Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Ik ga op vakantie en neem mee … mijn kredietkaart!

Kredietkaart, handig op vakantie

De tijden van “Ik ga nog snel 500 euro cash afhalen voor op vakantie” zijn voorgoed voorbij. Vandaag reis je vlotter dan ooit binnen en buiten de EU met je kredietkaart. Waarom dat zo is, leggen we je uit aan de hand van 7 grote voordelen.

1. Vlekkeloos vervoer

Wil je een auto, camper, motor, scooter of ander vervoersmiddel huren, dan gebruik je best een kredietkaart voor de verschuldigde borg. Het bedrag wordt dan ‘geblokkeerd’ en weer ‘gedeblokkeerd’ wanneer je het voertuig in perfecte staat terugbrengt. Een voertuig huren zonder kredietkaart is in bepaalde landen, zoals de Verenigde Staten trouwens bijna onmogelijk.

2. Miles of korting sparen met je aankopen

Met de Beobank World Travel Mastercard spaar je miles bij elke uitgegeven euro met je kaart. Hoe meer miles, hoe meer je voordelig kan reizen. Je kan ze omzetten in vliegtickets naar de bestemming van je keuze, maar ook in tickets bij Eurostar, ICE, TGV of Thalys.

Betaal je met een Beobank Neckermann World Mastercard, dan spaar je voor korting op je volgende  Neckermann-vakantie.  En met de Extra World Mastercard krijg je een cash back en dus korting op je aankopen in binnen- en buitenland. Ga je op reis en wil je daar iets kopen, dan heb je met je kredietkaart een kleine korting of zijn je aankopen verzekerd.*

3. Overal bruikbaar

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Maestro, zijn kredietkaarten bijzonder universeel en kan je ze wereldwijd makkelijk gebruiken. Reis je veel en shop je graag, dan is een kredietkaart een absolute must. Zeker voor onverwachte grotere uitgaven of aankopen. Je Beobank kredietkaart werkt automatisch in het buitenland (behalve Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië en Zuid-Soedan).

Controleer voor je vakantie of je uitgavenlimiet volstaat. Is dat niet het geval? Vraag dan ruim voor je vertrekt om de uitgavenlimiet van je kredietkaart op te trekken (onder voorbehoud van de aanvaarding van je dossier). Bel daarvoor naar Beobank Service Center op 02 6265050 (tussen 10 en 18 uur van maandag tot vrijdag) of neem contact op met je agentschap.

Een andere oplossing is voor je vertrek een bedrag over te schrijven naar je kredietkaartrekening, zodat het saldo volstaat.

4. Helemaal verzekerd

Wist je dat aankopen met een Beobank kredietkaart verzekerd zijn tegen verlies en diefstal via de aankoopverzekering? Zeker in het buitenland is dit een enorm groot voordeel. Lees meer over de verzekeringen die zijn inbegrepen bij onze kredietkaarten.

5. Tijd besparen

Ga je met de auto op reis, dan kan een kredietkaart je heel wat kostbare tijd besparen. Denk hierbij aan de tolpoortjes. Je hebt vaak aparte poortjes waar je enkel met je kredietkaart kan betalen én waar de wachtrij korter is.

6. Slapen op je twee oren

Wist je dat je kredietkaart nog meer troeven biedt wanneer je op vakantie met een tegenslag geconfronteerd wordt? Bij de Beobank-kredietkaarten zijn altijd één of meerdere verzekeringen inbegrepen die, onder bepaalde voorwaarden, bijvoorbeeld je traject dekken, je bagage, een ongeval in het buitenland en zelfs de aankopen die je ermee deed.

7. Fraude-detectie

Bij Beobank hebben we een efficiënt fraude-detectiesysteem. Ons team van ervaren medewerkers controleert de klok rond of verdachte transacties wel of niet frauduleus zijn. Bij twijfel word je door ons gebeld. Het is dus belangrijk dat we steeds je correcte telefoonnummer hebben. Als we je niet kunnen bereiken, sturen we een e-mail en/of sms met de vraag ons te contacteren op het nummer 02 727 86 86. Als we geen reactie krijgen, wordt je kaart tijdelijk geblokkeerd. Wij sturen je dan ook een brief. En mocht je niet reageren op deze brief, dan zijn we om veiligheidsredenen verplicht je kaart definitief te blokkeren. Vervolgens zullen wij een nieuwe kaart en nieuwe geheime code naar je thuis versturen.

Voor meer info, kunt u bellen naar ons Beobank Service Center op 02 626 50 50, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30.

Benieuwd naar meer Beobank-voordeel voor jouw zomervakantie? Ontdek alle kredietkaarten en hun bijpassende verzekeringen.

*Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van dossier en mits wederzijds akkoord.

Beobank heeft de verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van de Beobank kredietkaarten. Deze dekkingen worden onderschreven door de verzekeraar Millstream Underwriting Limited (namens bepaalde verzekeraars bij Lloyds), Registered office: 52-56 Leadenhall Street London EC3A 2EB (referentienummer 308584). Raadpleeg de algemene voorwaarden op de website voor de definities, de waarborgen en de vergoedingen, de uitsluitingen en de procedures ingeval van schadeaangifte.

Hoe kunnen we u helpen?