beobank-carbeobank-cardbeobank-documentbeobank-envelopebeobank-infobeobank-lockbeobank-motobeobank-obeobank-pencilbeobank-personbeobank-phonebeobank-validbeobank-warningcheckchevron-downchevron-leftchevron-left-doublechevron-rightchevron-right-doublechevron-upclockcloseemailfacebookfaxhomelinkedinmarkerpos-pinpos-pinminusmobilepersonphonephone-tiltedplusquoterefreshsearchsearch-flatsharetwitter

Extra opties en bijstand

 • Welke formule u ook onderschrijft, u geniet steeds van snelle bijstand 24u/24 en 7d/7. Maar dat is niet alles! Ontdek ook onze bijkomende opties die zorgen voor nog meer comfort en een gerust gemoed.  

Maak een afspraak
2 maanden gratis*

2 maanden gratis*

 Van 12/01/2018 tot 31/03/2018: geniet van 2 maanden gratis op uw 1ste jaarlijkse premie.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Bijkomende opties

1. De Rechtsbijstand Auto

Bij een geschil helpt de Rechtsbijstand Auto u met alle juridische stappen als gevolg van een ongeval of een geschil in verband met de aankoop, de verkoop of het onderhoud van uw wagen. Deze waarborg dekt uw juridische en proceskosten tot 30.000 euro.

2. De verzekering Bescherming van de bestuurder

Bij een ongeval zijn uw passagiers verzekerd. Maar wist u dat uw eigen lichamelijke schade niet vergoed wordt als u aansprakelijk bent? De verzekering Bescherming van de bestuurder verhelpt die situatie en dekt de lichamelijke schade van de bestuurder tot 1.000.000 euro.

bijstand

Met een gerust hart op weg dankzij de Autoverzekering

Bij een ongeval in België geniet u 24u/24 en 7d/7 van de bijstand van Global Assistance. Pechverhelping, vervangwagen, medische en taxikosten… Een brede waaier aan diensten vult uw autoverzekering aan naargelang de gekozen formule.

U wordt altijd efficiënt geholpen bij een ongeval. De leuze van Partners Verzekeringen: Eén telefoontje en alles is opgelost! Contacteer Global Assistance op het nummer 02/773.61.05

3 bijstandsformules

Mini assistance

 • Organiseert de herstelling of het takelen van uw wagen naar een garage in de buurt
 • Vervangwagen gedurende maximaal vijf dagen

Deze bijstand is inbegrepen in de verzekering Burgerlijke aansprakelijkheid, Mini Omnium en Mini Omnium +.

Maxi assistance

 • Herstelling of takelen van uw wagen bij een panne (inclusief lekke band of tanken van verkeerde brandstof), een ongeval en een poging tot diefstal of vandalisme.
 • Een vervangwagen gedurende maximaal tien dagen
 • Bijstand aan personen met dekking van medische, transport- of repatriëringskosten als gevolg van een lichamelijk letsel dat werd opgelopen bij een ongeval.

De Maxi assistance is inbegrepen in de verzekering Full Omnium. U kunt ze ook als optie kiezen in de formules Burgerlijke aansprakelijkheid, Mini Omnium en Mini Omnium +.

Maxi + assistance

 • Herstelling of takelen van uw wagen bij een panne (inclusief lekke band of tanken van verkeerde brandstof), een ongeval en een poging tot diefstal of vandalisme.
 • Een vervangwagen gedurende maximaal dertig dagen
 • Bijstand aan personen met dekking van medische, transport- of repatriëringskosten als gevolg van een lichamelijk letsel dat werd opgelopen bij een ongeval.
 • Dekking van de kosten van een taxi naar uw woning of van de takeldienst (als uw voertuig wordt gesleept).

De Maxi + assistance is een optie in de verzekering Full Omnium.

Belangrijke informatie

Het contract wordt afgesloten voor 1 jaar. Op het einde van die periode wordt het automatisch verlengd voor een jaar, tenzij u het ten laatste 3 maanden voor de vervaldatum opzegt. De Beobank Autoverzekering is een product van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht.

*2 maanden gratis op uw premie

Aanbieding geldig voor het afsluiten van een Beobank Autoverzekering (onder voorbehoud van de aanvaardingsvoorwaarden van het contract door de verzekeringsmaatschappij) van 12/01/2018 tot 31/03/2018.

Eén korting van 2 maanden gratis het eerste jaar, per afgesloten polis, op de totale jaarpremie. Aanbod voorbehouden voor personen die nog geen Beobank Autoverzekering hebben op 11/01/2018 behalve als het gaat om een extra te verzekeren wagen binnen de familie.

Aanbieding niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen voor dezelfde dienst. De korting van 2 maanden gratis wordt direct verrekend in uw premie.

Verzekeringsmaatschappij :

Partners Verzekeringen N.V. - Gustave Demeylaan 66 - B-1160 BRUSSEL

N° BCE : BTW BE 0428.438.211 - RPM Bruxelles IBAN: BE43 3101 9596 0601 - BIC : BBRUBRBB - Tel: + 32 (2) 673 80 30 - E-mail: relations@partners.be - Website : www.partners.be

Toegelaten onder codenummer 0964 onderworpen aan het toezicht van de Autoriteit voor financiële diensten en markten (FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, www.fsma.be) en de NBB (Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, www.nbb.be)

Takken : 1a, 2, 3, 8, 9, 10a, 13, 16, 17. Partners werkt samen met de bijstandsverlener Mondial Assistance NV (AWP P&C NV), Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel, ondernemingsnummer 0837.417.917, toegelaten onder de code 2769, om tak 18 te verstrekken.

Verzekeringstussenpersonen van Partners Verzekeringen N.V. :

  -  Beobank NV/SA, verzekeringsagent, FSMA 19688 A, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel,

  - Agenten of makelaars toegelaten door de FSMA als verzekeringstussenpersoon.

Klacht

Elke klacht met betrekking tot deze verzekering en/of de eraan verbonden diensten kan gericht worden aan uw Beobank agentschap en/of

 • bij de Beobank-klantendienst op het nummer 02/626.64.63 of via contactinfo@beobank.be
 • bij de verantwoordelijke van het klachtenbeheer van Partners Verzekeringen NV, Gustave Demeylaan 66, 1160 Brussel of via email: complaints@partners.be
 • bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel of per fax naar 02/547.59.75 of via info@ombudsman.as

Deze pagina bevat algemene informatie over een verzekeringsproduct van Partners Verzekeringen waarop uitzonderingen, beperkingen, franchises en voorwaarden van toepassing zijn. In de voorwaarden van het contract vindt u de volledige informatie over het product. De algemene voorwaarden vindt u hierboven terug en in uw agentschap. Gelieve kennis te nemen van het verzekeringsvoorstel en de voorwaarden van het contract vooraleer de verzekering te onderschrijven.