Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Werken bij Beobank

Werken bij Beobank

  • Bent u onze nieuwe Beobanker?

    We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Waarom werken bij Beobank?

Welkom in ons team!

U bent enthousiast en dynamisch en u hebt als ambitie om uw vaardigheden ten dienste te stellen van de tevredenheid van de klant? Dan bent u op de juiste plaats!

Menselijk, eenvoudig, positief en performant zijn de waarden die wij verdedigen in onze klantenrelaties en in onze manier van werken.

Deelt u onze ambities en waarden? We verwelkomen u graag.

Als medewerker van Beobank vindt u zeker voldoening en plezier in uw werk dankzij onze individuele begeleiding. U kan persoonlijk groeien en uw talenten ontwikkelen, terwijl u steeds goed omringd bent.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bekijk onze vacatures en solliciteer naar de Beobank job die bij u past.

Ontdek onze vacatures

Werken op de hoofdzetel of in een agentschap

Beobank is een bank die gelooft in haar medewerkers. We creëren een menselijke, positieve en efficiënte werkomgeving zodat iedereen zijn missie kan volbrengen. Samen willen we een optimale klantbeleving bieden en bijdragen aan een betere samenleving.

Naar de jobaanbiedingen

Werken in het zelfstandig netwerk

Onze zelfstandige agenten maken 70% van ons netwerk uit. En daar zijn we erg trots op. Ons netwerk van agenten vervoegen betekent deel uitmaken van een lokaal bedrijfsproject waarbij de relatie met de klant centraal staat.

Naar de jobaanbiedingen
Ons Human Resources team

Ons Human Resources team en rekruteringsproces

Hebt u vragen over rekrutering bij Beobank, beschikbare functies of stagemogelijkheden?

Onze HR-medewerkers staan voor u klaar en willen graag van u horen!

Contacteer het HR-team: recruitment@beobank.be

Hebt u de juiste job gevonden in onze advertenties?

Ontdek hier de stappen van ons rekruteringsproces
Top employer 2021

Top Employer Belgium

Beobank ontving meerdere jaren op rij de certificering “Top Employer Belgium”. Het ultieme bewijs dat wij onze medewerkers goed omringen.

“Beobank biedt uitstekende arbeidsomstandigheden, en koestert en ontwikkelt talent op alle niveaus van de organisatie.” - Top Employers Institute

Ellen, Sales

Typisch voor Beobank is de open sfeer die in het hele bedrijf heerst. Die zorgt ervoor dat iedereen z'n mening kan uiten en dat al wie zich op een positieve manier inzet kansen krijgt.

Ellen, Sales

Net afgestudeerd? Ontwikkel je talent bij Beobank!

Net afgestudeerd? Ontwikkel uw talent bij Beobank!

Wij willen jong zakelijk talent de kans bieden om carrière te maken bij Beobank. Of u nu in een agentschap werkt of op onze klantendienst, uw start gaat uiteraard gepaard met een degelijke opleiding! U krijgt de kans om door te groeien in een snel veranderende bankwereld en u te ontwikkelen binnen een dynamisch team.

En? Bent u onze volgende Beobanker?

Opleidingen

Levenslang leren

Komt u werken bij Beobank? Gedurende uw volledige loopbaan als Beobank medewerker geniet u van opleiding en vorming, waardoor u uw professionele en persoonlijke vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Beleef het bij Beobank

Beleef het bij Beobank

Description

Met de collega’s genieten van het leven en bijdragen aan de maatschappij, dat doen we bij Beobank dagelijks op de werkvloer, maar soms ook daarbuiten. Kom werken bij Beobank, en beleef het mee!

 

Quatuor Building – SA M. & J.M. Jaspers et J. Eyers & Partners, architectes / architecten

Beobank House, zoveel meer dan een hoofdkantoor

De hoofdzetel van Beobank, ook “Beobank House genoemd”, bevindt zich in hartje Brussel, in het Quatuorcomplex in de Brusselse Noordwijk. Het gebouw beantwoordt aan de hoogste normen inzake kwaliteit, innovatie en milieuprestaties. Beobank House is een moderne en inspirerende plek, gemakkelijk bereikbaar dankzij de vele verbindingen van het openbaar vervoer errond. De werkruimtes, opleidings- en vergaderzalen, Barista-bar en Bistro-restaurant zijn ontworpen om de uitwisselingen, samenwerking, productiviteit en het welzijn van onze medewerkers te stimuleren. Ook het gebruik van hout en warme kleuren dragen bij tot deze gezellige sfeer die onze bedrijfscultuur weerspiegelt.

 

Quatuor Building – SA M. & J.M. Jaspers et J. Eyers & Partners, architectes / architecten

Hoe kunnen we u helpen?