Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Miles, 8 exclusieve verzekeringen en toegang tot de lounges

 

Een Miles-programma

U profiteert automatisch van een getrouwheidsprogramma, waarin u Miles verzamelt die u kan inwisselen voor kortingen op uw boekingen van vlieg- en treintickets. Elke euro die u uitgeeft met uw kaart1 wordt omgezet in één Mile. Vanaf 10.000 Miles kunt u uw Miles inwisselen voor kortingen wanneer u online vlieg- of treintickets koopt2 met uw Beobank Elite Travel Mastercard. U kan tot 45 000 Miles per jaar sparen en uw Miles blijven 4 jaar geldig3. In de loop van maart krijgt u een tweede brief met meer details over de procedure voor het inwisselen van Miles en de algemene voorwaarden van het programma.

 

Een pakket met 8 exclusieve verzekeringen4

 • Dekking van materiële schade aan uw huurvoertuig: tussenkomst in de herstelkosten van uw huurvoertuig bij materiële schade:
   - van toepassing voor de huur van een voertuig gedurende maximaal 31 dagen;
  - tussenkomst van maximum € 1000 per jaar met een franchise van € 50 per schadegeval.
   
 • Reisannulatie: tussenkomst in geval van annulatie of onderbreking van uw reis door ernstige ziekte,
  -ongeval of overlijden van de verzekerde en/of directe familie van de verzekerde;
   
  bij schade aan uw woon- of werkplaats binnen de 10 dagen voor uw vertrek en waarvan de ernst uw aanwezigheid vereist;
  in geval van verlies of diefstal van identiteitsbewijzen (paspoort of identiteitskaart) binnen de 30 dagen voor vertrek van de reis en dat de annulatie van de reis vereist;
  - voor een bedrag tot € 6.000 per schadegeval en per jaar.
   
 • Reisongevallen: dekking bij een overlijden of blijvende totale invaliditeit ten gevolge van een ongeval tijdens het vervoer (openbaar vervoermiddel) voor een bedrag tot € 250.000.
   
 • Vertraging en verlies van bagage: dekking van uw noodzakelijke aankopen betaald met uw kredietkaart als uw bagage meer dan 4 uur vertraagd is, tot € 350 voor aankopen gedaan in de eerste 48 uur na uw aankomst en tot € 650 in de volgende 48 uur (wanneer uw bagage wordt beschouwd als definitief verloren).
   
 • Reisbijstand: bijstand in het buitenland (24u/24 bereikbaar), medische diensten (evacuatie en repatriëring, verzending van geneesmiddelen, voorschot voor ziekenhuisopname, enz.).
   
 • Vertraging of annulatie van vlucht of internationale trein: vergoeding tot € 250 (maaltijden, drank en hotel) bij vertraging (4 uur of meer) of annulering van uw vlucht of internationale trein of ‘denied boarding’ wegens plaatsgebrek tijdens uw reis. U moet deze aankopen met uw kaart betalen.
   
 • Aankoopverzekering: tussenkomst in geval van gekwalificeerde diefstal of accidentele schade aan het verzekerde goed met een minimumwaarde van € 50 aangekocht met de kredietkaart, gedurende de eerste 200 dagen vanaf de aankoopdatum en voor een maximumbedrag van € 3000 per jaar.
   
 • Safe online: in geval van een leveringsincident na de online aankoop met de kredietkaart van een gewaarborgd goed met een minimumwaarde van € 50. Tussenkomst indien geen oplossing kan worden gevonden met de leverancier en voor een maximumbedrag van € 1250 per jaar.


Een exclusieve service

Als uw vlucht vertraagd is, profiteert u van de exclusieve service van Mastercard die u toegang geeft tot de lounges van meer dan 400 luchthavens overal ter wereld5.

 

Wat verandert er en wat niet?

Wanneer u in de loop van april uw nieuwe Beobank Elite Travel Mastercard ontvangt, vernietig dan uw Beobank Visa Gold kaart. Activeer vervolgens uw nieuwe kaart door een betaling uit te voeren met uw code.

Wat er niet verandert:

 • Uw geheime code
 • Uw kredietlijn en eventueel saldo worden automatisch overgedragen
 • De jaarlijkse bijdrage
 • De diensten gekoppeld aan uw kaart: het Kredietbeschermingsplan, de domiciliëring van uw terugbetalingen...
 • De voorwaarden van uw huidige kredietopeningscontract blijven geldig

Wat er verandert: 

 • Het nummer van uw kaart verandert. Als er automatische betalingen (telecomabonnementen, video on demand enz.) uitgevoerd worden met uw kredietkaart, vergeet dan niet uw nieuwe kaartnummer aan de betrokken leveranciers mee te delen.
 • Een nieuw Miles-programma en een exclusief verzekeringspakket

Nog een beetje geduld, binnenkort kan u Miles sparen!

In afwachting van uw nieuwe Beobank Elite Travel Mastercard kan u uw huidige kaart blijven gebruiken. U kent nu de vele voordelen, we laten u raden naar haar nieuwe look...

Hebt u vragen? Contacteer dan gerust het Beobank Service Center van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en zaterdag van
9u tot 12u30 op het nummer 02 626 50 50, of maak een afspraak in uw Beobank-agentschap.

1 Geven geen recht op Miles: afhalingen in contanten, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, overschrijvingen vanaf de kredietkaartrekening, aankopen

van cryptogeld en transacties via een tussenpersoon zoals een e-wallet of een betalingsplatform.

De algemene voorwaarden van het programma zijn vanaf 01/04/2021 beschikbaar op www.beobank.be.

Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het Miles-programma op elk moment eenzijdig te wijzigen. In dat geval wordt u

minstens 2 maanden van tevoren op de hoogte gebracht.

Verzekeringen automatisch inbegrepen bij uw kredietkaart. De details van deze dekkingen en de algemene voorwaarden van deze verzekeringen zijn

beschikbaar op www.beobank.be vanaf 01/04/2021.

Meer informatie over deze nieuwe dienst is beschikbaar op www.beobank.be vanaf 01/04/2021.