Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Steuncampagne lokale handelaars

Steun de lokale handelaars want ze dragen je een warm hart toe

  •  

    Sluit aan bij de beweging

#IkShopInMijnBuurt

Beobank heeft ondernemers tijdens de voorbije, moeilijke maanden omringd met advies. Maar vandaag willen we meer doen om ze te helpen vooruit te komen.

Voor hun service, hun vriendelijkheid, hun goede producten, hun kleine attenties, hun flexibiliteit en zo veel andere dingen, lanceert Beobank een steuncampagne voor lokale handelaars.

Een campagne die de talloze voordelen van buurtwinkels in de kijker zet. Om hen te helpen deze moeilijke periode achter zich te laten. En om alle ondernemers in het zonnetje te zetten.

Alle Belgen worden uitgenodigd om de buurtwinkels van hun voorkeur te steunen op Facebook door de beelden te delen die worden voorgesteld door Beobank en via geolocalisatie van elke handelaar.

Iedereen zijn bijdrage...

DEELNEMEN ALS HANDELAAR

Kapper, slager, juwelier, fietsenmaker, opticien,... Als handelaar kunt u de boodschap van onze affiches in uw vitrine ophangen. Selecteer de activiteit van uw onderneming uit de 17 voorgestelde beroepen, vul uw gegevens in en bestel uw affiche. Hoe meer handelaars deelnemen, hoe meer we samen de voordelen van de buurtwinkels kunnen promoten en zo samen bouwen aan een positieve toekomst. 

 

Ik bestel mijn affiche

DEELNEMEN ALS BURGER

Ze waren er altijd voor ons. Laat ons er meer dan ooit zijn voor hen. Steun de handelaars uit uw buurt! Surf naar onze Facebookpagina, kies het beeld van een beroep en tag uw favoriete buurtwinkel. Voeg de hashtag toe #IkShopInMijnBuurt. En doe onbeperkt mee en voor zoveel beroepen als u dat wenst.

Ik steun de handelszaken in mijn buurt
BeobBeobank PRO voor ondernemers

Bij Beobank ondersteunen we diegenen die durven ondernemen

En vandaag is er meer dan ooit durf nodig. Daarom kunt u maar beter goed omringd zijn. Bij Beobank krijgt elke professionele klant een toegewijde adviseur en gratis advies. Omdat elke ondernemer verschillend is en elke sector zijn eigen cycli kent, stellen we advies voor op maat en formules aangepast aan uw situatie. Gaande van financiering op lange termijn van uw activiteit, over beheer of optimalisatie van uw cashflow tot elke vraag met betrekking tot de financiële aspecten van uw onderneming.

Een afspraak maken