Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

spaaren

Spaarrekeningen van Beobank

  • Sparen voor een specifiek project of om uw kinderen een steuntje in de rug te geven? Stap voor stap een kapitaal opbouwen? U vindt hier de gereglementeerde spaarrekeningen die passen bij uw behoeften.

    Kom langs of vraag uw spaarrekening online aan.

Onze spaarrekeningen

Uw geld goed beheren, betekent ook uw spaargeld goed beheren. Daarom hebt u bij Beobank de keuze uit een aantal gereglementeerde spaarrekeningen. Vergelijk en kies de rekening die het beste bij u past. U kunt uiteraard ook meerdere rekeningen combineren.

Save Plus spaarrekening

Deze spaarrekening van categorie B biedt een hogere getrouwheidspremie naargelang het saldo. Ideaal voor uw grotere projecten op langere termijn. 

Meer info

Fidelity Plus spaarrekening

Deze spaarrekening van categorie A is de ideale aanvulling op uw zichtrekening. Spaar voor onverwachte uitgaven en profiteer van een aantrekkelijke getrouwheidspremie.

Meer info

Klassieke spaarrekening

Deze spaarrekening van categorie A is ideaal voor spaargeld dat u constant beschikbaar wilt houden.

Meer info
  • Categorie A: Dit is een klassieke gereglementeerde spaarrekening. Er is geen enkele voorwaarde verbonden aan de basisrente en ook niet aan de getrouwheidspremie.
  • Categorie B: Dit is een gereglementeerde spaarrekening waaraan bepaalde voorwaarden verbonden zijn. Zo kan er een limiet zijn aan het maximale bedrag dat op de rekening mag aangehouden worden of op het maximale bedrag dat per maand op die rekening mag worden gestort. Meer info over de categorieën.
xxx

Wij helpen u de spaaroplossing kiezen die het beste bij u past

Description

U kunt uw spaarrekening snel en eenvoudig zelf online openen. 

Weet u niet welke rekening te kiezen? Wilt u graag meer info of advies bij de keuze van de juiste rekening? 

Kom dan gerust langs in één van onze kantoren. Onze adviseurs helpen u met plezier.

 

Maak een afspraak
zandloper

Termijnrekening: een interessant alternatief?

Kunt u uw spaargeld een tijdje missen? Dan kunt u opteren om uw geld in alle veiligheid aan een bepaalde looptijd en tegen een vaste rentevoet te plaatsen op een termijnrekening.

Meer info

Dit kan u ook interesseren

10 tips om beter te sparen

10 tips om beter te sparen

Geld opzijzetten is niet altijd gemakkelijk. Wilt u elke dag een beetje zuiniger leven? Of op lange termijn sparen voor een belangrijke aankoop - een woning, een auto, de reis van uw dromen, … ? Misschien is uw doel gewoon een comfortabel pensioen? Hoe dan ook, als u uw budget beter in de hand hebt
belegging-beobank

Ook de gewone spaarder kan beleggen

Beleggen niets voor u? Dankzij de op maat gemaakte plannen van Beobank, komt iedereen in aanmerking!