Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Hoe haalt u alles uit de volgende solden?

Een kredietkaart die u aan een cashback, een verzekering en een langere waarborg helpt? Ontdek ze hier!

De zomersolden komen eraan, een buitenkans om heel wat spullen tegen een zacht prijsje te kopen. En om heel wat andere voordelen te genieten, dankzij uw kredietkaart.

Voor wie graag shopt, zijn de solden elke keer een periode om naar uit te kijken. Waar denkt u spontaan aan als u het woord “zomer” hoort? Lekker ontspannen en naar het buitenland reizen? Of toch eerder aan te gekke koopjes, online of in de winkel? Wist u dat er een middel is om nog meer voordelen te genieten als u iets koopt? En dat het misschien al in uw portefeuille zit?

 

Een kredietkaart die u beloont

De Beobank Extra Mastercard is de gedroomde kredietkaart voor shoppers, tijdens de solden en de rest van het jaar. Elke keer als u iets koopt - online of in een winkel, in België en in het buitenland -  ontvangt u 1% cashback1 op het aankoopbedrag. De korting komt automatisch op de rekening van uw kredietkaart terecht, u hoeft er helemaal niets voor te doen!

Uw aankopen beschermd met een verzekering

Natuurlijk wilt u maximaal profiteren van uw aankopen. Met de Beobank Extra Mastercard geniet u een exclusieve aankoopverzekering2. Uw aankopen met de kredietkaart zijn dus beschermd tegen diefstal en onopzettelijke beschadiging, tot 200 dagen na de aankoopdatum en voor maximaal 3.000 euro per jaar. Zonder extra kosten! Is dat niet fantastisch?

Koop veilig online

Hebben we het niet allemaal al meegemaakt? We kopen iets online, wachten vol ongeduld op koerier of postbode … en dan blijkt het pakje beschadigd of komt uw bestelling zelfs nooit aan. Op zo’n moment komt de nieuwe verzekering Safe online2 van de Beobank Extra Mastercard goed van pas. Als uw online bestelling van minimaal 50 euro bij een bedrijf in de EU of de VS beschadigd of helemaal niet toekomt, dan zet de verzekeraar stappen bij de verkoper om tot een bevredigende oplossing te komen. U geniet dus complete gemoedsrust, ook als de koerier nooit aanbelt!

Langere waarborg op uw toestellen

Beschikt u graag over de meest recente elektrische en elektronische apparaten? Is die nieuwe laptop echt iets voor u? De Beobank Extra Mastercard schenkt u een jaar extra waarborg2, bovenop de normale waarborg van 2 jaar van de fabrikant.

Klaar om te gaan shoppen?

Geniet maximaal van al deze voordelen

Vraag de Beobank Extra Mastercard online aan

1 Alleen geldig voor uw aankopen (niet voor afhalingen in contanten, de jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, overschrijvingen vanaf de kredietkaartrekening, aankopen van cryptogeld en transacties via een tussenpersoon, zoals een e-wallet of een betalingsplatform wanneer deze aan cash transacties zijn gelijkgesteld). Maximaal 100 euro terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het afschrift van januari weer op nul gezet. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het cashback-programma op elk ogenblik eenzijdig te wijzigen. In dat geval wordt u hiervan minimaal 2 maanden op voorhand op de hoogte gebracht.

2 Wenst u meer info over de verzekeringen die gekoppeld zijn aan de Extra-kaart? Raadpleeg dan de algemene voorwaarden.

Kredietopening van onbepaalde duur onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier.

Let op, geld lenen kost ook geld

Hoe kunnen we u helpen?