Beleggen en Sparen

Beleggerslexicon

Als u wilt starten met beleggen, leert u best eerst alle basisbegrippen. Wij leggen u elk concept uit in minder dan één minuut.

Verzekeringen

Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Zoekt u op maat gesneden advies voor uw beleggingen?

Zoekt u op maat gesneden advies voor uw beleggingen?

Zoekt u op maat gesneden advies voor uw beleggingen?

Zoekt u onpartijdig advies voor uw beleggingen? Als u beleggingen hebt, wilt u natuurlijk dat die voldoende aandacht krijgen en nauwgezet opgevolgd worden. Bij Beobank helpen we bij een optimaal beheer van uw beleggingen om aan uw verwachtingen tegemoet te komen.

 

Onpartijdig advies op maat

Beobank geeft u advies op maat met een gepersonaliseerde portefeuille, samengesteld uit de effecten die het best bij u passen. Zo kunt u rekenen op de expertise van meer dan 150 gecertificeerde beleggingsadviseurs. Hierbij staan steeds 4 punten centraal:

 

 1. Een onafhankelijke keuze
  Bij Beobank staat onpartijdigheid centraal in ons beleggingsadvies. Zo stellen wij u beleggingsfondsen van derden voor. We werken met 12 verschillende beleggingspartners. Geen product van de maand dus dat wij te allen prijze willen verkopen.
 2. Ruim aanbod
  Bij Beobank hebt u toegang tot een uitgebreid gamma beleggingsfondsen van een aantal van de meest gerenommeerde fondsenbeheerders ter wereld. Met de Premium Funds Selection helpen onze analisten u kiezen uit een lijst van 70 fondsen die volgens hen het meest belovend zijn. Bij andere banken is dit voordeel enkel weggelegd voor de meest vermogende klanten.
 3. Risicospreiding
  U kunt het risico van uw portefeuille verminderen door te kiezen voor fondsen die gepromoot worden door verschillende financiële instellingen in verschillende sectoren en regio’s.
 4. Specialisatie
  U kunt uw beleggingen optimaliseren door de specialisatie van elke financiële instelling in verschillende sectoren, activaklassen of regio’s.


Tot 5.000€ transferpremie

Daarnaast krijgt u bij Beobank een transferpremie van 1% van de waarde van uw effecten met een maximum van 5.000€. En de transferkosten krijgt u tot 500€ gewoon terug. Dit aanbod geldt van 1 september 2014 tot en met 31 december 2014. De bank behoudt zich het recht voor om het aanbod vroegtijdig te stoppen. Voor de voorwaarden, klik hier.


Een uitgebreid dienstenpakket voor uw comfort

Dit vertaalt zich als volgt:

 1. Geen beheerskosten en bewaarloon
  Bij ons betaalt u geen beheerskost en bewaarloon op de beleggingsproducten die we adviseren (fondsen en gestructureerde producten). Beobank Gold klanten betalen ook voor andere types van effecten geen beheerskost en bewaarloon.
 2. Geen advieskost
  Goed advies kost geld. Met uitzondering van de instapkost die kan variëren van 1 tot 3% (behoudens eventuele taksen), rekenen wij u geen kosten aan voor het advies in fondsen en gestructureerde producten.
 3. Comfort
  Op de vervaldag van uw belegging storten wij de inkomsten van uw beleggingen automatisch op de zicht- of spaarrekening die verbonden is aan uw effectenrekening.
 4. Gedetailleerd portefeuilleoverzicht
  Elk kwartaal ontvangt u van ons gratis een gedetailleerd en duidelijk overzicht van uw beleggingen met grafieken en een rendementsberekening.
 5. Financiële informatie
  Om de twee maanden krijgt u onze Beobank e-newsletter. Daarin vindt u telkens informatie vers van de pers over de meest uiteenlopende onderwerpen, die verder gaan dan enkel en alleen het normale beleggingsnieuws. En tweemaal per jaar sturen we u het Beobank Magazine. Naast tips over het beheer van uw portefeuille vindt u daarin artikels over diverse onderwerpen en producten. We laten ook experten aan het woord over alles wat u mogelijk kan interesseren en ook klanten die hun ervaringen met onze producten en diensten met u delen.

Beobank Gold

Zoekt u naar een nog meer gepersonaliseerde aanpak? Vanaf een bankrelatie van 75.000€ geniet u met Beobank Gold van een nog exclusievere dienstverlening. Vraag meer info aan een Beobank adviseur.


Kom dus zeker eens bij ons langs voor nog wat meer uitleg of om meteen een effectenrekening te openen.
En neem ook eens een kijkje op onze site. Daar kunt u alle mogelijke simulaties doen in functie van uw beleggersprofiel.


 

Klik hier om een afspraak te maken

 

Wij herinneren er u aan dat beleggingsproducten blootgesteld zijn aan risico’s met inbegrip van een mogelijk verlies van het belegde kapitaal. Beleggingsproducten zijn geen bankdeposito’s en worden niet gewaarborgd door Beobank NV/SA.

 

 

Hoe kunnen we u helpen?