Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Promo Beobank Home Secure PRO.

Alarmsysteem Beobank Home Secure PRO

 • Telebewaking 24/24u en 7/7d uitgevoerd door EPS

 • Eenvoudig beheer van uw alarmsysteem via uw smartphone 

 • Profiteer van 3 maanden gratis abonnement tussen 20/05/2024 en 15/06/2024*

Risico op inbraak, overval of brand1 ?

Op zoek naar een professioneel alarmsysteem voor uw winkel of bedrijf? Dankzij Beobank Home Secure PRO, uitgevoerd door de gespecialiseerde firma EPS, beschermt u uw bedrijf en uw werknemers 24 uur per dag tegen inbraken, diefstallen, overvallen en het risico van brand. Met Beobank Home Secure PRO is het niet nodig om een alarmsysteem te kopen. Geen addertjes onder het gras, alles is inbegrepen gedurende de volledige duur van uw abonnement: de bewakingsdienst op afstand, de uitrusting, het onderhoud en zelfs de vervanging van de batterijen! Beobank Home Secure PRO biedt professionele beveiligingssystemen in heel België.

Promo Beobank Home Secure PRO.

Geniet van 3 maanden gratis* Beobank Home Secure PRO

Beveilig uzelf, uw werknemers alsook uw zaak non-stop!

Profiteer van drie maanden gratis op uw abonnement bij elke nieuwe onderschrijving tussen 20/05/2024 tot en met 15/06/2024*.

Maak een afspraak

*Aanbod geldig voor elke ondertekening tussen 20/05/2024 en 15/06/2024, niet cumuleerbaar met lopende aanbiedingen of kortingen. Waarde van het maandelijkse aangeboden abonnement voor telebewaking volgens de formule en opties bepaald op de dag van de installatie. De korting wordt toegepast op de eerste 3 maanden vanaf de installatiedatum. Diensten aangeboden aan professionelen onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen zoals bepaald in de Algemene Voorwaarden. Verbintenis voor minstens 12 maanden. Onder voorbehoud van aanvaarding door EPS.

Uitrusting Beobank Home Secure PRO.

De voordelen van een Beobank Home Secure PRO alarmsysteem

Beobank_Pictos_Purple_RVB

All-in abonnement

Een beveiligingssysteem kopen is overbodig: het smart alarmsysteem, het onderhoud, de vervanging van de batterijen en 24/24u telebewaking zijn in uw abonnement inbegrepen.

Bescherming tegen diefstal en brand

Afhankelijk van het abonnement en de opties kunt u opteren voor nog meer veiligheid met een alarmknop of een rookdetector1.

Beobank_Pictos_Purple_RVB

Beheer uw alarmsysteem via uw smartphone((3))

U kunt uw alarmsysteem en abonnement in- of uitschakelen vanop afstand via de mobiele applicatie3 en de abonneezone op internet.

Beobank_Pictos_Purple_RVB

Interventie door een bewakingsagent

Indien nodig en afhankelijk van het abonnement, komt een bewakingsagent van G4S ter plaatse om de veiligheid van de ingangen te controleren.

Beobank_Pictos_Purple_RVB

Verwittigen van de hulpdiensten of de politie

Indien nodig worden de hulpdiensten of de politie snel geïnformeerd4 en worden veiligheidsmaatregelen genomen6.

Beobank_Pictos_Purple_RVB

Alarmcentrale EPS: expert in beveiliging

De Beobank Home Secure PRO beveiliging wordt verzekerd door EPS, Europese marktleider met meer dan 35 jaar ervaring in de beveiliging van goederen en personen.

Hoe werkt het alarmsysteem van EPS?

Wat gebeurt er in geval van inbraak?

1
Detectie

Het beveiligingssysteem detecteert en neemt foto’s van de inbraak (volgens uw gekozen uitrusting) ; het alarm gaat af en de meldkamer van EPS wordt verwittigd2.

2
Controle

De meldkamer van EPS belt binnen de 30 seconden ter controle2.

3
Informatie

Dankzij het verbonden alarmsysteem krijgt u een melding en kunt u de foto's bekijken via de mobiele applicatie3.

4
Interventie

Indien nodig en afhankelijk van uw abonnement wordt een bewakingsagent ter plaatse gestuurd en worden de hulpdiensten  of de politie verwittigd4.

verbonden-alarmsysteem-home secure pro

Beheer uw alarmsysteem via uw smartphone((3))

Met de mobiele applicatie van EPS kunt u uw alarmsysteem in- of uitschakelen vanop afstand. U kunt ook de foto's bekijken die, in geval van alarm, genomen zijn door de detectoren. Tot slot, is het mogelijk om meldingen te ontvangen bij het aan- en uitzetten van het alarm door uw werknemers.

Logos G4S - EPS

Onze partners

Beobank Home Secure wordt beheerd door EPS, een grote Europese speler met meer dan 35 jaar ervaring in de bescherming van goederen en personen.  EPS beschermt vandaag meer dan 660.000 abonnees.

EPS werkt samen met G4S, wereldleider op het vlak van veiligheidsoplossingen. G4S is al meer dan 50 jaar in België actief en deelt graag haar expertise inzake interventies en bewakingsopdrachten.

Welk alarmsysteem kiezen?


Beobank Home Secure PRO biedt 2 abonnementsformules aan die afgestemd zijn op uw behoeften.

Vanaf
37,50€/maand((5))
alles inbegrepen

Abonnement COMFORT PRO

Alarm en informatie

Vanaf
46,50€/maand((5))
alles inbegrepen

Abonnement SERENITY PRO

Alarm, informatie en interventie

Abonnement COMFORT PRO

Vanaf
37,50€/maand((5))

Abonnement SERENITY PRO

Vanaf
46,50€/maand((5))

Misschien bent u geïnteresseerd in deze artikelen

Beobank Home Secure PRO

Beobank Home Secure PRO: all-in bescherming voor uw beroepsactiviteit

Met Beobank Home Secure PRO moet u niet in een alarmsysteem investeren en vermijdt u bovendien onaangename verrassingen.
5 tips om uw handelszaak te beveiligen

5 tips om uw handelszaak te beveiligen

Wat kan u zoal doen om uw zaak te beschermen tegen diefstallen? Wij zetten een aantal preventieve maatregelen op een rij.

Vragen en antwoorden

Moet ik klant zijn bij Beobank om een Beobank Home Secure PRO abonnement aan te gaan?

Nee, u moet geen klant zijn bij Beobank om een Beobank Home Secure PRO abonnement aan te gaan.

Voor welk type van beroepslokalen werd Beobank Home Secure PRO ontworpen?

Onze formules zijn bestemd voor professionelen met liberale beroepen, kleine handels- of dienstenbedrijven of kantoren (deze lijst is niet compleet), of u eigenaar of huurder bent, met Beobank Home Secure PRO geniet u van oplossingen om uw medewerkers en eigendommen te beschermen vanaf 37,50€ excl. BTW per maand.
Voor de installatie voert de technische adviseur samen met u een veiligheidsdiagnose uit om u de best mogelijke configuratie te bieden, aangepast aan uw behoeften en uw gebruiksgewoonten.

Bovendien is het installatie verzoek onderworpen aan het naleven van criteria die aangepast kunnen worden: 

 • Waarde van de boedel inhoud: 500 000 € maximum,
 • Oppervlakte van de lokalen: beperkt tot maximum 800 m²,
 • Uitgesloten activiteiten:
  • Juwelierszaken waar edelstenen en edele metalen bewerkt of verkocht worden
  • Data-centers
  • Ziekenhuizen
  • Financiële instellingen of bankagentschappen

Kan men deze installatie gebruiken als men dieren heeft?

Ja, u kunt over de diensten van Beobank Home Secure PRO beschikken zelfs als u één of meerdere huisdieren hebt. Als u wenst dat ze kunnen blijven rondlopen in de bewaakte ruimte zelfs wanneer het alarmsysteem ingeschakeld is, raadpleeg onze technische adviseur, die u de geschikte configuratie voor de aanwezigheid van dieren zal aanraden.

Hoe lang duurt de installatie van het draadloos huisalarm?

De alarminstallatie wordt uitgevoerd in iets meer dan 3 uur. Een technisch adviseur komt bij u thuis, voert een veiligheidsdiagnose uit van de verschillende ruimten en installeert het alarmsysteem naargelang de configuratie van uw woning en uw levensgewoonten. De uitrusting is draadloos en vergt geen ingrijpende werkzaamheden. De technische adviseur stelt het alarmsysteem in dienst, verbindt het met het controlecentrum en geeft de aanwezige gebruikers een opleiding voor het gebruik ervan.

*Aanbod geldig voor elke ondertekening tussen 20/05/2024 en 15/06/2024, niet cumuleerbaar met lopende aanbiedingen of kortingen. Waarde van het maandelijkse aangeboden abonnement voor telebewaking volgens de formule en opties bepaald op de dag van de installatie. De korting wordt toegepast op de eerste 3 maanden vanaf de installatiedatum. Diensten aangeboden aan professionelen onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen zoals bepaald in de Algemene Voorwaarden. Verbintenis voor minstens 12 maanden. Onder voorbehoud van aanvaarding door EPS.

1 Bescherming tegen brandgevaar door rookdetectie. Afhankelijk van het Gewest waarin uw professionele locatie gevestigd is, kan de installatie van ten minste één rookdetector verplicht zijn. Afhankelijk van de reglementering die van toepassing is op uw activiteit en op uw bedrijf, kan het zijn dat deze rookdetector niet voldoet aan uw verplichtingen tot brandbeveiliging.
2 Beschikbaar op uw gebruikelijke downloadplatforms, afhankelijk van compatibiliteit.
3 De uitschakelfunctie op afstand vereist een compatibele vingerafdruk of gezichtsherkenningsidentificatie.
Indien nodig, afhankelijk van de formule en na controle, overeenkomstig de reglementering.
5 De kosten voor het bewaken of het herstellen van inbraakschade die door EPS gefactureerd worden, worden veelal gedekt door uw verzekeraar.
6 Controleoproep binnen de 30 seconden, gemiddelde tijd waargenomen in 2023 voor inbraak- en diefstaldetectie.
Vanaf tarief excl. BTW op 01/01/2023 voor een basisuitrusting, zonder uitbreidingen, zonder opties en zonder installatie- en inwerkingstellingskosten van € 150 excl. BTW.

Beobank Home Secure PRO is een service beheerd door Euro Protection Surveillance NV – Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 6.000.000 euro – RPR Brussel - BTW BE 0679.698.103 – Internationalelaan 55D, 1070 BRUSSEL. Vergunning als onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen uitgereikt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. Diensten aangeboden aan professionelen onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen in de algemene voorwaarden. Verbintenis voor minstens 12 maanden.

Beobank NV/SA – Koning Albert II-laan, 2 - 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel – IBAN BE77 9545 4622 6142.

Raadpleeg het EPS-privacybeleid voor meer informatie omtrent uw rechten en de verbintenissen van EPS ten aanzien van uw persoonlijke gegevens.

Niet contractuele foto.