Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Beobank Home Secure PRO: all-in bescherming voor uw beroepsactiviteit

Beobank Home Secure PRO

U wilt uw winkel, kantoor of praktijk beschermen tegen de risico’s van brand en diefstal? Met Beobank Home Secure PRO beschikt u over een volledig alarm- en beveiligingssysteem.

Winkeldiefstal, geweld tegen het personeel, brand in het magazijn, … bedrijven zijn blootgesteld aan heel wat risico's. Dat geldt des te meer voor bepaalde beroepsgroepen, zoals tandartsen. Zij hebben immers dure apparatuur en geneesmiddelen in huis en die zijn bijzonder gegeerd bij mensen met slechte bedoelingen. Ook krantenwinkels bijvoorbeeld hebben goederen van een bepaalde waarde onder hun hoede (loterijproducten, sigaretten, ...) en zitten meestal met een goed gevulde kassa. Of zelfstandigen actief in de verkoop van warmtepompen en thuisbatterijen, die meestal een voorraad in hun magazijn hebben.

Steeds meer zelfstandigen besluiten bijgevolg een efficiënt alarmsysteem in hun winkel, praktijk of bedrijf te installeren. Geldt dit ook voor u maar bent u bang dat er veel onaangename verrassingen en extra kosten zullen opduiken voor de installatie, het onderhoud, een abonnement op een bewakingsdienst op afstand, ...?

Beobank Home Secure PRO, een dienst beheerd door Euro Protection Surveillance NV, biedt een all-in oplossing om uw bedrijf te beveiligen. Dankzij het abonnementssysteem betaalt u een vast bedrag per maand, dat als kost in uw boekhouding kan worden opgenomen.

Een telebewaking alarmsysteem

Er wordt een performant alarmsysteem geïnstalleerd en dat staat tot uw beschikking voor de hele duur van uw Beobank Home Secure PRO abonnement. Dit omvat ook het onderhoud, met inbegrip van het regelmatig vervangen van de batterij.

Een telebewaking alarmsysteem

Er wordt een performant alarmsysteem geïnstalleerd en dat staat tot uw beschikking voor de hele duur van uw Beobank Home Secure PRO abonnement. Dit omvat ook het onderhoud, met inbegrip van het regelmatig vervangen van de batterij.

Het alarmsysteem wordt verder aangevuld met een 24-uurs bewakingsdienst op afstand door de toonaangevende Europese speler EPS. In geval van een bevestigd alarm worden politie en brandweer snel verwittigd1. U beschikt ook over een alarmknop die kan worden geactiveerd wanneer het personeel gevaar loopt of er kans is op diefstal uit de kassa.

We bieden twee abonnementsformules aan: het Comfort PRO pakket en het Serenity PRO pakket. Als u voor de 2e formule kiest komt er bij een alarmmelding ook een bewaker van G4S ter plaatse die de nodige maatregelen kan nemen2.

Smartphone toezicht

Een ander voordeel van Beobank Home Secure PRO is het digitale afstandsbedieningssysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld uw alarm activeren via uw smartphone3, mocht u het vergeten zijn.

 

Ontdek het alarmsysteem Beobank Home Secure PRO

Maak een afspraak

* Aanbod geldig voor elke ondertekende aanvraag tussen 15/05/23 en 10/06/23, niet cumuleerbaar met lopende aanbiedingen of kortingen. Waarde van het maandelijkse aangeboden abonnement voor telebewaking volgens de formule en opties bepaald op de dag van de installatie. De korting wordt toegepast op de eerste 2 maanden vanaf de installatiedatum. Diensten aangeboden aan professionelen onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen zoals bepaald in de Algemene Voorwaarden. Verbintenis voor minstens 12 maanden. 

Indien nodig, na wegname van de twijfel overeenkomstig de reglementering.

De kosten voor het bewaken of het herstellen van inbraakschade die door EPS gefactureerd worden, worden veelal gedekt door uw verzekeraar.

Beschikbaar op uw gebruikelijke downloadplatforms, afhankelijk van compatibiliteit. De uitschakelfunctie op afstand vereist een compatibele vingerafdruk of gezichtsherkenningsidentificatie.

Beobank Home Secure PRO is een service beheerd door Euro Protection Surveillance NV – Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 6.000.000 euro – RPR Brussel - BTW BE 0679.698.103 – Internationalelaan 55D, 1070 BRUSSEL – IBAN: BEOBANK - BE23 1096 6746 2291 - BIC: CTBKBEBXXXX. Vergunning als onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen uitgereikt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. Diensten aangeboden aan professionelen onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen in de algemene voorwaarden. Verbintenis voor minstens 12 maanden. Raadpleeg het EPS-privacybeleid voor meer informatie omtrent uw rechten en de verbintenissen van EPS ten aanzien van uw persoonlijke gegevens.

 

Hoe kunnen we u helpen?