tot kleding, make-up, parfum, …). Met daarbovenop 1% korting op al je aankopen tot en met 100 euro. Heb je pas een Beobank Extra World Mastercard* aangeschaft? Dan ontvang je de eerste drie maanden 3% korting op je aankopen!

Online follow-up en waarschuwingen


Het kan gebeuren dat je even uit het oog verliest hoeveel je al hebt uitgegeven, in de drukte van de feestdagen of als je een verjaardag voorbereidt. Via Beobank Online of via de Beobank app heb je altijd en overal het saldo van je rekening bij de hand. Raadpleeg je laatste transacties. Of stel handige waarschuwingen in, zodat je meteen merkt als een transactie 150 euro overschrijdt of wanneer je 90% van je kredietlimiet hebt bereikt. Zo vermijd je onprettige verrassingen als je je uittreksel ontvangt.

Altijd beschermd tegen fraude

Vind je dat een transactie er verdacht uitziet? Ben je bang dat je het slachtoffer van fraude bent geworden? Is je kaart gestolen? Met de Nulfranchisebescherming word je niet aansprakelijk gesteld voor transacties die je niet hebt uitgevoerd! Deze bescherming geldt voor alle aankopen die je doet in winkels, online, per telefoon, via een mobiel toestel of aan een terminal.

Terugbetalen “wanneer jou dat goed uitkomt”

Op krediet kopen is fantastisch … maar je moet die bedragen natuurlijk wel terugbetalen. Toch ben je niet verplicht om elke keer alles terug te betalen. Met de Beobank Extra World Mastercard* doe je dat op je eigen tempo: ofwel betaal je alles ineens terug, ofwel spreid je de terugbetalingen. Is dat niet handig? Jij beheert dus je budget zoals het jou goed uitkomt!

Klaar om te profiteren van al deze voordelen?

 

* Kredietopening onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier en wederzijds akkoord.

Let op, geld lenen kost ook geld

Hoe kunnen we u helpen?