Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

beobank

Ontdek onze tips voor uw gezin

  • De komst van een kind gaat ook gepaard met heel wat financiële vragen: een budget opstellen voor babyspullen en kinderopvang, sparen of toch maar beleggen voor de toekomst van uw kind,... Uw Beobank-adviseur bekijkt dit graag met u, zodat u de juiste keuzes kan maken! #WijZijnMee

Zo zorgt uw renovatie voor energiebesparing

5 renovatiewerken waarmee u energie bespaart

Plannen om uw huis energiezuinig te renoveren? Wij geven u een paar tips en zetten de meest energiebesparende werken op een rij.

Lees meer
5 tips om te starten met beleggen

Hoe start u als jong gezin met beleggen?

Kan u beleggen met kleine bedragen, hoe begint u eraan en waar moet u op letten? Wij geven 5 tips voor de beginnende belegger.

Lees meer
5 handige tips om uw gezinsbudget te beheren

5 budgetbeheertips om zelfs onverwachte gezinsuitgaven op te vangen

Is uw budget vaak sneller op dan de maand om is? Door uw gezinsbudget goed te beheren, krijgt u vanzelf een beter inzicht in uw uitgaven. Wij geven 5 handige tips.

Lees meer
Welke verzekeringen om uw leven op te bouwen?

Welke verzekeringen om uw leven op te bouwen?

Maakt u plannen om alleen of samen te gaan wonen? Wilt u aan kinderen beginnen? Maak dan even een stand van zaken op van uw verzekeringen!

Lees meer
Pensioensparen levert u ook een aanzienlijk rendement op korte termijn op;

Pensioensparen: best nu al beginnen!

Denkt u dat het nutteloos is om voor uw veertigste met pensioensparen te beginnen? Think again: hoe eerder u begint, hoe makkelijker het is om een aanzienlijk kapitaal op te bouwen.

Lees meer
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Description

U goed omringen, dat betekent vrijblijvend openstaan voor een gesprek. Wenst u meer informatie over onze producten of diensten? Heeft u een vraag over onze bank? Maak een afspraak bij een Beobank kantoor in uw buurt. 

Maak een afspraak

Hoe kunnen we u helpen?