Woningverzekering

 • Stel uw contract op in functie van uw behoeften

Offerte aanvragen

Uitgebreide waarborgen

Waterschade, hagel, schade aan uw onroerend goed als gevolg van een inbraak ... De Woningverzekering dekt veel meer dan alleen brandschade.

Meer weten  

Uitgebreide basiswaarborgen

De Beobank Woningverzekering, een product van Partners Verzekeringen, verzekeringsmaatschappij naar Belgisch recht, dekt veel meer dan alleen brandschade. U bent ook beschermd tegen*:

 • schade veroorzaakt door natuurrampen, storm, hagel, water, elektriciteitsproblemen, glasbreuk of overstroming
 • schade als gevolg van een inbraak
 • de schade toegebracht aan derden door uw woning (bv. als een voorbijganger uitglijdt op een ijsplek voor uw deur of als de brand in uw woning overslaat naar de buren)

Ontdek meer over de Beobank Woningverzekering

*De lijst met gedekte en niet-gedekte schade is niet volledig. De precieze omvang van de waarborgen vindt u in de algemene voorwaarden van de Woningverzekering.

Contract op maat

Stel uw contract samen en selecteer de opties die u echt nodig hebt: waarborg diefstal, alle risico's, heruitrusting met nieuw meubilair en herstelling van huishoudelijke en audiovisuele toestellen.

Meer weten  

Een verzekering in functie van uw behoeften

Naast de onontbeerlijke waarborgen bieden we u ook een ruime keuze aan opties aan om uw woning en haar waardevolle inboedel optimaal te beschermen: 

 • Diefstal
  Deze waarborg dekt u in geval van inbraak. Deze optie vergoedt uw gestolen voorwerpen, maar ook de schade veroorzaakt tijdens een diefstal of poging tot inbraak.
 • Alle risico's
  Deze waarborg verzekert uw roerende en onroerende goederen bij ongevallen, zelfs als die te wijten zijn aan uw onhandgheid of als die buitenshuis gebeuren.
 • Heruitrusting met nieuw meubilair
  Deze waarborg vergoedt de nieuwwaarde van uw beschadigde voorwerpen.
 • Depannage huishoudelijke en audiovisuele toestellen
  Als een huishoud- of audiovisueel toestel van minder dan 5 jaar oud in panne valt, voorziet deze waarborg de tussenkomst van een gekwalificeerde hersteller aan huis. En als uw toestel niet te herstellen is, dan vervangen we het door een nieuw!

Ontdek meer over de verschillende opties van de Beobank Woningverzekering

Bijstand 24u/24 en 7d/7

Via Global Assistance kunt u rekenen op snelle bijstand 24u/24 en 7d/7, zelfs als er geen schadegeval is.

Eén telefoontje en alles is opgelost!

Meer weten  

Intensieve bijstand, zelfs zonder schadegeval

Welke formule u ook kiest, u geniet altijd van een intensieve bijstand van Global Assistance. en dat 24u/24 en 7d/7!

Specialisten begeleiden u en helpen u verder, zelfs als u geen schadedossier indient.

Slotenmaker, loodgieter, herhuisvesting, meubelopslag… Met uw Beobank Woningverzekering geniet u van een brede waaier aan diensten.

Ontdek meer over de woningbijstand

Vind de Woningverzekering die bij u past

icon chair
Offerte aanvragen

Vragen & antwoorden

Welke factoren bepalen het bedrag van mijn Woningverzekeringspremie?

In eerste instantie hangt het bedrag van uw woningverzekeringspremie af van de waarborgen die u gekozen hebt. Maar de prijs wordt ook nog door andere factoren bepaald, zoals het adres van de woning, de samenstelling van de woning en haar inboedel, de gekozen opties enz.

Wie kan een Woningverzekering afsluiten bij Beobank?

Elke natuurlijke persoon van 18 jaar of ouder met een wettelijk adres in België.

Hoe lang loopt mijn contract?

Een contract wordt afgesloten voor 1 jaar. Op het einde van die periode wordt het automatisch verlengd voor een jaar, tenzij u het ten laatste 3 maanden voor de vervaldatum opzegt.

Ik heb een schadegeval. Wat moet ik doen?

 1. Als u bijstand nodig hebt (slotenmaker, loodgieter, meubelopslag enz.): contacteer Global Assistance op het nummer 02 427 23 43, 24u/24 en 7d/7.
 2. Om een schadegeval aan te geven: bel het Constatel-team van Partners Verzekeringen op het nummer 02 405 17 45, van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u . Deze specialisten helpen u bij de aangifte van uw schadegeval en brengen uw dossier zo snel mogelijk in orde.

Met welke verzekeringsonderneming werkt Beobank samen voor de Familiale, Auto- en Woningverzekering?

De Beobank Familiale, Woning- en Autoverzekering zijn producten van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht. Partners Verzekeringen maakt deel uit van de verzekeringsgroep van Crédit Mutuel met meer dan 15 miljoen verzekerden in heel Europa.

Belangrijke informatie

Het contract wordt afgesloten voor 1 jaar. Op het einde van die periode wordt het automatisch verlengd voor een jaar, tenzij u het ten laatste 3 maanden voor de vervaldatum opzegt. De Beobank Woningverzekering is een product van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht.

Voornaamste niet-gedekte risico’s* :

 • Schade toegebracht door of met medeweten van de verzekerde
 • Schade veroorzaakt door wapens of oorlogsmunitie
 • Schade aan buitenmeubilair, behalve na ondertekening van de optie ‘tuinmeubilair en buiteninrichting’
 • Schade ten gevolge van een defect aan een toestel, veroorzaakt of verergerd door slijtage of slecht onderhoud

*De lijst met niet-gedekte risico's is niet volledig. De precieze omvang van de waarborgen vindt u in de algemene voorwaarden van de Woningverzekering.

Verzekeringsmaatschappij :

Partners Verzekeringen N.V. - Gustave Demeylaan 66 - B-1160 BRUSSEL

N° BCE : BTW BE 0428.438.211 - RPR Brussel IBAN: BE43 3101 9596 0601 - BIC : BBRUBRBB - Tel: + 32 (2) 673 80 30 - E-mail: relations@partners.be - Website : www.partners.be

Toegelaten onder codenummer 0964 onderworpen aan het toezicht van de Autoriteit voor financiële diensten en markten (FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, www.fsma.be) en de NBB (Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, www.nbb.be)

Takken : 1a, 2, 3, 8, 9, 10a, 13, 16, 17. Partners werkt samen met de bijstandsverlener Mondial Assistance NV (AWP P&C NV), Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel, ondernemingsnummer 0837.417.917, toegelaten onder de code 2769, om tak 18 te verstrekken.

Verzekeringstussenpersonen van Partners Verzekeringen N.V :

  - Beobank NV/SA, verzekeringsagent, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel,

  - Agenten of makelaars toegelaten door de FSMA als verzekeringstussenpersoon.

Beobank verdeelt ook andere verzekeringen van de verzekeringsmaatschappij van North Europe Life Belgium.

Klacht

Elke klacht met betrekking tot deze verzekering en/of de eraan verbonden diensten kan gericht worden aan uw Beobank agentschap en/of

 • bij de Beobank-klantendienst op het nummer 02/626.64.63 of via contactinfo@beobank.be
 • bij de verantwoordelijke van het klachtenbeheer van Partners Verzekeringen N.V., Gustave Demeylaan 66, 1160 Brussel of via complaints@partners.be
 • bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel of per fax naar 02/547.59.75 of via info@ombudsman.as

Deze pagina bevat algemene informatie over een verzekeringsproduct van Partners Verzekeringen waarop uitzonderingen, beperkingen, franchises en voorwaarden van toepassing zijn. In de voorwaarden van het contract vindt u de volledige informatie over het product. De algemene voorwaarden vindt u hierboven terug en in uw agentschap. Gelieve kennis te nemen van het verzekeringsvoorstel en de voorwaarden van het contract vooraleer de verzekering te onderschrijven.