Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Shoppen, reizen of een leuk project? Kies de kredietkaart die het best bij u past!

Op zoek naar een kredietkaart? Bedenk dan eerst waarvoor u ze wilt gebruiken.

Op zoek naar een kredietkaart? Bedenk eerst wat u leuk vindt en nodig hebt en maak dan pas uw keuze!

Iedereen is uniek. En iedereen heeft zijn eigen behoeften en wensen in het leven. Bij uw zoektocht naar een kredietkaart is dat net hetzelfde. Wat vindt u leuk of wat wilt u doen met uw Visa of Mastercard? Nog student, reisliefhebber of een echte shopaholic? Of gewoon geld nodig voor uw persoonlijke projecten en dagelijkse aankopen? Dan is er ongetwijfeld een handige en efficiënte kaart die volledig aan uw verwachtingen voldoet!


(E-)shopping, beloningen en verzekeringen

Shoppen is top en heeft duidelijk geen geheimen meer voor u! Praktisch, makkelijk, snel én veilig! De kredietkaart waar u misschien wel van droomt, is een kaart die u meeneemt naar een nieuwe shoppingervaring. Een kaart die u leuke tips geeft en nog meer veiligheid biedt bij het betalen, zowel online als in de winkel. Een kaart met een strakke en moderne look én cashback1 op al uw aankopen. Een kredietkaart die bovendien uw aankopen beschermt bij diefstal of schade en zelfs de garantie verlengt.


De wereld verwacht u

Een wereldbol of wereldkaart. Daar wordt u pas echt gelukkig van. Zodra het weer allemaal kan, bent u de eerste die zijn koffers pakt en de wijde wereld in trekt om te ontspannen, op zoek naar avontuur of om nieuwe horizonten te verkennen. Iedereen weet dat reizen zin geeft om nog meer te reizen. En dat is precies wat uw kredietkaart speciaal voor (ontdekkings)reizigers als u te bieden heeft: met elke aankoop die u met uw kaart doet, verdient u miles² die u kunt inruilen voor vlieg- of treintickets bij verschillende maatschappijen. Een kaart waarmee u ook zorgeloos kunt reizen dankzij een exclusief verzekeringspakket met annulatieverzekering, verzekering voor verlies van bagage, internationale reisbijstand, ongevallenverzekering op reis enz.


Een duwtje in de rug voor uw persoonlijke projecten en dagelijks leven

Voor u telt het leven van elke dag en vooral het nu: uzelf een extraatje gunnen, een heerlijk etentje met vrienden, genieten van de kleine dingen en er niet op moeten wachten. Een nieuwe televisie, kleine renovatiewerkjes bij u thuis of gewoon dagelijkse aankopen: u vindt het belangrijk dat u uw plannen snel kunt waarmaken. Een flexibele kredietkaart die overal wordt aanvaard, is ongetwijfeld de beste oplossing voor u.

Welke kredietkaart kiest u?

Vergelijk onze kaarten en hun voordelen

1Alleen geldig voor uw aankopen (niet voor geldafhalingen, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, overschrijvingen van de kredietkaartrekening, aankopen van cryptogeld en transacties via een tussenpersoon zoals een e-wallet of een betalingsplatform als deze aan cash transacties worden gelijkgesteld. De korting wordt telkens automatisch in mindering gebracht op het uittreksel dat volgt op het uittreksel waarop uw aankoop verschijnt. Er wordt maximum 100 euro terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het Cash Back-programma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hier minimum 2 maanden op voorhand van op de hoogte worden gebracht.

2Geldafhalingen, de jaarlijkse bijdrage, kosten, intresten, overschrijvingen van de kredietkaartrekening, aankopen in cryptomunten en transacties via een tussenpersoon zoals een elektronische portefeuille geven geen recht op Miles. U kunt per kalenderjaar maximaal 45.000 miles sparen (de teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet) en de miles blijven 4 jaar geldig. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het getrouwheidsprogramma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hier minimum 2 maanden op voorhand van op de hoogte worden gebracht.

Hoe kunnen we u helpen?