Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

overdracht

Het ABC van een geslaagde bedrijfsoverdracht

  • U wilt een bedrijf overlaten of overnemen? Dan neemt de overdracht heel wat tijd in beslag. Hoe u dat het best aanpakt? Door elke fase zorgvuldig voor te bereiden. Onze experts helpen u alvast op weg ...

Verkoper

Verkoper

Van de redenen om een bedrijf over te laten tot hoe een bedrijf opwaarderen. Van belangrijke onderhandelingsaspecten tot de manier waarop de overdracht gecommuniceerd wordt. Van omgaan met bezorgdheden tot wat na de verkoop ... Alles komt aan bod!

Ik bereid me voor
Koper

Koper

Een bedrijf overnemen verandert uw leven voorgoed. Welke vragen stelt u zich best voor u de sprong waagt? Hoe vindt u het perfecte bedrijf? Zich door de juiste mensen laten omringen? Onderhandelingsskills? Inzetten op de overgangsfase? U leest het antwoord hier!

Ik bereid me voor

Een bedrijf overlaten of overnemen, dat betekent uit je comfortzone stappen

Murielle Machiels

Human coach - Murielle Machiels

Een bedrijfsoverdracht is geen sinecure. Menselijke relaties spelen immers een belangrijke rol. Het is ook een proces boordevol emoties. Twee aspecten die u moet leren beheersen. Onze human coach helpt u daarbij ...

Haar tips lezen

Beobank coach - Matthias Munny

U wilt uw bedrijf overlaten? Of wilt u er net een overnemen? Beobank staat voor u klaar met een coach die u begeleidt en adviseert over alle financiële aspecten van de overdracht.

Ik maak een afspraak