Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Bekijk ons webinar over starten met beleggen

Beleggen voor iedereen

Wil u starten met beleggen, maar weet u niet goed hoe? Bekijk dan ons webinar met VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck en Tim Ronsse van Beobank.

Bij Beobank bent u goed omringd.  Ons kantoorpersoneel is opgeleid om u te begeleiden bij uw beleggingen. Toch kozen we ervoor om ook een neutraal iemand met kennis van zaken te laten vertellen hoe u meer rendement uit uw spaargeld kunt halen. We kwamen daarbij uit bij Michaël Van Droogenbroeck, de alom gerespecteerde financiële specialist van het VRT-journaal.

Zijn uitgangspunt is duidelijk. Er staat veel geld op de spaarboekjes, maar die brengen nog nauwelijks iets op. De opbrengst is in elk geval onvoldoende om uw koopkracht te bewaren. Wie nu geld op een spaarboekje heeft staan, kan er over een jaar minder mee kopen dan vandaag.

Onderneem actie

In plaats van dit gewoon te ondergaan, kunt u ook actie ondernemen. Bijvoorbeeld door te beleggen. Michaël Van Droogenbroeck legt u uit waarom dat aangewezen is. Tim Ronsse vertelt u naderhand meer over de mogelijkheden die Beobank u daarbij biedt. Voor iedereen kan een oplossing op maat worden uitgewerkt.

Uiteraard zijn aan beleggen ook risico’s verbonden. Als de financiële markten tegenzitten, kunt u verliezen lijden. Daarom is het belangrijk dat u zich door experten laat bijstaan.

Voor iedereen

We zetten ook al meteen een foute opvatting recht. Vaak wordt gedacht dat beleggen alleen voor vermogende mensen is, maar dat is niet zo. Door te kiezen voor beleggingsfondsen is beleggen voor iedereen toegankelijk.

Beobank kiest er al jaren voor om fondsen van diverse fondsenhuizen aan te bieden. Elke financiële instelling kan immers geen specialist in alles zijn. Bovendien komt de bank zo niet in de verleiding om een fonds van de maand te promoten, dat vooral goed is voor haar en minder voor de klant.

Beobank biedt tevens formules aan waarbij u bijvoorbeeld elke maand een bedrag kan storten in de fondsen. Dat kan al vanaf 50 euro per maand, wat nogmaals bewijst dat beleggen niet alleen voor de grote vermogens is weggelegd.

Doel?

Belangrijk bij dit alles is dat de beleggingen afgestemd moeten zijn op uw wensen en verwachtingen. Welk doel wil u bereiken? Is dat de opbouw van een extra kapitaal tegen het moment dat u met pensioen gaat? Of wil u een bedrag aan uw (klein)kinderen meegeven op het moment dat ze meerderjarig worden of het huis verlaten?

Uw plannen kunnen in de loop van de jaren ook wijzigen. Bijvoorbeeld omdat u het geld nodig heeft omdat u met een grote uitgave wordt geconfronteerd. Of omdat u ziek wordt en uw arbeidsinkomen wegvalt. Het is goed om hiermee rekening te houden.

Webinar

Bekijk dus zeker ons webinar met Michaël Van Droogenbroeck en Tim Ronsse en ontdek waarom u best actie onderneemt. Voor al uw vragen rond beleggen, kunt u uiteraard ook contact opnemen met een Beobank-kantoor in uw buurt.  U wordt er gratis geholpen.

 

 

 

Hoe kunnen we u helpen?