beobank-carbeobank-cardbeobank-documentbeobank-envelopebeobank-infobeobank-lockbeobank-motobeobank-obeobank-pencilbeobank-personbeobank-phonebeobank-validbeobank-warningcheckchevron-downchevron-leftchevron-left-doublechevron-rightchevron-right-doublechevron-upclockcloseemailfacebookfaxhomelinkedinmarkerpos-pinpos-pinminusmobilepersonphonephone-tiltedplusquoterefreshsearchsearch-flatsharetwitter

Let op, geld lenen kost ook geld

Voorbeeld : lening op afbetaling van 5.000 euro, terugbetaalbaar in 24 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 4,99% (vaste actuariële debetrentevoet: 4,99%). Dit betekent 24 maandaflossingen van 219,08 euro, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 5.257,92 euro.

Geef uw wildste plannen een kans met de Comfortlening Plus

 • Aantrekkelijke rentevoet van 4,99% JKP

 • Lening op maat

 • Vlotte afhandeling

Simuleer uw lening

Simuleer uw Comfortlening Plus

1. Kies het gewenste bedrag of de maandelijkse afbetaling

Loan error message

2. Kies de gewenste looptijd

Selecteer een aantal maanden tussen 12 en 42.

Comfortlening Plus

Wij helpen u uw projecten te realiseren

Heeft u een project maar beschikt u niet over voldoende middelen? Dan helpen wij u graag met een aangepaste kredietoplossing aan een interessante rentevoet.

 

Comfortlening Plus

Spreid uw uitgaven in de tijd

U wilt natuurlijk niet dat uw plannen uw budget in het gedrang brengen. De Comfortlening Plus biedt dan een uitkomst. Door uw kosten in de tijd te spreiden kunt u uw projecten realiseren én blijft u uw lopende uitgaven de baas.

Uw lening

in 3 stappen

1
Online aanvragen

Kies op onze site hoe u wilt dat we uw dossier behandelen: vanop afstand of in het kantoor.

2
Behandeling van uw aanvraag

We verifiëren uw gegevens.  We raadplegen het gegevensbestand van de Nationale Bank.

3
Aanvaarding van uw dossier

We zijn er bijna! Als we uw dossier aanvaarden, moet u nog wel het contract tekenen vooraleer we het geld op uw rekening kunnen storten.

Uw voordelen

 • Een aantrekkelijke rentevoetvan 4,99% JKP

 • Op maat

  U kiest zelf het bedrag dat u wilt lenen, van minimum 1.250€ tot maximum 7.500€, in functie van uw behoeften en mogelijkheden.

 • Vlotte afhandeling

  Wij onderzoeken uw aanvraag en als, na onderzoek van uw dossier, uw aanvraag wordt aanvaard, ondertekent u de kredietovereenkomst en wordt het geld u ter beschikking gesteld.

 • Een specialist aan uw zijde

  We luisteren naar uw wensen en helpen u graag verder.

Voorwaarden

 • U bent nog geen kredietklant bij Beobank.
 • U vraagt de Comfortlening Plus aan via deze website of in een agentschap met de code CLP180.

Vragen en Antwoorden

Hoe kan ik over het geld van mijn lening beschikken?

U kiest zelf de manier waarop uw krediet ter beschikking wordt gesteld:

 • met een overschrijving op de rekening die u ons opgeeft,
 • met een gewaarborgde bankcheque.

Ben ik verplicht een zichtrekening of een ander Beobank-product te openen om een krediet te kunnen krijgen?

Neen, de toekenning van een krediet staat hier volledig los van.

Wat moet ik doen als ik moeilijkheden heb om terug te betalen?

Wij raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met uw Beobank-agentschap dat samen met u een oplossing op maat zal proberen te vinden. U kan ook contact opnemen met Beobank Service Center op 02 626 50 50, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30 (behalve op feestdagen).

Kan Beobank mijn kredietaanvraag weigeren?

Elke kredietaanvraag wordt grondig onderzocht. Het is onze taak om u te helpen uw budget in evenwicht te houden en u te informeren over de gevaren van overmatige schuldenlast. Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag moet Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België raadplegen. Als uw krediet wordt geweigerd, verbinden wij ons ertoe u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Voor inlichtingen over de eventuele registratie van uw gegevens kan u, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel). Daarvoor hebt u een recto-verso kopie van uw identiteitskaart nodig.

Voorbeeld : lening op afbetaling van 5.000 euro terugbetaalbaar in 24 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 4,99% (vaste actuariële debetrentevoet: 4,99%). Dit betekent 24 maandaflossingen van 219,08 euro, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 5.257,92 euro.

Lening op afbetaling voor particulieren, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord. Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 4,99% (vaste actuariële debetrentevoet: 4,99%), voor een bedrag van minimum 1.250 euro en maximum 7.500 euro. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is afhankelijk van het ontleende bedrag maar zal nooit minder zijn dan 12 maanden en meer dan 42 maanden. Voorwaarden geldig op 01/09/2017, onder voorbehoud van wijzigingen.
Enkel voor nieuwe kredietklanten en enkel voor aanvragen via deze website of in een agentschap met de code CLP180.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX – FSMA 19688