Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Beobank PRO Center, een ruimte speciaal voor PRO-klanten

Reserveer gratis uw vergaderzaal

Met de Beobank PRO Centers biedt Beobank haar  professionele klanten werk- en co-workingruimtes om het hen gemakkelijker te maken.
 

De samenleving evolueert en professionals hebben nu andere behoeften dan vroeger. Daarom biedt Beobank haar  klanten nieuwe diensten, zoals de Beobank PRO Centers. Met deze ruimtes wil ze  ze ondernemers helpen bij de ontwikkeling van hun projecten. Klanten vinden er  het luisterend oor van een ervaren adviseur, maar  er is nog veel meer …


Een werk- en co-workingruimte …


Hoe vaak ben je al niet op zoek gegaan naar een aangename, goed ingerichte plek om klanten of zakelijke relaties te ontmoeten of gewoon om een vergadering met je medewerkers te beleggen? Die zoektocht is nu voorbij. In een Beobank PRO Center beschik je gratis over een geprivatiseerde ruimte (vergadercapsules of vergaderzaal) met wifi en projectiemateriaal. Reserveren gebeurt  in enkele muisklikken, op https://www.beobank.be/nl/professioneel/pro-center


Wil je ergens onderweg enkele uren werken? Heb je een werkruimte nodig tussen twee afspraken in of gewoon een plek om even te ontspannen bij een kop koffie? In een Beobank PRO Center staan ook een co-workingtafel, een internetaansluiting en een lounge (met drinks & snacks) tot je beschikking.


… om ervaringen en adviezen te delen


Zakendoen en netwerken gaan  tegenwoordig hand in hand.  In een Beobank PRO Center ontmoet je andere ondernemers en wissel je kennis en ervaringen uit. Je kan er ook deelnemen aan conferenties en workshops over specifieke thema’s. Je doet er dus heel wat inspiratie op om je bedrijf te doen groeien.

 

Op zoek naar een werk- en ontmoetingsplek die de ontwikkeling van je bedrijf bevordert? Of gewoon nieuwsgierig? Stap dan eens een Beobank Pro Center in Brussel, Gent, Kortrijk of Antwerpen binnen.

Hoe kunnen we u helpen?