beobank-carbeobank-cardbeobank-documentbeobank-envelopebeobank-infobeobank-lockbeobank-motobeobank-obeobank-pencilbeobank-personbeobank-phonebeobank-validbeobank-warningcheckchevron-downchevron-leftchevron-left-doublechevron-rightchevron-right-doublechevron-upclockcloseemailfacebookfaxhomelinkedinmarkerpos-pinpos-pinminusmobilepersonphonephone-tiltedplusquoterefreshsearchsearch-flatsharetwitter

De Beobank Autoverzekering

 • Uitgebreide bijstand 24u/24 en 7d/7

 • 4 evolutieve formules met uitgebreide waarborgen en tarieven op basis van het aantal afgelegde kilometers 

 • Het bedrag van uw franchise? Dat bepaalt u zelf!

Maak een afspraak
2 maanden gratis*

2 maanden gratis*

 Van 12/01/2018 tot 31/03/2018: geniet van 2 maanden gratis op uw 1ste jaarlijkse premie.

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Autoverzekering

Bescherm uw wagen met de Beobank Autoverzekering, een product van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht.

Kies een van onze vier formules op maat. U geniet van uitgebreide waarborgen, tarieven op basis van het aantal afgelegde kilometers en snelle bijstand, 24u/24 en 7d/7.

Bovendien wordt u efficiënt geholpen bij een schadegeval. Een probleem? Eén telefoontje en alles is opgelost!

4 formules op maat

Burgerlijke aansprakelijkheid

Verplichte verzekering. 

Dekt de materiële

en lichamelijke schade

toegebracht aan derden

en bijstand

 

 

 

 

 

Bekijk de waarborgen

Mini Omnium

Burgerlijke aansprakelijkheid

+

Diefstal

Glasbreuk

Natuurkrachten

Aanrijding met dieren

 

 

 

 

 

Bekijk de waarborgen

Mini Omnium +

Burgerlijke aansprakelijkheid

+

Mini Omnium

+

Schadevergoeding

op basis van cataloguswaarde

bij totaal verlies

 

 

 

 

Bekijk de waarborgen

Full Omnium

Burgerlijke aansprakelijkheid

+

Mini Omnium

+

Mini Omnium + 

+

Alle materiële schade,

zelfs zonder

ongeval

 

 

Bekijk de waarborgen

 

Een uitgebreide dekking

 • Aanbod op basis van aantal kilometers 

  Rijdt u minder dan 8.000 km/jaar? Dan betaalt u minder voor uw autoverzekering. Dit aanbod is geldig op de vier formules voor privé- of professioneel gebruik van uw voertuig.

 • Een Mini Omnium + dekt het totaal verlies van uw auto bij een ongeval

 • Een waarborg glasbreuk die ook het schuifdak verzekert 

  In de Omniumformules verzekert de waarborg glasbreuk de vervanging of herstelling van alle glazen onderdelen van uw wagen: voorruit, zijspiegels, zij- en achterruiten, zonne- en schuifdak.

 • Een preventieve dynamiek dankzij de BOB-waarborg

  De polis Burgerlijke aansprakelijkheid bevat een BOB-waarborg. Die vergoedt de schade aan een andere wagen, als u die bestuurt als BOB.

  De formules Mini Omnium, Mini Omnium + en Full Omnium omvatten bovendien de waarborg BOB SCHADE. Die dekt uw wagen als die bestuurd wordt door een BOB.

  Met de Beobank Autoverzekering bobt u met een gerust hart!

 • Twee ongevallen zonder gevolgen voor uw bonus/malus in Full Omnium 

  Met de formule Full Omnium heeft u recht op twee aansprakelijke ongevallen met behoud van uw bonus/malus op -3.

Uw Autoverzekering in 3 stappen

Hoe eenvoudig uw verzekering onderschrijven?

1
Vul het afspraakformulier online in

Kies de uren waarop u wenst gecontacteerd te worden door een agentschap in uw buurt.

2
Maak een afspraak

Wij nemen contact met u op om een afspraak te plannen in het agentschap.

3
Opmaken van een gratis offerte

Als u tevreden bent met de simulatie, dan kunt u meteen de verzekering onderschrijven.

Een probleem? Eén telefoontje en alles is opgelost!

 • Bijstand 24u/24 en 7d/7

  Met de Beobank Autoverzekering geniet u van de diensten van Global Assistance. Die organiseert het takelen van uw wagen en zorgt voor een vervangwagen in functie van het ongeval en uw gekozen formule.

 • Efficiënte begeleiding wanneer u die het hardst nodig hebt

 • Snelle en kwaliteitsvolle assistentie: één telefoontje en alles is opgelost!

Vragen & Antwoorden

Veelgestelde vragen over de keuze voor een Autoverzekering

Wie kan een Autoverzekering afsluiten bij Beobank?

Elke natuurlijke persoon van 18 jaar of ouder met een rijbewijs en een wettelijk adres in België, of die grotendeels in België woont (meer dan 180 dagen per jaar) kan een Autoverzekering afsluiten bij Beobank. 

Hoe lang loopt mijn contract?

Een contract wordt afgesloten voor 1 jaar. Op het einde van die periode wordt het automatisch verlengd voor een jaar, tenzij u het ten laatste 3 maanden voor de vervaldatum opzegt.

Ik ben een jonge bestuurder. Hoeveel bedraagt mijn premie?

Het bedrag van een autoverzekering hangt af van meerdere factoren: het type voertuig, de cilinderinhoud, de leeftijd en ervaring van de verzekerde, het gebruik van de wagen enz. Jonge bestuurders van wie de ouders al verzekerd zijn bij Beobank krijgen wel een aanzienlijke korting op hun autoverzekering.

Ik heb een schadegeval. Wat moet ik doen?

 1. Als u bijstand nodig hebt (slepen van uw voertuig, vervangwagen enz.) contacteert u Global Assistance op het nummer 02/773.605, 24u/24 en 7d/7.
 2. Een schadegeval aangeven: u kunt terecht bij het Constatel-team van Partners Verzekeringen, van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 130 en van 13.30 tot 18.00 op het nummer 02/405.17.45. Deze specialisten helpen u bij de aangifte van uw schadegeval en brengen uw dossier zo snel mogelijk in orde.

Met welke verzekeringsonderneming werkt Beobank samen voor de Familiale, Auto- en Woningverzekering?

De Beobank Familiale, Woning- en Autoverzekering zijn producten van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht. Partners Verzekeringen maakt deel uit van de verzekeringsgroep van Crédit Mutuel met meer dan 15 miljoen verzekerden in heel Europa.

Belangrijke informatie

Het contract wordt afgesloten voor 1 jaar. Op het einde van die periode wordt het automatisch verlengd voor een jaar, tenzij u het ten laatste 3 maanden voor de vervaldatum opzegt. De Beobank Autoverzekering is een product van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht.

*2 maanden gratis op uw premie

Aanbieding geldig voor het afsluiten van een Beobank Autoverzekering (onder voorbehoud van de aanvaardingsvoorwaarden van het contract door de verzekeringsmaatschappij) van 12/01/2018 tot 31/03/2018.

Eén korting van 2 maanden gratis het eerste jaar, per afgesloten polis, op de totale jaarpremie. Aanbod voorbehouden voor personen die nog geen Beobank Autoverzekering hebben op 11/01/2018 behalve als het gaat om een extra te verzekeren wagen binnen de familie.

Aanbieding niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen voor dezelfde dienst. De korting van 2 maanden gratis wordt direct verrekend in uw premie.

Verzekeringsmaatschappij :

Partners Verzekeringen N.V. - Gustave Demeylaan 66 - B-1160 BRUSSEL

N° BCE : BTW BE 0428.438.211 - RPR Brussel IBAN: BE43 3101 9596 0601 - BIC : BBRUBRBB - Tel: + 32 (2) 673 80 30 - E-mail: relations@partners.be - Website : www.partners.be

Toegelaten onder codenummer 0964 onderworpen aan het toezicht van de Autoriteit voor financiële diensten en markten (FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, www.fsma.be) en de NBB (Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, www.nbb.be)

Takken : 1a, 2, 3, 8, 9, 10a, 13, 16, 17. Partners werkt samen met de bijstandsverlener Mondial Assistance NV (AWP P&C NV), Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel, ondernemingsnummer 0837.417.917, toegelaten onder de code 2769, om tak 18 te verstrekken.

Verzekeringstussenpersonen van Partners Verzekeringen N.V. :

  - Beobank NV/SA, verzekeringsagent, FSMA 19688 A, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel,

  - Agenten of makelaars toegelaten door de FSMA als verzekeringstussenpersoon.

Klacht

Elke klacht met betrekking tot deze verzekering en/of de eraan verbonden diensten kan gericht worden aan uw Beobank agentschap en/of

 • bij de Beobank-klantendienst op het nummer 02/626.64.63 of via contactinfo@beobank.be
 • bij de verantwoordelijke van het klachtenbeheer van Partners Verzekeringen N.V., Gustave Demeylaan 66, 1160 Brussel of via complaints@partners.be
 • bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel of per fax naar 02/547.59.75 of via info@ombudsman.as

Deze pagina bevat algemene informatie over een verzekeringsproduct van Partners Verzekeringen waarop uitzonderingen, beperkingen, franchises en voorwaarden van toepassing zijn. In de voorwaarden van het contract vindt u de volledige informatie over het product. De algemene voorwaarden vindt u hierboven terug en in uw agentschap. Gelieve kennis te nemen van het verzekeringsvoorstel en de voorwaarden van het contract vooraleer de verzekering te onderschrijven.