Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Decoratief

Ontdek onze tips voor ondernemers

  • Of het nu gaat over het financieren van uw business, uw cashflowbeheer of het beschermen van uw privévermogen: uw Beobank-adviseur staat altijd klaar om u te adviseren. #WijZijnMee

Ga voor het juiste cashflowplan

Hoe zorgt u voor een goed cashflowbeheer in tijden van inflatie?

Vooruitziend omgaan met de cashflowstromen van uw onderneming is essentieel door de huidige prijzendruk. Wij geven u enkele tips voor een goed cashflowbeheer.

Lees meer
5 tips om uw handelszaak te beveiligen

5 tips om uw handelszaak te beveiligen

Wat kan u zoal doen om uw zaak te beschermen tegen diefstallen? Wij zetten een aantal preventieve maatregelen op een rij.

Lees meer
Privévermogen

Hoe uw gezin en uw privévermogen beschermen?

Als u begint met ondernemen, denkt u enkel aan succes. Maar tegenslagen zijn een onderdeel van het avontuur. De volgende aandachtspunten kunnen uw gezin en uw privévermogen beschermen.

Lees meer
Voorafbetalingen

Vergeet uw voorafbetalingen niet

Via de voorafbetalingen van uw belastingen kunt u uw fiscale lasten spreiden en vooral zware belastingverhogingen vermijden. De laatste vervaldagen zijn in oktober en december.

Lees meer
pro

Neem contact met ons op

Description

Een onderneming runnen, slorpt heel wat van uw tijd op. De PRO diensten van Beobank zijn er speciaal op gericht om uw professionele bankzaken zo eenvoudig mogelijk te maken en u optimaal en persoonlijk te ondersteunen. Zodat u zich kunt richten op wat écht telt: uw bedrijf. 

Maak een afspraak

Hoe kunnen we u helpen?