Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Extra Mastercard

Extra Mastercard

  • 1% korting op online en instoreaankopen
  • Pakket van drie verzekeringen
  • Maandelijkse aflossingen in uw eigen tempo en Mastercard-voordelen 

Representatief voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 2.600€. Jaarlijks Kostenpercentage van 15,99% (variabele actuariële debetrentevoet: 14,30%) met een jaarlijkse bijdrage van 20€. 

Heeft u een Beobank kredietkaart? Ontdek dan hoe u er het meeste voordeel uit kunt halen.

1% cashback

Krijg 1% korting op uw aankopen online en in de winkel (zowel in België als in het buitenland)1. De korting wordt telkens automatisch gecrediteerd op het uittreksel dat volgt op het uittreksel waarop uw aankoop verschijnt.

Voor elke aanvraag van een kredietkaart tot 30/11/2024 krijgt u € 20 op de rekening van uw kaart2.

2 mogelijke kleuren

Grijs of paars3Hebt u nooit getwijfeld tussen 2 kleuren? Het antwoord is waarschijnlijk ja. De Beobank Extra Mastercard is beschikbaar in 2 kleuren: grijs of paars. Kies uw favoriete kleur. 

 

Onze diensten

Via Beobank Online en Beobank Mobile beheert u uw kredietkaartrekening dag en nacht.

Via Cash Transfer kunt u geld overschrijven naar een zichtrekening.

Beobank Alert is een gratis dienst en houdt u, als u dat wenst, via sms en/of e-mail op de hoogte van wat er met uw kaart gebeurt. 

U kunt ook kiezen voor de verzekering Kredietbeschermingsplan.

Beobank_Pictos_Purple_RVB

Mastercard® voordelen

  1. Beleef met Priceless® onvergetelijke ervaringen in de steden waar u woont en heen reist.

  2. Reserveer met Mastercard Airport Security Fast Track® prioritaire toegang tot de veiligheidscontroles van de deelnemende luchthavens*. 

  3. Met Mastercard Travel Rewards® profiteert u tijdens uw reizen in het buitenland van cashback bij deelnemende winkeliers.

Meer weten

Vraag de Extra Mastercard kaart online aan!

Extra Mastercard
Online aanvragen

Vragen & Antwoorden

Kan ik veilig online betalen?

Ja, dankzij Verified by Visa en Mastercard SecureCode kunt u op de websites van de deelnemende winkels veilig online betalen met uw kredietkaart van Beobank. Wanneer u een betaling doet op het internet, zal u vaak gevraagd worden om uzelf te identificeren. Hiervoor hebt u een abonnement 'bankieren op afstand' nodig.


Concreet betekent dit dat als u wordt gevraagd om uw aankoop te bevestigen, u dit op één van de volgende manieren kunt doen:
- met uw app en pincode van Beobank Mobile, of
- met uw wachtwoord van Beobank Online, samen met de unieke bevestigingscode die u per sms ontvangt, of
- u kunt ook een code aanmaken met uw Digipass, als u die hebt, en uw aankoop met deze code bevestigen.

Hebt u nog geen toegang tot bankieren op afstand om verbinding te maken met uw bank en uw online aankopen te bevestigen?
Maak dan hier een afspraak om de toegang aan te vragen, of neem contact op met uw Beobank-kantoor, of telefoneer naar 02 622 20 00 van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur en zaterdag van 9 tot 12.30 uur.

Kan ik overal betalen met mijn kaart?

Miljoenen handelszaken aanvaarden uw Beobank kredietkaart. En dat zowel in België als in de rest van de wereld.

Echter, in deze landen kunt u uw Beobank kredietkaart niet gebruiken: Afghanistan, Belarus - Wit-Rusland, Burkina Faso, Noord-Korea, Eritrea, Ethiopië, Haiti, Iran, Libië, Mali, Myanmar, Niger, Rusland, Sudan, Syrië, Yemen, Zuid-Sudan.
 

Wat is het verschil tussen Visa en Mastercard?

Visa en Mastercard werken op een heel gelijkaardige manier. Hun kaarten worden wijdverbreid aanvaard, in meer dan 150 landen. En het is heel zeldzaam een zaak te vinden die wel de ene en niet de andere kaart aanvaardt. Aan u als consument om de kaart te nemen die u het beste past. Beobank biedt u de keuze uit een ruim aanbod Visa- en Mastercard-producten, aangevuld met Beobank voordelen.

Hoe kan ik een verhoging van mijn kredietopening vragen?

Telefonisch, via 02-622 20 00, op werkdagen van 8.00u tot 20.00u en op zaterdag tussen 9.00u en 12.30u. Of via dit formulier.

1 Alleen geldig voor aankopen (niet voor afhalingen in contanten, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, overschrijvingen van de kredietkaartrekening, aankopen van cryptogeld en transacties via een tussenpersoon zoals een e-wallet of een betalingsplatform als deze aan cash transacties worden gelijkgesteld). Maximum € 100 terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het Cash Back programma  te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimum 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.
2 Na de eerste aankoop met uw kaart (op voorwaarde dat u die doet binnen de 3 maanden na de toekenning van de kaart). 
3 De keuze van de kleur van uw kaart bij de eerste aanvraag brengt geen extra kosten met zich mee. Indien u echter tijdens de looptijd van uw kredietovereenkomst de kleur van uw kaart wenst te veranderen, worden voor deze kleurverandering kosten aangerekend. Raadpleeg onze Tarieven.
4 Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 01/12/2023, kunnen gewijzigd worden.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX 

Uw kredietkaart online aanvragen
Gebruikt u Beobank Online of de mobiele app?
Dankzij de mobiele app worden sommige van uw gegevens automatisch vooraf ingevuld.
Hebt u itsme® ?
itsme® is een gratis applicatie waarmee u zich gemakkelijk kunt identificeren via uw smartphone. Dankzij itsme® kunt u snel online een kredietkaart aanvragen. Als u nog geen itsme®-account hebt, moet u zelf uw gegevens invullen.
 

Kaartversie

Kies de versie van uw keuze