beobank-motobeobank-ochevron-rightchevron-right-doublechevron-uppos-pinpos-pinphonesearch

Vind de Woningverzekering die bij u past

 • Uitgebreide bijstand 24u/24 en 7d/7, zelfs zonder schadegeval

 • Huurder, verhuurder of eigenaar, u stelt uw contract op in functie van uw behoeften

 • U geniet van uitgebreide garanties

Maak een afspraak
Woningverzekering

Bescherm uzelf met de Woningverzekering van Beobank, een product van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht. Daarmee geniet u van uitgebreide waarborgen om uw woning en inboedel optimaal te verzekeren tegen de onaangename verrassingen van het leven.

Of u nu eigenaar bent, verhuurder of huurder, u geniet van formules en tarieven op maat, en van assistentie aan huis 24u/24 en 7d/7. Een probleem? Eén telefoontje en alles is opgelost!

5 redenen om te kiezen voor onze Woningoplossingen

 • Intensieve en gepersonaliseerde bijstand

  U geniet van uitgebreide en toegangelijke bijstand 24u/24 en 7d/7 zelfs zonder schadegeval. Dat omvat ook het sturen van een slotenmaker of een loodgieter, verhuizing, de huur van een meubelopslagplaats...

 • De optie « ALLE RISICO’S » breidt uw dekking uit naar alle schade door een ongeval

  Deze waarborg verzekert uw materiële en onroerende goederen bij een ongeval, zelfs als u daar zelf voor verantwoordelijk bent of als dat buitenshuis gebeurt.

 • Vervanging aan nieuwwaarde van uw huishoud- en audioapparatuur

  Als een huishoud- of audiovisueel toestel van minder dan 5 jaar oud in panne valt, voorziet deze waarborg de tussenkomst van een gekwalificeerde hersteller aan huis. De verplaatsing, het uurloon en de kost van de vervangstukken zijn gedekt. En als uw toestel niet te herstellen is, dan vervangen we het door een nieuw!

 • Heruitrusting met nieuw meubilair

  Deze waarborg vergoedt de nieuwwaarde van uw beschadigde voorwerpen.

 • Voertuig in rust in de basiswaarborg

  Uw voertuig in rust is verzekerd tot 50.000 euro bij een schadegeval.

Uw Woningverzekering in 3 stappen

Hoe eenvoudig uw verzekering onderschrijven?

1
Vul het afspraakformulier online in

Kies de uren waarop u wenst gecontacteerd te worden door een agentschap in uw buurt.

2
Maak een afspraak

Wij nemen contact met u op om een afspraak te plannen in het agentschap.

3
Opmaken van een gratis offerte

Als u tevreden bent met de simulatie, dan kunt u meteen de verzekering onderschrijven.

Een probleem? Eén telefoontje en alles is opgelost!

 • Bijstand aan huis 24u/24 en 7d/7

  Met de Beobank Woningverzekering geniet u van de diensten van Global Assistance. Die begeleiden u, zelfs zonder schadegeval. Ze zorgen voor heel wat, zoals het sturen van een slotenmaker of loodgieter, het reserveren van kamers in een nabijgelegen hotel, de huur van een meubelopslagplaats…

 • Efficiënte begeleiding wanneer u die het hardst nodig hebt

 • Snelle en kwaliteitsvolle assistentie: één telefoontje en alles is opgelost !

Vragen & Antwoorden

Veelgestelde vragen over de keuze voor een Woningverzekering

Welke factoren bepalen het bedrag van mijn Woningverzekeringspremie?

In eerste instantie hangt het bedrag van uw woningverzekeringspremie af van de waarborgen die u gekozen hebt. Maar de prijs wordt ook nog door andere factoren bepaald, zoals het adres van de woning, de samenstelling van de woning en haar inboedel, de gekozen opties enz.

Wie kan een Woningverzekering afsluiten bij Beobank?

Elke natuurlijke persoon van 18 jaar of ouder met een wettelijk adres in België.

Hoe lang loopt mijn contract?

Een contract wordt afgesloten voor 1 jaar. Op het einde van die periode wordt het automatisch verlengd voor een jaar, tenzij u het ten laatste 3 maanden voor de vervaldatum opzegt.

Ik heb een schadegeval. Wat moet ik doen?

 1. Als u bijstand nodig hebt (slotenmaker, loodgieter, meubelopslag enz.): contacteer Global Assistance op het nummer 02 427 23 43, 24u/24 en 7d/7.
 2. Om een schadegeval aan te geven: bel het Constatel-team van Partners Verzekeringen op het nummer 02 405 17 45, van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u . Deze specialisten helpen u bij de aangifte van uw schadegeval en brengen uw dossier zo snel mogelijk in orde.

Met welke verzekeringsonderneming werkt Beobank samen voor de Familiale, Auto- en Woningverzekering?

De Beobank Familiale, Woning- en Autoverzekering zijn producten van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht. Partners Verzekeringen maakt deel uit van de verzekeringsgroep van Crédit Mutuel met meer dan 15 miljoen verzekerden in heel Europa.

Belangrijke informatie

Het contract wordt afgesloten voor 1 jaar. Op het einde van die periode wordt het automatisch verlengd voor een jaar, tenzij u het ten laatste 3 maanden voor de vervaldatum opzegt. De Beobank Woningverzekering is een product van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht.

Verzekeringsmaatschappij :

Partners Verzekeringen N.V. - Gustave Demeylaan 66 - B-1160 BRUSSEL

N° BCE : BTW BE 0428.438.211 - RPR Brussel IBAN: BE43 3101 9596 0601 - BIC : BBRUBRBB - Tel: + 32 (2) 673 80 30 - E-mail: relations@partners.be - Website : www.partners.be

Toegelaten onder codenummer 0964 onderworpen aan het toezicht van de Autoriteit voor financiële diensten en markten (FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, www.fsma.be) en de NBB (Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, www.nbb.be)

Takken : 1a, 2, 3, 8, 9, 10a, 13, 16, 17. Partners werkt samen met de bijstandsverlener Mondial Assistance NV (AWP P&C NV), Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel, ondernemingsnummer 0837.417.917, toegelaten onder de code 2769, om tak 18 te verstrekken.

Verzekeringstussenpersonen van Partners Verzekeringen N.V :

  - Beobank NV/SA, verzekeringsagent, FSMA 19688 A, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel,

  - Agenten of makelaars toegelaten door de FSMA als verzekeringstussenpersoon.

Klacht

Elke klacht met betrekking tot deze verzekering en/of de eraan verbonden diensten kan gericht worden aan uw Beobank agentschap en/of

 • bij de Beobank-klantendienst op het nummer 02/626.64.63 of via contactinfo@beobank.be
 • bij de verantwoordelijke van het klachtenbeheer van Partners Verzekeringen N.V., Gustave Demeylaan 66, 1160 Brussel of via complaints@partners.be
 • bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel of per fax naar 02/547.59.75 of via info@ombudsman.as

Deze pagina bevat algemene informatie over een verzekeringsproduct van Partners Verzekeringen waarop uitzonderingen, beperkingen, franchises en voorwaarden van toepassing zijn. In de voorwaarden van het contract vindt u de volledige informatie over het product. De algemene voorwaarden vindt u hierboven terug en in uw agentschap. Gelieve kennis te nemen van het verzekeringsvoorstel en de voorwaarden van het contract vooraleer de verzekering te onderschrijven.