Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Beobank Home Secure PRO: all-in bescherming voor uw beroepsactiviteit

Beobank Home Secure PRO

U wilt uw winkel, kantoor of praktijk beschermen tegen de risico’s van brand en diefstal? Met Beobank Home Secure PRO beschikt u over een volledig alarm- en beveiligingssysteem.

Winkeldiefstal, geweld tegen het personeel, brand in het magazijn, … bedrijven zijn blootgesteld aan heel wat risico's. Dat geldt des te meer voor bepaalde beroepsgroepen, zoals tandartsen. Zij hebben immers dure apparatuur en geneesmiddelen in huis en die zijn bijzonder gegeerd bij mensen met slechte bedoelingen. Ook krantenwinkels bijvoorbeeld hebben goederen van een bepaalde waarde onder hun hoede (loterijproducten, sigaretten, ...) en zitten meestal met een goed gevulde kassa.

Bescherming zonder onaangename verrassingen

Steeds meer zelfstandigen besluiten bijgevolg een efficiënt alarmsysteem in hun winkel, praktijk of bedrijf te installeren. Geldt dit ook voor u maar bent u bang dat er veel onaangename verrassingen en extra kosten zullen opduiken voor de installatie, het onderhoud, een abonnement op een bewakingsdienst op afstand, ...?

Beobank Home Secure PRO, beheerd door Euro Protection Surveillance NV, biedt een all-in oplossing om uw bedrijf te beveiligen. Dankzij het abonnementssysteem betaalt u een vast bedrag per maand en hoeft u u verder geen zorgen te maken over de financiering van de installatie.

Een telebewaking alarmsysteem

Er wordt een performant alarmsysteem geïnstalleerd en dat staat tot uw beschikking voor de hele duur van uw Beobank Home Secure PRO abonnement. Dit omvat ook het onderhoud, met inbegrip van het regelmatig vervangen van de batterij.

Het alarmsysteem wordt verder aangevuld met een 24-uurs bewakingsdienst op afstand door de toonaangevende Europese speler EPS. Die is al meer dan 30 jaar actief in de bescherming van goederen en personen. In Frankrijk is het de belangrijkste leverancier van geconnecteerde alarmsystemen met bewaking op afstand. In geval van een bevestigd alarm worden politie en brandweer snel verwittigd.

Als u kiest voor het Serenity PRO-pakket, komt er bij een alarmmelding ook een bewaker van G4S ter plaatse die de nodige maatregelen kan nemen.

Smartphone toezicht

Een ander voordeel van Beobank Home Secure PRO is het digitale afstandsbedieningssysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld uw alarm activeren via uw smartphone1, mocht u het vergeten zijn.

 

Ontdek het alarmsysteem Beobank Home Secure PRO

dienst beheerd door EPS

Maak een afspraak

1 Beschikbaar op uw gebruikelijke downloadplatforms, afhankelijk van compatibiliteit.

Beobank Home Secure PRO is een service beheerd door Euro Protection Surveillance NV – Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 6.000.000 euro – RPR Brussel - BTW BE 0679.698.103 – Internationalelaan 55D, 1070 BRUSSEL – IBAN: BEOBANK - BE23 1096 6746 2291 - BIC: CTBKBEBXXXX. Vergunning als onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen uitgereikt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid.  

Hoe kunnen we u helpen?