Facebook actie

U hebt een hart voor klanten, en wij voor u!

2 weken reclame voor uw zaak op Facebook

De voorbije dagen boden we de eerste 100 - en omwille van het succes uitgebreid tot 200 - deelnemende professionele klanten een gepersonaliseerde reclamecampagne aan op Facebook*.

Deze actie is ondertussen afgesloten. Alle handelaars die een geldige aanvraag hebben ingediend, krijgen van ons een e-mail met informatie over hun Facebook-post. 

Deze actie werd gelanceerd als aanvulling op de campagne #IkShopInMijnBuurt. Een campagne die de talloze voordelen van buurtwinkels in de kijker zet. Om u te helpen deze moeilijke periode achter u te laten. En om aandacht te vragen voor uw onderneming bij potentiële klanten in uw buurt. 

IkShopInMijnBuurt

Neem ook deel aan de campagne #IkShopInMijnBuurt

Kapper, slager, juwelier, fietsenmaker, opticien,... Als handelaar kunt u een boodschap van de campagne #IkShopInMijnBuurt in uw vitrine ophangen. Selecteer de activiteit van uw onderneming uit de 17 voorgestelde beroepen, vul uw gegevens in en bestel uw affiche.

Hoe meer handelaars deelnemen, hoe meer we samen de voordelen van de buurtwinkels kunnen promoten.

Bestel uw affiche
Steun de lokale handelaars

U bent goed omringd

Description

Omdat elke ondernemer verschillend is en elke sector zijn eigen cycli kent, stellen we advies voor op maat en formules aangepast aan uw situatie. Gaande van financiering op lange termijn van uw activiteit, over beheer of optimalisatie van uw cashflow tot elke vraag met betrekking tot de financiële aspecten van uw onderneming.

Uw Beobank PRO adviseur helpt u graag verder.