Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

U bent goed omringd!

U bent goed omringd!

  • Deze belofte toont wat ons drijft.

    Ze stuurt onze inspanningen en zorgt ervoor dat we focussen op de essentie: u begeleiden om uw projecten mogelijk te maken.

Wie is Beobank?

Beobank is een Belgische bank die haar 765.000 klanten dagelijks bijstaat dankzij haar producten en diensten voor particulieren, zelfstandigen en KMO's en haar netwerk van 200 agentschappen (Retail verkooppunten en PRO Centers). We nodigen u graag uit om kennis te maken.

Onze 1.454 medewerkers willen het leven van onze klanten vergemakkelijken met persoonlijke oplossingen. Daarbij bouwen ze samen met onze klanten een duurzame relatie uit om hen bij elke levensfase optimaal te kunnen begeleiden. 

Cijfers op datum van 31/12/2023

Ontdek onze bedrijfswaarden

Menselijk

Elk moment in het leven is uniek, net zoals u. Dus ja, elke aanvraag verdient het om gehoord en begrepen te worden door echte mensen, adviseurs die dicht bij u staan. Om u te helpen obstakels te overwinnen en uw dromen te laten uitkomen.

Eenvoud

Eenvoudig maar niet simplistisch in alles wat we doen. Een eenvoud die terug te vinden is in onze interacties, ons product- en dienstenaanbod en natuurlijk in de realisatie van uw projecten.

Positief

We blijven positief in elke situatie en we zijn er om oplossingen te vinden. Met een optimistische en realistische visie op het leven doen we er alles aan om uw projecten op een constructieve manier te realiseren.

Performant

Verloren tijd, dat is verloren tijd voor iedereen. Performant zijn is zorgen dat u tijd overhoudt voor wat echt telt... uw plannen. Naar u luisteren, samen nadenken en oplossingen vinden, zonder complexiteit, dankzij onze teams van professionals.

Ontdek hoe we een band opbouwen

Iedereen zo goed mogelijk omringen

Goed omringd zijn betekent ook een positieve en concrete rol spelen in onze samenleving. Wij steunen initiatieven, zowel op sportief als verenigingsvlak, die ons door hun activiteiten in staat stellen om een band op te bouwen. Want betrokkenheid en samenhorigheid stellen ons in staat een sterker gevoel van geluk te ervaren, het hoofd te bieden aan moeilijkere momenten in het leven, plannen te maken en sprongen te wagen.

Ontdek hoe we een band opbouwen
Guy Schellinck

Bij Beobank geloven we dat elk project, groot of klein, het beluisteren waard is. We zijn een gastvrije bank voor iedereen. Onze klanten op lange termijn ondersteunen is onze prioriteit.

Guy Schellinck, CEO

Onze producten & diensten

Wat bieden we u?

> Betalingsoplossingen

> Spaaroplossingen

> Kredieten

> Verzekeringen

> Beleggingen

> Veiligheid

> Persoonlijk advies

Meer weten

Wie helpen we?

We helpen maar liefst 765.000 klanten!

> Particulieren

> Zelfstandigen

> Vrije beroepen

> Kmo's

Meer weten

Ons netwerk

> 200 lokale agentschappen

> Waarvan 7 PRO Centers: agentschappen voor zelfstandigen en ondernemingen

> Hoofdkantoor in Brussel

Vind uw agentschap