Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Ontdek onze PRO diensten

Uw zaak is goed omringd

  • Ontdek onze PRO diensten.

U begeleiden en uw projecten mogelijk maken, dat is wat ons drijft. Want u en uw zaak goed omringen, dat betekent een positieve en concrete rol spelen in de samenleving, samen plannen maken en sprongen wagen. #WijZijnMee

Praktische oplossingen

​​​​​​Uw business financieren, uw cashflow en liquiditeiten beheren, uw professionele activiteit beveiligen,… Wij bieden gepaste oplossingen om uw zaak te (her)starten, te doen groeien of te consolideren.

Op maat van uw bedrijf

Zelfstandige, KMO of vrij beroep? Geen kant-en-klare oplossingen bij Beobank, maar wel flexibel maatwerk voor optimaal cashbeheer, professionele kredieten en steunmaatregelen aangepast aan uw unieke situatie.

Persoonlijke vertrouwensrelatie

U krijgt een persoonlijke PRO-adviseur toegewezen, die uw activiteit grondig leert kennen. Op basis van een open dialoog creëren we een vertrouwensrelatie op lange termijn. 

Uitgebreid expertisenetwerk

​​​​​​Onze PRO-adviseurs worden omringd door een team van experts, met name voor vermogensbeheer. Met de nodige vakkennis staan we u met raad en daad bij en anticiperen we op uw professionele noden. 

Maak een afspraak

Maak een afspraak met een PRO-adviseur

Description

Neem de tijd om met ons over uw doelstellingen te praten. In uw vertrouwde Beobank-agentschap, in een PRO agentschap of bij u in de zaak. We delen met plezier onze expertise met u. Ons advies is gratis en verbindt u nergens toe.

Maak een afspraak
Pro center

Ontdek onze PRO centers

Een plaats om tussen twee afspraken in rustig te werken, een zaal om presentaties te geven, een vergadercapsule voor een meeting in besloten kring,.. of gewoon inspiratie opdoen en advies vragen aan onze adviseurs? Onze PRO Centers zijn de ideale plek voor zelfstandigen en ondernemers!

Meer over de PRO vergaderzalen

Blijf op de hoogte

Als ondernemer of zelfstandige mee zijn met de laatste nieuwigheden? Via onze blog houden we u op de hoogte van de datums voor de voorafbetaling van uw belastingen, tips om uw cashflow te beheren en zoveel meer.

Ontdek onze blog

Deze 8 dingen wil uw bankier graag van u weten

Uw bank is uw onmisbare partner voor de financiering van uw zaak. Speel daarom open kaart en geef uw bankier alle informatie om u te steunen.

Lees meer

6 diensten op 1 plaats voor uw bedrijf

Ook in digitale tijden blijft contact een vaste waarde, vooral in de zakenwereld. Ontdek hoe de PRO Centers u kunnen helpen om uw zakenrelaties zonder tijdverlies te ontmoeten.

Lees meer

5 signalen die aangeven om van bank te veranderen

Zoals veel Belgen blijft u vele jaren trouw bij dezelfde bank. Maar wordt u daar ook voor beloond? Als ondernemer loont het de moeite om daar even bij stil te staan.

Lees meer