Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Neemt u vaak de trein naar het buitenland?

 Nmbs Europe

Dankzij de samenwerking van Beobank en NMBS Europe profiteren internationale treinreizigers van unieke voordelen met de Beobank World Travel MasterCard*.

 

U hebt al een World Travel MasterCard?

Voor bestaande kaarthouders zijn er voortaan extra voordelen. Zo krijgt u vanaf nu dubbele miles voor aankopen bij NMBS Europe. Voor elke aankoop met uw kaart, zowel online als in een station of bij het Contact Center NMBS Europe, levert elke gespendeerde euro u dus 2 miles op. Die miles kunt u vervolgens inruilen voor internationale treintickets of vliegtickets. Bovendien is het treinaanbod nu ook uitgebreid met zon- en skibestemmingen.

De samenwerking tussen Beobank en NMBS Europe benadrukt de groeiende populariteit van de trein voor buitenlandse bestemmingen: “Belgen reizen graag en zoeken steeds vaker internationale bestemmingen op. Die trend blijkt uit cijfers van het bestaande Beobank World Travel programma: de laatste twee jaren werden er 5% meer treintickets geboekt. Vooral tijdens de zomermaanden wisselen meer dan 30% van de klanten hun miles in voor een treinticket. De samenwerking met NMBS Europe ligt in het verlengde van deze groeiende vraag en biedt zo een concrete meerwaarde aan onze klanten”, aldus Guy Roosen, Directeur Producten bij Beobank.

 

Hebt u nog geen World Travel MasterCard?

Nieuwe kaarthouders genieten het eerste jaar van een welkomstgeschenk. Zo krijgt u 6.500 miles en 50€ cadeau na de eerste aankoop met uw kaart (binnen de drie maanden na de toekenning van de kaart). Maar wat kunt u precies doen met die miles? Uw gespaarde miles kunt u omruilen voor:

 

  • Internationale treintickets voor 19 bestemmingen, waaronder voortaan ook zon- en skibestemmingen
  • Vliegtickets voor eender welke bestemming met eender welke maatschappij


1 euro betalen = 1 mile sparen

Hoe meer miles u spaart, hoe sneller u kunt vertrekken. Elke euro die u betaalt met uw kaart levert 1 mile op. En reist u dikwijls naar het buitenland met de trein? Dan kunt u nog sneller sparen als u uw tickets bij NMBS Europe koopt. Elke betaalde euro levert daar immers dubbele miles op.

Extra voordelen

Daarnaast krijgt u met de kaart een exclusief verzekeringspakket:

  • verzekering vlucht- of internationale treinvertraging en gemiste aansluiting
  • internationale reisbijstand
  • verzekering reisongevallen
  • verzekering vertraging en verlies van bagage
  • aankoopverzekering
  • en verlengde garantie

Hoe de kaart aanvragen?

Wilt u meer informatie over de kaart? Of meteen een kaart aanvragen? Klik dan hier.

 

*Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 5.000€. Jaarlijks Kostenpercentage van 12,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 10,38%) met een jaarlijkse bijdrage van 50€.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 10/01/2014, kunnen gewijzigd worden.

Geven geen recht op miles: afhalingen in contanten, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten en overschrijvingen van de kredietkaartrekening.

 

Hoe kunnen we u helpen?