Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Haal meer uit uw kredietkaart

Beobank pakt uit met een breed gamma aan kaarten, elk met specifieke voordelen en toegespitst op bepaalde gebruikersprofielen.

In landen met een vreemde munt, om een aankoop te doen op internet, of in noodgevallen: dat zijn vaak voorkomende scenario’s waarin de gemiddelde Belg zijn kredietkaart gebruikt. Maar ook in andere omstandigheden kan een Beobank kredietkaart u voordelen bieden.

 

Betalen zonder zorgen

Met de kredietkaart hebt u even kosteloos uitstel voor de betaling van uw aankoop. Tot de (vaste) datum waarop u uw uittreksel krijgt. Als u uw uittreksel krijgt, dan hebt u de keuze. Ofwel betaalt u het volledig verschuldigde bedrag terug en dan betaalt u geen interest. Ofwel betaalt u minder terug. Dan betaalt u interest voor de periode en op het bedrag waarvoor u de betaling uitstelt. U moet maandelijks minimum 1/18de of 1/24ste  van het opgebruikte bedrag terug betalen, met een minimum van 25€*.

Goed om weten: de kredietkaart is een veilig betaalmiddel. Uw kredietkaart heeft immers een door u bepaalde gebruikslimiet en bij de meeste handelaren moet u een pincode intikken.

Snel contactloos betalen kan voor kleine bedragen.

 

Extra bescherming

Bij alle Beobank kredietkaarten zijn ook één of meerdere verzekeringen inbegrepen. Zoals de aankoopverzekering die uw aankopen van minimum 50€ dekt bij diefstal met inbraak of geweld of bij accidentele schade. Bepaalde kaarten geven zelfs een verlengde garantie voor uw aankopen, bovenop de wettelijke garantie van 2 jaar. En bij andere kaarten zijn reisverzekeringen inbegrepen. Voor alle info, check de verschillende kredietkaarten.

Nog een mooi voordeel van de kredietkaart is het spaarsysteem dat aan sommige kaarten gekoppeld is. U krijgt dan korting op al uw aankopen, tot 3%. Bij sommige kaarten geldt dit enkel wanneer u iets koopt op internet, bij andere zelfs voor alle aankopen. Als u uw kaart regelmatig gebruikt, tikken deze kortingen aardig aan.

 

Korting op uw vakantie

Beobank biedt ook kaarten in samenwerking met andere partners. Met de Brico World Mastercard krijgt u 2% korting op al uw aankopen bij de doe-het-zelf-keten. Met de Neckermann World Mastercard krijgt u dan weer tot 250€ korting op uw volgende vakantie bij deze touroperator.

Ook wie graag airmiles spaart, zit goed bij Beobank. Elke euro die u met de Beobank World Travel Mastercard uitgeeft, levert u één mile op. Koopt u treintickets bij NMBS Europe, dan krijgt u zelfs dubbele miles. U kunt de miles omzetten in vliegtickets naar de bestemming van uw keuze en ook in Eurostar, ICE, TGV® of Thalys treintickets.

 

Interesse? Klik hier voor een compleet overzicht.

 

Kredietopening, onder voorbehoud van aanvaarding van dossier.

*1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000€) en 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000€) (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) van de opgebruikte financiële reserve en met een minimum van 25€ (tenzij het openstaande saldo kleiner is dan 25€ in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage

Hoe kunnen we u helpen?