Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Ontdek uw nieuw exclusief verzekeringspakket1

 

  • Aankoopverzekering: tussenkomst in geval van gekwalificeerde diefstal of accidentele schade aan het verzekerde goed met een minimumwaarde van € 50 aangekocht met de kredietkaart, gedurende de eerste 200 dagen vanaf de aankoopdatum en voor een maximumbedrag van € 3000 per jaar.
     
  • Verlengde garantie: verlenging met 12 maanden van de oorspronkelijke garantie van een elektrisch, elektronisch of informatica-artikel (voor privégebruik) aangekocht met de kredietkaart. Tussenkomst in de herstelkosten voor een maximumbedrag van € 2000 per jaar.
     
  • Safe online: in geval van een leveringsincident na de online aankoop met de kredietkaart van een gewaarborgd goed met een minimumwaarde van € 50. Tussenkomst indien geen oplossing kan worden gevonden met de leverancier en voor een maximumbedrag van € 1250 per jaar.

Intussen kunt u uw huidige dekkingen blijven gebruiken!

Hebt u vragen? Contacteer dan gerust het Beobank Service Center van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en zaterdag van
9u tot 12u30 op het nummer 02 626 50 50, of maak een afspraak in uw Beobank-agentschap.

De informatie in dit document is niet uitputtend. Voor een volledig overzicht van de dekkingen, limieten en uitsluitingen verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden op www.beobank.be of via Beobank Service Center op 02 626 50 50 vanaf 01/04/2021.