Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Beobank Woningverzekering

Vind de Woningverzekering die bij u past

 • Uitgebreide bijstand 24u/24 en 7d/7, zelfs zonder schadegeval

 • Huurder, verhuurder of eigenaar, u stelt uw contract op in functie van uw behoeften

promotie

Geniet nu van 2 maanden gratis* op uw woningverzekering !

2 maanden gratis op uw 1ste jaarlijkse premie bij onderschrijving van een nieuw Beobank Woningverzekeringscontract tussen 14/10/2019 en 30/11/2019 (onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door de verzekeraar). Raadplaag eerst het informatiedocument op deze pagina.

Woningverzekering

Bescherm uzelf met de Beobank woningverzekering van Partners Verzekeringen NV, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht. Daarmee geniet u van uitgebreide waarborgen om uw woning en inboedel optimaal te verzekeren tegen de onaangename verrassingen van het leven.

Of u nu eigenaar bent, verhuurder of huurder, u geniet van formules en tarieven op maat, en van assistentie aan huis 24u/24 en 7d/7 via Mondial Assistance. Een probleem? Eén telefoontje en alles wordt opgelost!

Uw Woningverzekering in 3 stappen

Hoe eenvoudig uw verzekering onderschrijven?

1
Vul het afspraakformulier online in

Kies de uren waarop u wenst gecontacteerd te worden door een agentschap in uw buurt.

2
Maak een afspraak

Wij nemen contact met u op om een afspraak te plannen in het agentschap.

3
Opmaken van een gratis offerte

Als u tevreden bent met de simulatie, dan kunt u meteen de verzekering onderschrijven.

Productinfo en condities

Producttype

De Beobank Woningverzekering is een product van Partners Verzekeringen N.V, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht.

Looptijd

Het contract wordt afgesloten voor 1 jaar. Op het einde van die periode wordt het automatisch verlengd voor een jaar, tenzij één van de partijen het contract opzegt volgens de voorwaarden en de modaliteiten bepaald in de algemene voorwaarden.

*2 maanden gratis promotie

Actie geldig voor personen die nog geen Beobank Woningverzekering hebben onderschreven op 14/10/2019. 
De 2 maanden korting is niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen en wordt onmiddellijk verrekend in uw premie.
 

Verzekeringsmaatschappij

Partners Verzekeringen N.V. - Gustave Demeylaan 66 - B-1160 BRUSSEL

N° BCE : BTW BE 0428.438.211 - RPR Brussel IBAN: BE43 3101 9596 0601 - BIC : BBRUBRBB - Tel: + 32 (2) 673 80 30 - E-mail: relations@partners.be - Website : www.partners.be

Toegelaten onder codenummer 0964 onderworpen aan het toezicht van de Autoriteit voor financiële diensten en markten (FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, www.fsma.be) en de NBB (Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, www.nbb.be)

Takken : 1a, 2, 3, 8, 9, 10a, 13, 16, 17. Partners werkt samen met de bijstandsverlener Mondial Assistance NV (AWP P&C NV), Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel, ondernemingsnummer 0837.437.919, toegelaten onder de code 2769, om tak 18 te verstrekken.

Informatie over Beobank als verzekeringstussenpersoon

Beobank NV/SA, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0401.517.147 verzekeringstussenpersoon:

 • Verbonden verzekeringsagent van Partners Verzekeringen NV voor de niet-levensverzekeringen
 • Verbonden verzekeringsagent van NELB voor de levensverzekeringen

Toepasselijk recht

Deze verzekeringspolis is onderworpen aan de Belgische wetgeving.

Klacht

Elke klacht met betrekking tot deze verzekering en/of de eraan verbonden diensten kan gericht worden aan uw Beobank agentschap en/of

 • bij de Beobank-klantendienst op het nummer 02/626.64.63 of via contactinfo@beobank.be
 • bij de verantwoordelijke van het klachtenbeheer van Partners Verzekeringen N.V., Gustave Demeylaan 66, 1160 Brussel of via complaints@partners.be
 • bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel of per fax naar 02/547.59.75 of via info@ombudsman.as

Deze pagina bevat algemene informatie over een verzekeringsproduct van Partners Verzekeringen waarop uitzonderingen, beperkingen, franchises en voorwaarden van toepassing zijn. In de voorwaarden van het contract vindt u de volledige informatie over het product. De algemene voorwaarden (link) en het informatiedocument (IPID) (link) vindt u door op de link te klikken en in uw agentschap. Gelieve kennis te nemen van het verzekeringsvoorstel en de voorwaarden van het contract vooraleer de verzekering te onderschrijven.

Nuttige documenten

Een probleem? Eén telefoontje en alles wordt opgelost!

 • Bijstand aan huis 24u/24 en 7d/7

  Met de Beobank Woningverzekering geniet u van de diensten van Mondial Assistance. Die begeleiden u, zelfs zonder schadegeval. Ze zorgen voor heel wat, zoals het sturen van een slotenmaker of loodgieter, het reserveren van kamers in een nabijgelegen hotel, de huur van een meubelopslagplaats…

 • Efficiënte begeleiding wanneer u die het hardst nodig hebt

 • Snelle en kwaliteitsvolle assistentie: één telefoontje en alles is opgelost !

Vragen & Antwoorden

Veelgestelde vragen over de keuze voor een Woningverzekering

Welke factoren bepalen het bedrag van mijn Woningverzekeringspremie?

In eerste instantie hangt het bedrag van uw woningverzekeringspremie af van de waarborgen die u gekozen hebt. Maar de prijs wordt ook nog door andere factoren bepaald, zoals het adres van de woning, de samenstelling van de woning en haar inboedel, de gekozen opties enz.

Wie kan een Woningverzekering afsluiten bij Beobank?

Elke natuurlijke persoon van 18 jaar of ouder, die zijn woning in België wenst te verzekeren.

Hoe lang loopt mijn contract?

Een contract wordt afgesloten voor 1 jaar. Op het einde van die periode wordt het automatisch verlengd voor een jaar, tenzij beëindigd door een van de partijen in de gevallen en voorwaarden uiteengezet in de algemene voorwaarden"

Ik heb een schadegeval. Wat moet ik doen?

 1. Als u bijstand nodig hebt (slotenmaker, loodgieter, meubelopslag enz.): contacteer Global Assistance op het nummer 02 427 23 43, 24u/24 en 7d/7.
 2. Om een schadegeval aan te geven: bel het Constatel-team van Partners Verzekeringen op het nummer 02 405 17 45, van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u . Deze specialisten helpen u bij de aangifte van uw schadegeval en brengen uw dossier zo snel mogelijk in orde.

Via welke verzekeringsonderneming onderschrijft u de Familiale, Auto- en Woningverzekering?

De Beobank Familiale, Woning- en Autoverzekering zijn producten van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht. Partners Verzekeringen maakt deel uit van de verzekeringsgroep van Crédit Mutuel met meer dan 15 miljoen verzekerden in heel Europa.