Beleggen en Sparen

Beleggerslexicon

Als u wilt starten met beleggen, leert u best eerst alle basisbegrippen. Wij leggen u elk concept uit in minder dan één minuut.

Verzekeringen

Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Teken de transfer van het jaar en breng uw beleggingen over naar Beobank

Teken de transfer van het jaar en breng uw beleggingen over naar Beobank

Teken de transfer van het jaar en breng uw beleggingen over naar Beobank

Als u beleggingen hebt, wilt u natuurlijk dat die voldoende aandacht krijgen en nauwgezet opgevolgd worden. Indien u denkt dat dit niet het geval is bij uw huidige bank is het hoog tijd om een afspraak te maken in uw Beobank agentschap. Bij Beobank helpen we bij een optimaal beheer van uw beleggingen om aan uw verwachtingen tegemoet te komen.
Tot 5.000€ transferpremie

Brengt u uw beleggingen over naar Beobank, dan krijgt u een transferpremie van 1% van de waarde van uw effecten, met een maximum van 5.000€*. Daarnaast betalen we u ook de transferkosten tot 500€ gewoon terug. Bovendien moet u niet eens naar de bank waar u die effecten hebt geplaatst. Wij regelen alles voor u.

Geen beheer-, bewaar- en advieskosten

Behalve de instapkost die kan variëren van 1 tot 3% (exclusief eventuele taksen) betaalt u bij ons geen beheerkosten, bewaarloon en advieskost voor fondsen en gestructureerde producten. Beobank Gold klanten betalen ook voor andere types van effecten geen beheerkost en bewaarloon.

Comfort

Op de vervaldag van uw belegging storten we de inkomsten van uw beleggingen automatisch op de zicht- of spaarrekening die verbonden is aan uw effectenrekening.

Een portefeuille op maat

We houden rekening met uw behoeften, uw financiële situatie, uw beleggingshorizon, uw risicobereidheid, uw kennis en ervaring op het vlak van beleggen. Op basis van uw beleggersprofiel stellen we u een modelportefeuille voor, die u helpt uw eigen beleggingsportefeuille samen te stellen. Vervolgens stellen wij u de beleggingsproducten voor die het best bij u passen. Daarbij kunt u rekenen op de knowhow en de ervaring van onze beleggingsadviseurs in onze Beobank-agentschappen. Die kunnen op hun beurt beroep doen op de expertise van de interne specialisten op onze hoofdzetel.

Een gedetailleerd portefeuilleoverzicht

Elk kwartaal krijgt u gratis een gedetailleerd overzicht van uw beleggingen, geïllustreerd met heldere grafieken en een rendementsberekening.

Hoort u het graag eens van iemand anders?

Jan Deschutter, een Service Manager uit Lennik, bracht zijn beleggingen over naar Beobank en is heel tevreden over die keuze:

“Voor mij is de persoonlijke opvolging bij Beobank heel belangrijk. Ik ben niet iemand die elke dag financiële dagbladen leest of op het internet alle ontwikkelingen op de financiële markten volgt. Daar kom ik door mijn drukke baan sowieso niet aan toe. Ook de samenstelling van mijn beleggingsportefeuille verander ik niet zomaar. Maar als mijn beleggingsadviseur Ronny me op interessante kansen wijst, bekijk ik samen met hem hoe ik erop kan inspelen. Door mijn portefeuille aan te passen of eventueel door een deel van mijn spaarcenten aan te spreken. Al gebeurt het meer dan eens dat ik alles bij het oude laat. De uiteindelijke beslissing ligt bij mij. Ook dat waardeer ik erg.”

 

Bent u geïnteresseerd in het beleggingsaanbod van Beobank en wilt u graag een afspraak maken?

Bel ons op 0800 96 962 of ga langs in uw Beobank agentschap
*Aanbod onder voorwaarden. Geldig van 16 september 2015 tot en met 31 december 2015. Beobank behoudt zich het recht voor om het aanbod vroegtijdig te stoppen. Uitgesloten producten: aandelen, ETF, trackers, warrants, rechten, strips, certificaten, pensioenfondsen en verzekeringsproducten. Voor alle voorwaarden, raadpleeg het reglement.We herinneren u eraan dat beleggingsproducten blootgesteld zijn aan risico’s met inbegrip van een mogelijk verlies van het belegde kapitaal. Beleggingsproducten zijn geen bankdeposito’s en worden niet gewaarborgd door Beobank NV/SA.

 

Hoe kunnen we u helpen?