Beobank Autoverzekering

 • 4 evolutive formules en uitgebreide waarborgen om in te spelen op uw behoeften  

Simulatie aanvragen

Vernieuwende dekkingen

Uitgebreide formules waaronder de BOB BA-waarborg voor uw uitstappen met vrienden of nog de waarborg glasbreuk die ook uw panoramisch dak dekt.

 

Meer weten  

Vernieuwende en uitgebreide dekkingen

 • Een preventieve dynamiek dankzij de BOB-waarborg
  De polis Burgerlijke aansprakelijkheid bevat een BOB-waarborg. Die vergoedt de schade aan een andere wagen, als u die bestuurt als BOB.

  De formules Mini Omnium, Mini Omnium + en Full Omnium omvatten bovendien de waarborg BOB SCHADE. Die dekt uw wagen als die bestuurd wordt door een BOB.
 • Een waarborg glasbreuk die ook het schuifdak verzekert 
  In de Omniumformules verzekert de waarborg glasbreuk de vervanging of herstelling van alle glazen onderdelen van uw wagen: voorruit, zijspiegels, zij- en achterruiten, zonne- en schuifdak.
 • Een Mini Omnium + dekt het totaal verlies van uw auto bij een ongeval  
 • Twee ongevallen zonder gevolgen voor uw bonus/malus in Full Omnium 
  Met de formule Full Omnium heeft u recht op twee aansprakelijke ongevallen met behoud van uw bonus/malus op -3.

Ontdek meer over de Beobank Autoverzekering

4 evolutieve formules

4 formules om beter te kunnen inspelen op uw behoeften en budget

De Mini Omnium + formule dekt al het totaal verlies van uw auto bij een ongeval.

Meer weten  

4 formules op maat

Burgerlijke aansprakelijkheid

Verplichte verzekering. 

Dekt de materiële

en lichamelijke schade

toegebracht aan derden

en bijstand

 

 

 

 

 

 

Bekijk de waarborgen (pdf)

Mini Omnium

Burgerlijke aansprakelijkheid

+

Diefstal

Glasbreuk

Natuurkrachten

Aanrijding met dieren

 

 

 

 

 

Bekijk de waarborgen (pdf)

Mini Omnium +

Burgerlijke aansprakelijkheid

+

Mini Omnium

+

Schadevergoeding

op basis van cataloguswaarde

bij totaal verlies

 

 

 

 

Bekijk de waarborgen (pdf)

Full Omnium

Burgerlijke aansprakelijkheid

+

Mini Omnium

+

Mini Omnium + 

+

Alle materiële schade,

zelfs zonder

ongeval

 

 

Bekijk de waarborgen (pdf)

Ontdek meer over de verschillende formules van de Beobank Autoverzekering

24u/24 en 7d/7 bijstand

Na een ongeval kan u via Global Assistance rekenen op snelle bijstand 24u/24 en 7d/7.

Eén telefoontje en alles is opgelost!

Meer weten  

Met een gerust hart op weg dankzij de Autoverzekering

Bij een ongeval in België geniet u 24u/24 en 7d/7 van de bijstand van Global Assistance.

Pechverhelping, vervangwagen, medische en taxikosten… Een brede waaier aan diensten vult uw autoverzekering aan naargelang de gekozen formule.

Na en schadegeval wordt u efficiënt geholpen. Het Constatel Team van Partners Verzekeringen registreert uw aangifte onmiddelijk en informeert u over de volgende stappen die u moet ondernemen om snel te worden vergoed.

Ontdek meer over de Autobijstand

Vind de Autoverzekering die bij u past

wagen icon
Offerte aanvragen

Vragen & Antwoorden

Wie kan een Autoverzekering afsluiten bij Beobank?

Elke natuurlijke persoon van 18 jaar of ouder met een rijbewijs en een wettelijk adres in België, of die grotendeels in België woont (meer dan 180 dagen per jaar) kan een Autoverzekering afsluiten bij Beobank. 

Hoe lang loopt mijn contract?

Een contract wordt afgesloten voor 1 jaar. Op het einde van die periode wordt het automatisch verlengd voor een jaar, tenzij u het ten laatste 3 maanden voor de vervaldatum opzegt.

Ik ben een jonge bestuurder. Hoeveel bedraagt mijn premie?

Het bedrag van een autoverzekering hangt af van meerdere factoren: het type voertuig, de cilinderinhoud, de leeftijd en ervaring van de verzekerde, het gebruik van de wagen enz. Jonge bestuurders van wie de ouders al verzekerd zijn bij Beobank krijgen wel een aanzienlijke korting op hun autoverzekering.

Ik heb een schadegeval. Wat moet ik doen?

 1. Als u bijstand nodig hebt (slepen van uw voertuig, vervangwagen enz.) contacteert u Global Assistance op het nummer 02/773.605, 24u/24 en 7d/7.
 2. Een schadegeval aangeven: u kunt terecht bij het Constatel-team van Partners Verzekeringen, van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 130 en van 13.30 tot 18.00 op het nummer 02/405.17.45. Deze specialisten helpen u bij de aangifte van uw schadegeval en brengen uw dossier zo snel mogelijk in orde.

Met welke verzekeringsonderneming werkt Beobank samen voor de Familiale, Auto- en Woningverzekering?

De Beobank Familiale, Woning- en Autoverzekering zijn producten van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht. Partners Verzekeringen maakt deel uit van de verzekeringsgroep van Crédit Mutuel met meer dan 15 miljoen verzekerden in heel Europa.

Belangrijke informatie

Het contract wordt afgesloten voor 1 jaar. Op het einde van die periode wordt het automatisch verlengd voor een jaar, tenzij u het ten laatste 3 maanden voor de vervaldatum opzegt. De Beobank Autoverzekering is een product van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht.

Belangrijkste niet-gedekte risico’s:

 • Schade ten gevolge van een opzettelijk veroorzaakt ongeval
 • Schade toegebracht tijdens het pimpen van uw wagen met het oog op een hoger vermogen
 • Wanneer het verzekerde voertuig geen geldig technisch keuringsbewijs kan voorleggen
 • Wanneer de bestuurder niet in het bezit is van een rijbewijs, dronken achter het stuur zit of onder invloed is van drugs
 • De lijst van gedekte en niet-gedekte schade is niet exhaustief. Wat precies door onze waarborgen wordt gedekt, leest u in de algemene voorwaarden van onze Autoverzekering.

Verzekeringsmaatschappij :

Partners Verzekeringen N.V. - Gustave Demeylaan 66 - B-1160 BRUSSEL

N° BCE : BTW BE 0428.438.211 - RPR Brussel IBAN: BE43 3101 9596 0601 - BIC : BBRUBRBB - Tel: + 32 (2)673 80 30 - E-mail: relations@partners.be - Website : www.partners.be

Toegelaten onder codenummer 0964 onderworpen aan het toezicht van de Autoriteit voor financiële diensten en markten (FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, www.fsma.be) en de NBB (Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, www.nbb.be)

Takken : 1a, 2, 3, 8, 9, 10a, 13, 16, 17. Partners werkt samen met de bijstandsverlener Mondial Assistance NV (AWP P&C NV), Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel, ondernemingsnummer 0837.417.917, toegelaten onder de code 2769, om tak 18 te verstrekken.

Verzekeringstussenpersonen van Partners Verzekeringen N.V. :

 •   Beobank NV/SA, verzekeringsagent, FSMA 19688 A, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel,
 •   Agenten of makelaars toegelaten door de FSMA als verzekeringstussenpersoon.

Klacht

Elke klacht met betrekking tot deze verzekering en/of de eraan verbonden diensten kan gericht worden aan uw Beobank agentschap en/of

 • bij de Beobank-klantendienst op het nummer 02/626.64.63 of via contactinfo@beobank.be
 • bij de verantwoordelijke van het klachtenbeheer van Partners Verzekeringen N.V., Gustave Demeylaan 66, 1160 Brussel of via complaints@partners.be
 • bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel of per fax naar 02/547.59.75 of via info@ombudsman.as

Deze pagina bevat algemene informatie over een verzekeringsproduct van Partners Verzekeringen waarop uitzonderingen, beperkingen en voorwaarden van toepassing zijn. In de voorwaarden van het contract vindt u de volledige informatie over het product. De algemene voorwaarden vindt u hierboven terug en in uw agentschap. Gelieve kennis te nemen van het verzekeringsvoorstel en de voorwaarden van het contract vooraleer de verzekering te onderschrijven.