Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Verwelkoming

Als u moet kunnen rekenen op de juiste mensen

  • Ontdek onze PRO diensten

Een onderneming runnen, slorpt heel wat van uw tijd op. De PRO diensten van Beobank zijn er speciaal op gericht om uw professionele bankzaken zo eenvoudig mogelijk te maken en u optimaal en persoonlijk te ondersteunen. Zodat u zich kunt richten op wat écht telt: uw bedrijf. #WijZijnMee

Financiële dienstverlening

Uw business financieren, uw cashflow beheren, uw professionele activiteit beveiligen,… Wij bieden efficiënte en gerichte financiële oplossingen op maat van uw projecten.

Op maat van uw bedrijf

Zelfstandige, KMO of vrij beroep? Geen kant-en-klare oplossingen bij Beobank, maar wel flexibel maatwerk aangepast aan uw unieke situatie.

Persoonlijke vertrouwensrelatie

U krijgt een persoonlijke PRO adviseur toegewezen die uw activiteit grondig leert kennen. Op basis van een open dialoog creëren we een vertrouwensrelatie op lange termijn. 

We staan voor u klaar

We maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek. In een agentschap, online of bij u op de zaak. Wanneer het u best uitkomt. En we kunnen ook met uw boekhouder afspreken. 

Pro center

Ontdek onze PRO centers

Een plaats om tussen twee afspraken in rustig te werken, een zaal om presentaties te geven, een vergadercapsule voor een meeting in besloten kring,.. of gewoon inspiratie opdoen en advies vragen aan onze adviseurs? Onze PRO Centers zijn de ideale plek voor zelfstandigen en ondernemers!

Meer over de PRO vergaderzalen

Blijf op de hoogte

Als ondernemer of zelfstandige mee zijn met de laatste nieuwigheden? Via onze blog houden we u op de hoogte van de datums voor de voorafbetaling van uw belastingen, tips om uw cashflow te beheren en zoveel meer.

Ontdek onze blog

Opvolgen van cashflow is cruciaal

Vooruitziend omgaan met de cashflowstromen van uw onderneming is noodzakelijk om het hoofd te bieden aan uitgaven zoals de dertiende maand, maar ook bijvoorbeeld de huidige spanningen door de prijzendruk.

Lees meer

Wat zijn de voordelen van een investeringskrediet?

Om er voor te zorgen dat uw bedrijf duurzaam groeit, moet u regelmatig investeren. U kunt daarvoor uw cashreserves aanspreken, maar soms kan het verstandiger zijn om een krediet aan te gaan.

Lees meer

De PRO diensten van Beobank: wat zijn dat?

De PRO diensten van Beobank zijn er op gericht om uw professionele bankzaken zo eenvoudig mogelijk te maken en u optimaal en persoonlijk te ondersteunen. Zodat u zich kunt richten op wat écht telt: uw bedrijf.

Lees meer

Deze 8 dingen wil uw bankier graag van u weten

Uw bank is uw onmisbare partner voor de financiering van uw zaak. Speel daarom open kaart en geef uw bankier alle informatie om uw dossier te evalueren. Uw bank is uw partner. 

Lees meer