Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

test

Tijd voor een goed gesprek

  • Boek een kennismakingsgesprek van 1u met een Beobank PRO-adviseur, en ontdek wat we voor u en uw zaak kunnen betekenen. 

Feestvarken

Steun een goed doel met uw tijd.

Dit kennismakingsgesprek van 1u helpt niet alleen u en uw zaak, maar ook een goed doel. Want zoals beloofd, schenkt Beobank per geboekt gesprek 100€ aan Feestvarken vzw. In ruil voor een uurtje van uw kostbare tijd geeft u dus ook meteen iets waardevol terug aan de goede zaak. 

Boek uw gesprek

Praktische oplossingen

​​​​​​Uw business financieren, uw cashflow en liquiditeiten beheren, uw professionele activiteit beveiligen,… Wij bieden gepaste oplossingen om uw zaak te (her)starten, te doen groeien of te consolideren.

Op maat van uw bedrijf

Zelfstandige, KMO of vrij beroep? Geen kant-en-klare oplossingen bij Beobank, maar wel flexibel maatwerk voor optimaal cashbeheer, professionele kredieten en steunmaatregelen aangepast aan uw unieke situatie.

Persoonlijke vertrouwensrelatie

U krijgt een persoonlijke PRO-adviseur toegewezen, die uw activiteit grondig leert kennen. Op basis van een open dialoog creëren we een vertrouwensrelatie op lange termijn. 

Uitgebreid expertisenetwerk

​​​​​​Onze PRO-adviseurs worden omringd door een team van experts, met name voor vermogensbeheer. Met de nodige vakkennis staan we u met raad en daad bij en anticiperen we op uw professionele noden. 

Hoe kunnen we u helpen?