Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Extra’s die het verschil maken

Een kortingsprogramma

U krijgt 1% korting op al uw aankopen1 en kan tot € 100korting per jaar sparen. En daar hoeft u niets voor te doen. Deze korting wordt automatisch gecrediteerd op het rekeningafschrift dat volgt op het afschrift waarop uw aankoop staat vermeld. Handig en voordelig!

Een exclusief verzekeringspakket3 

 • Aankoopverzekering: tussenkomst in geval van gekwalificeerde diefstal of accidentele schade aan het verzekerde goed met een minimumwaarde van € 50 aangekocht met de kredietkaart, gedurende de eerste 200 dagen vanaf de aankoopdatum en voor een maximumbedrag van € 3000 per jaar.
   
 • Verlengde garantie: verlenging met 12 maanden van de oorspronkelijke garantie van een elektrisch, elektronisch of informatica-artikel (voor privégebruik) aangekocht met de kredietkaart. Tussenkomst in de herstelkosten voor een maximumbedrag van € 2000 per jaar.
   
 • Safe online: in geval van een leveringsincident na de online aankoop met de kredietkaart van een gewaarborgd goed met een minimumwaarde van € 50. Tussenkomst indien geen oplossing kan worden gevonden met de leverancier en voor een maximumbedrag van € 1250 per jaar.

Wat verandert er en wat niet?

Wanneer u in de loop van april uw nieuwe Beobank Extra Mastercard ontvangt, vernietig dan uw Beobank Visa Gold kaart. Activeer vervolgens uw nieuwe kaart door een betaling uit te voeren met uw code.

Wat er verandert: 

 • Het nummer van uw kaart verandert. Als er automatische betalingen (telecomabonnementen, video on demand enz.) uitgevoerd worden met uw kredietkaart, vergeet dan niet uw nieuwe kaartnummer aan de betrokken leveranciers mee te delen.
 • Nieuwe voordelen: een kortingsprogramma en een exclusief verzekeringspakket

Wat er niet verandert:

 • Uw geheime code
 • Uw kredietlijn en eventueel saldo worden automatisch overgedragen.
 • De jaarlijkse bijdrage
 • De diensten gekoppeld aan uw kaart: het Kredietbeschermingsplan, de domiciliëring van uw terugbetalingen...
 • De voorwaarden van uw huidige kredietopeningscontract blijven geldig.

Nog een beetje geduld, binnenkort profiteert u van uw extra’s 

In afwachting van uw nieuwe Beobank Extra Mastercard kan u uw huidige kaart blijven gebruiken. U kent nu de vele voordelen, we laten u raden naar haar nieuwe look...

Hebt u vragen? Contacteer dan gerust het Beobank Service Center van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en zaterdag van
9u tot 12u30 op het nummer 02 626 50 50, of maak een afspraak in uw Beobank-agentschap.

1Enkel geldig op uw aankopen (niet geldig voor afhalingen in contanten, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, overschrijvingen vanaf de kredietkaartrekening, aankopen

van cryptogeld en transacties via een tussenpersoon zoals een e-wallet of een betalingsplatform).

2Maximum € 100 terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar op nul gezet na de datum van het afschrift van januari. Beobank behoudt zich het recht voor om

de voorwaarden van het cashbackprogramma op elk moment eenzijdig te wijzigen. In dat geval wordt u minstens 2 maanden van tevoren op de hoogte gebracht.

3Verzekeringen automatisch inbegrepen bij uw kredietkaart. De details van deze dekkingen en de algemene voorwaarden van deze verzekeringen zijn beschikbaar op www.beobank.be vanaf 01/04/2021.