Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

COVID 19 - Informatie over onze PRO dienstverlening

Update 17/11/20

Online diensten

Naar aanleiding van de versterking van de maatregelen door de federale overheid op vrijdag 30 oktober, vestigen we uw aandacht erop dat Beobank, met strikte naleving van deze maatregelen, meer dan ooit aan uw zijde blijft staan om u te helpen bij het beheer van uw financiën.

Onze medewerkers staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Uw PRO agentschap is enkel open op afspraak. We nodigen u dan ook uit om uw agentschap te bellen om een afspraak te maken voor u er langsgaat. Hier vindt u de openingsuren en contactgegevens. Sommige agentschappen hebben hun openingsuren aangepast. Geef zoveel mogelijk de voorkeur aan telefonisch contact of contact via e-mail met uw agentschap/adviseur.

Wij respecteren volgende regels:

  • We passen de regels inzake hygiëne strikt toe
  • We stellen desinfecterende handgel ter beschikking van onze klanten
  • We ontsmetten het gebruikte materiaal bij elk bezoek van een klant

Van onze klanten verwachten wij dat zij volgende regels respecteren:

  • U past de instructies toe die u krijgt van de medewerkers van het agentschap
  • U ontsmet uw handen bij het binnenkomen van het agentschap
  • U respecteert de sociale afstandsregels van 1,5m
  • U blijft thuis als u ziek bent
  • In de ruimte van de geldautomaten mogen maximaal 2 personen tegelijk binnen

Beobank Service Center

We zijn telefonisch bereikbaar op 02 626 57 00, van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30, om u te helpen met al uw bankzaken of om een afspraak te maken met uw adviseur. U kan ook contact met ons opnemen via e-mail of via Messenger.

Uw transacties

We raden u aan om uw transacties online uit te voeren op uw smartphone, tablet en computer door gebruik te maken van Beobank Online en Beobank Mobile

Hebt u nog geen abonnement voor bankieren op afstand?

Neem contact op met het Beobank Service Center op 02 626 57 00. Onze adviseurs begeleiden u bij het openen van een contract voor bankieren op afstand.

Betaal met uw kaart

Geef de voorkeur aan het gebruik van bankkaarten voor uw betalingen in winkels om te voorkomen dat u in aanraking komt met bankbiljetten en munten. Deze betaalmiddelen zijn ook erg handig voor uw online aankopen.

Het plafond voor contactloze betalingen werd verhoogd. Voor betalingen tot 50€ (in plaats van 25€) is het zelfs niet meer nodig om je pincode in te voeren dankzij de contactloze technologie (de cumulatieve limiet is verhoogd van 50€ naar 100€ per dag). Bij Beobank zijn alle betaal- en kredietkaarten ermee uitgerust.

 

De komende weken zullen cruciaal zijn om de huidige gezondheidscrisis in te dammen. Door onze inspanningen te bundelen, zullen we zo snel mogelijk weer naar een normale situatie kunnen gaan.

Hoe kunnen we u helpen?