Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Beleggen bij Beobank: de voordelen op een rijtje

Beleggen bij Beobank: onze beleggingsaanpak

Beginnen met beleggen kan een heleboel vragen oproepen. Daarom vinden we het belangrijk om u te begeleiden en u een gepersonaliseerde aanpak te bieden.

In dit artikel zetten we nog eens op een rijtje wat u van onze adviseurs mag verwachten en hoe onze beleggingsaanpak er uitziet.

Een persoonlijke aanpak

Dagelijks bankieren kan perfect digitaal, maar als het om beleggen gaat, nemen onze adviseurs toch graag de tijd om u persoonlijk te begeleiden. De eerste stap hierin is steeds het bepalen van uw beleggersprofiel om uw middelen, doelstellingen en verwachtingen goed te doorgronden. Op basis daarvan wordt gekeken welke oplossing het best bij u past.

Een waaier aan opties

Met beleggingsfondsen van tien gereputeerde financiële instellingen is ons aanbod groot. Het is dan ook logisch dat u het soms moeilijk vindt om een keuze te maken. Onze adviseurs begeleiden u hier dan ook graag in. Zij kunnen beroep doen op de grote deskundigheid van onze analisten die de fondsen grondig screenen en een selectie maken op basis van zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria. 

Zowel op maat als kant-en klare-oplossingen

Onze persoonlijke aanpak zorgt er ook voor dat uw adviseur perfect weet wat het best bij u past. Toont u een grote interesse in de financiële markten en wil u uw beleggingen van nabij opvolgen, dan is een gepersonaliseerde portefeuille voor u een geschikte oplossing. Hebt u daarentegen weinig tijd of zin om een eigen portefeuille op te bouwen en regelmatig te bespreken met uw adviseur, dan kan u ook kiezen voor een kant-en-klare oplossing, zoals een dakfonds.

Een dakfonds is een fonds dat is samengesteld uit fondsen van onze 10 partners- fondsenhuizen volgens een bepaalde strategie. Er zijn bij Beobank in totaal 4 dakfondsen met met telkens een verschillende verhouding tussen aandelen en obligaties. Dankzij die verschillende strategieën kan u makkelijk een dakfonds kiezen dat het best bij uw risicoprofiel past. Daarna ontfermen onze experts zich over het beheer en de opvolging van uw dakfonds, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. U kan rechtstreeks in dakfondsen beleggen of via de verzekeringsformule tak 23.

Een goede opvolging en uitgebreide expertise

Onze experts volgen uw belegging op de voet en houden regelmatig contact met u, zowel in goede als in slechte tijden, ongeacht de grootte van uw portefeuille. Als u voor meer dan € 100.000 aan beleggingen hebt, kan u bovendien beroep doen op onze premium service. Dan hebt u de keuze uit een nog grotere selectie van beleggingsfondsen en de bijkomende expertise van de Premium Banker, die nog verder gaat dan de beleggingsportefeuille. Om u als klant te begelei­den op elk belangrijk moment in uw leven, zijn onze Premium Bankers tevens opgeleid om advies te geven rond huwelijksvermogensrecht, pensioenplanning, structurering en overdracht van vermogen.

Zin gekregen om eraan te beginnen? Ontdek hier nog meer over onze beleggingsaanpak.

Informatie of advies nodig over beleggen?

We maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek.

Maak een afspraak

Hoe kunnen we u helpen?